alexcloneclone Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια, εδω και μια βδομαδα εχω ενα προβλημα με τον ηχο στο pc μου. τι εννοω: οταν ανοιγω τα ηχεια και η ενταση ειναι απο 0-1/4 της ολης διαδρομης, εχω ενα συνεχομενο ενοχλητικο θορυβο-παρασιτα... απο κει και μεχρι πριν το τερμα των ηχειων δεν υπαρχει αυτος ο θορυβος, και στο φουλ των ηχειων παλι τα ιδια... δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται αυτος ο θορυβος. καποια στιγμη πριν κανα χρονο ειχα το ιδιο προβλημα και ειχα βρει οτι φταιει το σειριακο καλωδιο που ειχα συνδεσει για παρακολουθηση του ups. τωρα δεν βγαζω ακρη,μονο κατι συσκευες usb εχω. εχω αλλαξει ποσες πριζες ρευματος,τιποτα. βγαζω-βαζω τα φυσακια του ηχου,τιποτα. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι βγαζοντας τα φυσακια απο την μητρικη και ακουμπωντας το πρασινο πανω στο backplate της μητρικης εχω παλι αυτον τον θορυβο αλλα οχι τοσο εντονος οπως οταν ειναι πανω ολα τα φυσακια. ειχα δοκιμασει να βαλω και φεριτες για εξαλειψη θορυβου αλλα χωρις αποτελεσμα. εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα