KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Όσοι έχουν δουλέψει iphone, android και windows phone 7 μόνο δύσκολο δεν το βρίσκουν Επίσης στο βίντεο ο τύπος από πίσω του έχει όλη την ιστορία της ΑΤΙ (πριν της πετάξει τα μάτια έξω η amd ) δώστε προσοχή στον δεινόσαυρο ATI Rage Fury MAXX με τα δυο ανεμιστηράκια αριστερά του γιατι θα χρησιμοποιουν touchscreens στα desktop συστηματα τους; Μην ξεχναμαι το βασικο οτι το metro UI εχει σχεδιαστει να αποδιδει καλυτερα σε καθημερινη χρηση με οθονες αφης,και βεβαιος υπαρχει και το κλασικο desktop των 7 για οσους εχουν συνηθισει σε αυτο το περιβαλλον εργασιας. Κατ εμε καλως εκανε αυτη την ανανεωση στο περιβαλλον εργασιας επισης κολος εκανε και αφαιρεσε το ''εναρξη'' με τον τροπο που το γνωρισαμε,επειδη υπαρχει απο τα windows 95 αυτο συμαινει οτι πρεπει να το διατηρει επι αοριστο και για παντα!!!?-Η επισημανση αυτη για αυτους που γκρινιαζουν για την αφαιρεση αυτου του χαρακτηριστικου και ειναι πολλοι. Τα λειτουργικα πρεπει να εξελισονται και να προσφερουν μια καινουργια και διαφορετικη εμπειρια χρησης και πρεπει αντιστοιχα ο καταναλωτης να προσαρμοζεται. Ετσι εχουν τα πραγματα καλος η κακος. Εγω παντως που τα χρησιμοποιω απο τον Μαρτιο σε desktop/laptop δεν τα αλλαζω με 7ρια,και πιο γρηγορα μπουταρεις στα windows και ειναι ελαφρυα χωρις κανενα θεμα με drivers και συμβατοτητα με προγραμματα. Και εφοσον λειτουργουν απροβληματιστα χωρις καποια θεματα τα προτιμω. plant
copydisk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 @ KilliK δεν είναι μόνο για touch. Δοκίμασε το και μάθε τα κόλπα χειρισμού και μετά από 2 μέρες και έλα να μας πεις εντυπώσεις
kfyros Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 τα χαρακτηριστικά που αναφέρει το άρθρο φαντάζομαι ότι βοηθούν πολύ σε Low end μηχανάκια και σε φτηνά tablets με μικρούς επεξεργαστές.. Δεν μου φαίνεται ότι θα φανεί σε ένα κανονικό desktop.. Εκεί νομίζω το κείμενο είναι το τελευταίο που τρώει resources του επεξεργαστή.. έχεις ένα κάρο άλλα bottlenecks.. Πάντως σε ένα απλό vpad 10 της viewsonic με atom Και 1 gb ram μια χαρά παίζανε και χωρίς καθόλου σπασίματα. Απλά είχε πολύ μικρή ανάλυση η οθόνη και είναι λίγο σπαστικό στην αφή.. Βέβαια το thumb based computing είναι έτη φωτός πιο αργό από τον κλασσικό συνδυασμό ποντίκι-πληκτρολόγιο.. και στο desktop, ΝΑΙ, σου σπάει τα αρχ.... να πηγαίνεις στο start - metro ui για να ξεκινήσεις μια εφαρμογή και να σκρολάρεις με την οριζόντια μπάρα για να βρεις την εφαρμογή που θέλεις.. Συνήθεια είναι θα μου πεις κάποιος.. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ρόδα του ποντικιού δεν σκρολάρει οριζόντια (ή τελοσπάντων δε βολεύει να τη ρυθμίσεις έτσι). για touch Oθόνες δεν το συζητάω, πολύ βολικό το metro.
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 γιατι θα χρησιμοποιουν touchscreens στα desktop συστηματα τους; Γιατί τα ταπλετ θα λειτουργούν μόνο με το touch? ναι το δοκιμασα.εφαγε σουτ μεσα σε 15 λεπτα. Εγώ τα δωκιμασα 7μηνες και μάλον θα φαν σούτ από όλα τα συστήματα μου-τα 7αρια!
KilliK Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Γιατί τα ταπλετ θα λειτουργούν μόνο με το touch? με τι αλλο θα λειτουργουν , με voice activation?
FxBit Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Βέβαια το thumb based computing είναι έτη φωτός πιο αργό από τον κλασσικό συνδυασμό ποντίκι-πληκτρολόγιο.. και στο desktop, ΝΑΙ, σου σπάει τα αρχ.... να πηγαίνεις στο start - metro ui για να ξεκινήσεις μια εφαρμογή και να σκρολάρεις με την οριζόντια μπάρα για να βρεις την εφαρμογή που θέλεις.. Συνήθεια είναι θα μου πεις κάποιος.. Το πρόβλημα όμως είναι ότι η ρόδα του ποντικιού δεν σκρολάρει οριζόντια (ή τελοσπάντων δε βολεύει να τη ρυθμίσεις έτσι). Θα σου πρότεινα αντί να κάνεις scroll να ξεκινήσεις να γράφεις αυτό που θες και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων θα το έχεις. Η λίστα αναζήτησης προσαρμόζεται στα προγράμματα που ανοίγεις πιο συχνά με αποτέλεσμα να έχεις πιο γρήγορη πρόσβαση. Μετά από 6 μήνες χρήσης και με περισσότερα από 9-10 προγράμματα ταυτόχρονα ανοικτά μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι μακρά ταχύτερο από το Win7 στο να εντοπίζω και να ανοίγω τα προγράμματα που θέλω. Απλά : <win button> + <2-3 Letters> => πρόγραμμα !!!!!
ektor7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 με τι αλλο θα λειτουργουν , με voice activation? Ολα σχεδων θα λειτουργούν και σαν λαπτοπ με το αποσπομενο πληκτρολόγιο!Δυο σε ένα,όπως και το λογισμικό τους! Τι,νωμιζεις οτι θα ακουμπισουμε τα 600-1000ευροπουλακια,για ένα απλο ταπλετ? No way!
21century Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Γούστα είναι αυτα αλλα ακόμα δεν μας έπεισαν ότι αξίζει...
Still_Shady Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Γούστα είναι αυτα αλλα ακόμα δεν μας έπεισαν ότι αξίζει... Δεν ΣΕ έπεισαν. Γιατί αρκετούς όπως εμένα μας έπεισαν με το παραπάνω.
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Γούστα είναι αυτα αλλα ακόμα δεν μας έπεισαν ότι αξίζει... Εγώ σαν windows tablet,χρήστης που χρησιμοποιεί τα 8 σε ένα τέτοιο μηχάνημα,δε με έχει πείσει απλα.Μ'εχει εντυποσιασει. Εχει προσθέσει και βελτιώσει πολύ περισσότερα πράγματα απ'οτι περιμενα και θα ζητούσα σαν χρήστης ενως ταπλετ κ λαπτοπ μαζί! Εγώ μόνο μπραβω και συγχαρητήρια μπορώ να πω στη MS για το νεο της λογισμικό! Για όσους δε τους έχουν πείσει,δόξα το Θεό,υπάρχουν μπόλικα android tablet και ipads,που μπορειτε να αγοράσετε! Απλά μερικοί θα τσιμπισουμε την πολύ καλη προσφορά των δυο σε ενα(tablet κ ultrabook),που μας προσφέρει η ms μαζί με τις κατασκευάστριες εταιρείες των windows8 tablets!
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 [...] Απλά : <win button> + <2-3 Letters> => πρόγραμμα !!!!! Αρκεί να θυμάσαι πώς λέγεται το πρόγραμμα
ektor7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Αρκεί να θυμάσαι πώς λέγεται το πρόγραμμα Απλά μπες στο search και θα σου βγάλει μπροστά σου όλα τα προγράμματα που εχεις εγκατεστημένα στο PC! Too easy!
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Αυτή τη στιγμή πρέπει να χω στο pc εγκατεστημένα 200-300 προγράμματα και παιχνίδια. Θα ναι λίγο χαοτική η κατάσταση. Για τύπους σαν κι εμένα που δεν τα πάνε καλά με τη μνήμη τους αλλά, γι αυτό το λόγο, φροντίζουν να οργανώνουν τις εγκατεστημένες εφαρμογές, ίσως είναι λίγο μανίκι. Τώρα ξέρω ότι θα βρω το πρόγραμμα που ψάχνω αν πάω Start->Programs->Multimedia ή Start->Programs->Games7->RPG Γενικά, εφαρμογή που δεν υπάρχει στο Start Menu των 7 είναι σα να μην είναι εγκατεστημένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα