ThanosA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εχω ενα late 2010 macbook air 11" ,συνδεω τον φορτιστη και δεν αναβει κανενα λαμπακι ,ουτε πρασινο , ουτε πορτοκαλι.Επισης στο status της μπαταριας γραφει battery not charging και απλα παιρνει ρευμα χωρις ομως να φορτιζει... Να προσθεσω οτι με αλλο φορτιστη δουλευει κανονικα. Εκανα Smc&PRAM reset αλλα τιποτα.
atheatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εχω ενα late 2010 macbook air 11" ,συνδεω τον φορτιστη και δεν αναβει κανενα λαμπακι ,ουτε πρασινο , ουτε πορτοκαλι.Επισης στο status της μπαταριας γραφει battery not charging και απλα παιρνει ρευμα χωρις ομως να φορτιζει... Να προσθεσω οτι με αλλο φορτιστη δουλευει κανονικα. Εκανα Smc&PRAM reset αλλα τιποτα. Φορτιστης οφ...ή δεν έχει την ισχύ να δωσει το ρεύμα που χρειαζεται,watt?
ThanosA Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 και γω για φορτιστη λεω...45w και ειναι αυτος που ειχε εξαρχης... Παιζει τιποτα με εγγυηση ? Δεν εχω apple care..
atheatos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 και γω για φορτιστη λεω...45w και ειναι αυτος που ειχε εξαρχης... Παιζει τιποτα με εγγυηση ? Δεν εχω apple care.. http://www.infoquest.gr/content/υποστήριξη-call Παρε τους τηλέφωνο ή στείλε τους e-mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα