Voum13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλημέρα παιδιά όπως λέω και στον τίτλο έχω ένα πρόβλημα με τα fps όταν παίζω ένα game ( dota2 ) το pc λυγίζει ξαφνικά μετά από ένα δυο τρία το πολύ games . κάνω ένα restart στο pc φτιάχνει και μετά από μερικά games πέφτει πάλι η απόδοση.παίζω δηλαδή με καμια 60ara fps και μετά πέφτει γύρω στα 25 καμια φορα άμα δεν κάνω restart πέφτει και ποιο κάτω. κάρτα γραφικών έχω μια gtx460 που είναι μια χαρά και με το παραπάνω cpu dual core αλλα εκεί που πονάω είναι στη ram γιατί μου έχει καεί το ένα slot και αναγκαστικά έχω μείνει με 2g ram . το κακό είναι ότι το motherboard υποστηρίζει μονο ddr2 μνήμες και δεν υπάρχουν ram 4g βγάζει μονο 2g και αλλα 2g στο άλλο slot οποτε πακέτο xD . ακούω τις γνώμες σας και τι θα μπορούσα να κάνω με το θέμα . ΚΑΙ αν έχει κανεις άποψη μήπως προέρχεται από κάπου αλλου ευχαριστώ
Tmark Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Θερμοκρασία είναι θεωρώ το πρόβλημα. Κατέβασε GPU-Z και πες μας πόσο είναι σε load και idle.
Voum13 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Θερμοκρασία είναι θεωρώ το πρόβλημα. Κατέβασε GPU-Z και πες μας πόσο είναι σε load και idle. Θερμοκρασία είναι θεωρώ το πρόβλημα. Κατέβασε GPU-Z και πες μας πόσο είναι σε load και idle. ελπίζω να ζητάς κάτι από αυτά γιατί δεν πολύ κατάλαβα αν και με τι θερμοκρασία το πρόβλημα πιστεύω το έχω λύση πήρα πρόσφατα ένα κουτί atlas με πολλά cooler και μπορώ να πω ότι τέτοιες θερμοκρασίες δεν είχα δει ούτε με κιάλια
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Κάνε το πάλι κατεβάζοντας το HWMonitor: http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Άνοιξέ το, παίξε 5 λεπτά ένα game, και μετά βάλε μας ένα Screenshot. Αυτό θα μας πει temps για όλο το HW σε load και idle κατάσταση. Με το GPUz δεν τα έχεις αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα