ektor7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Κοιτα,θέματα με τη μνήμη έχω και εγώ και στο λαπτοπ με τα 7αρια,με καμία 200αρια εφαρμογές,πολύ σπάνια μπαίνω στο start menu για να γυρεψω κάποια εφαρμογή γιατί δε με βοηθάει ιδιαίτερα.Απλα έμαθα να τα οργανώνω καλύτερα,για να τα βρισκω ευκολότερα! Συνήθως τα πράγματα που δυσκολεύομαι να βρω,δεν μπορώ να τα βρω στο start menu των 7!
mprou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Κοιτα,θέματα με τη μνήμη έχω και εγώ και στο λαπτοπ με τα 7αρια,με καμία 200αρια εφαρμογές,πολύ σπάνια μπαίνω στο start menu για να γυρεψω κάποια εφαρμογή γιατί δε με βοηθάει ιδιαίτερα.Απλα έμαθα να τα οργανώνω καλύτερα,για να τα βρισκω ευκολότερα! Συνήθως τα πράγματα που δυσκολεύομαι να βρω,δεν μπορώ να τα βρω στο start menu των 7! Κι εγώ τα ίδια. Μέχρι τα xp, το start menu βόλευε για τον απλό λόγο ότι σου πεταγε τα πάντα μέσα στη μάπα σε μια λίστα και έτσι έβρισκες ότι ήθελες, εν τελει. Από vista και μετά, μέσω του search, μόνο. Ε τουλάχιστον το metro είναι στημένο να δουλεύεις με τέτοιο τρόπο καλύτερα.
mariosk89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Απλά : <win button> + <2-3 Letters> => πρόγραμμα !!!!! καλως όρισες στον κόσμο του ubuntu. αντέγραψε και κάτι ουσιαστικό αυτή την φορά η M$
kinitos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 εγω αφου δυστηχως τα δοκιμασα πιστευω αν οχι σαν τα millenium σιγουρα σαν τα σβηστα θα πανε(αν οχι πρεπει να εχουμε θεμα) μπερδεψαν τα pc με τα κινητα και τα tablet περαστικα τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δεν ΣΕ έπεισαν. Γιατί αρκετούς όπως εμένα μας έπεισαν με το παραπάνω. δεν χρειάζεται, με ένα force update το bot θα έχει win8
ntellos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ριξτε ένα βλέφαρο στα υπόλοιπα GUI. Όλα την ίδια στροφή με την microsoft έχουν κάνει. Όλα πλέον δουλεύουν like "win key=>search=>app"
ChaniaMania Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 με τον ήχο πότε θα κάνουν κάτι!? πάντως γενικά με ψήνουν πολύ τα 8! έτσι και αλλιώς έχω να χρησιμοποιήσω start menu/taskbar/desktop shortcuts/bookmarks κτλ χρόνια! Προγράμματα/αρχεία/φακέλους/ιστοσελίδες τα έχω βάλει όλα στο launchy και από ότι κατάλαβα στα win8 έχουν κάνει κάτι παρόμοιο
DJTaurus Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 How Windows 8 scaling fails on high-PPI displays http://techreport.com/review/23631/how-windows-8-scaling-fails-on-high-ppi-displays/1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα