Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πολύ πιθανό το βλέπω κάποιος "εκ των έσω" του κάνει πλάκα. Όπως τα λέει, αφού έχει φρέσκια εγκατάσταση & δε περνάει ο,τι να'ναι, κάποιος κάθησε πάλι στο pc & του πέρασε software. Όπως & να'χει πόσταρε μια φωτό με τις διεργασίες όλων των χρηστών να δούμε ποιος είναι ο ένοχος...

Δημοσ.

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;ΒΓΑΛΕ ΤΟ REMOTE ASSISTANCE ΑΠΟ ΤΟ CONTROL PANEL ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΗΑRD RESET ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΕΞΤΡΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑΚΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ V ΑΠΟ ΤΟ TIGHTVNC Η ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟ TEAMVIEWER

Δημοσ.

Πρώτον, reset το rtouter, όπως λέει και ο poulinos.

Δεύτερον, μετά την εγκατάσταση των win, το πρώτο πρόγραμμα που θα βάλεις είναι το αντιικό και το δεύτερο το acronis και θα τραβήξεις κατευθείαν backup. Έτσι, ότι και να γίνει, δε θα χρειαστεί να ξανακάνεις format σε περίπτωση που υπάρχει θέμα με κάποιο από τα προγράμματα που βάζεις μετά.

Τρίτον, ελπίζω η έκδοση των win που έχεις να μην είναι καμία από τις "πειραγμένες".

Και τέταρτον και τελευταίο, ελπίζω και εγώ να μην τρολάρεις....

Δημοσ.

Που ακριβως γραφει πως εκανε format?

Γιατι εγω για επανεγκατασταση διαβαζω.

Το ποιο πιθανον ειναι να εχει κανει repair...

Δημοσ.

Και με ενα απλό φορματ τι σημαινει οτι εχουμε clean pc οπως αναφερουν αρκετοι πιο πριν,κάνοντας λάθος βεβαια..?

1) Αν εχει Ιο που εχει μπει στο boot sector-MBR με απλό φορμάτ δε κανει δουλεια.

2) Υπάρχουν σπάνιοι ιοι που μολύνουν το Bios πχ ο Membromi που ειναι σχετικά προσφατος..

3) Αν το dvd εγκαταστασης που χρησιμοποιησε δεν ειναι γνήσιο ίσως έχει καποια μολυνση..

Για αρχη καλο ειναι να τσεκάρει ο φιλος με τα προγραμματα που αναφερονται εδω http://techlogon.com/2012/01/15/how-to-check-for-and-fix-mbr-virus-infection/ αν εχει καποια μολυνση και στο Mbr..

Δημοσ.

Εγώ πολύ πιθανό το βλέπω κάποιος "εκ των έσω" του κάνει πλάκα. Όπως τα λέει, αφού έχει φρέσκια εγκατάσταση & δε περνάει ο,τι να'ναι, κάποιος κάθησε πάλι στο pc & του πέρασε software. Όπως & να'χει πόσταρε μια φωτό με τις διεργασίες όλων των χρηστών να δούμε ποιος είναι ο ένοχος...

λεει οτι θεωρητικα κανεις δεν καθησε στο pc.εκτος αν καποιος του κανει πλακα δικτυακα

Ο ΦΙΛΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PC ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ.ΔΗΛ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ;;ΒΓΑΛΕ ΤΟ REMOTE ASSISTANCE ΑΠΟ ΤΟ CONTROL PANEL ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΗΑRD RESET ΣΤΟ ΡΟΥΤΕΡΑΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣ ΑΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΕΞΤΡΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑΚΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΑ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ,ΟΠΩΣ ΕΝΑ V ΑΠΟ ΤΟ TIGHTVNC Η ΕΝΑ ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟ TEAMVIEWER

για Remote assistance πρεπει να κανεις αυτο Invite.plz οχι caps.vnc κτλ υποτιθεται οτι κανεις δεν εκατσε στο Pc του

Πρώτον, reset το rtouter, όπως λέει και ο poulinos.

Δεύτερον, μετά την εγκατάσταση των win, το πρώτο πρόγραμμα που θα βάλεις είναι το αντιικό και το δεύτερο το acronis και θα τραβήξεις κατευθείαν backup. Έτσι, ότι και να γίνει, δε θα χρειαστεί να ξανακάνεις format σε περίπτωση που υπάρχει θέμα με κάποιο από τα προγράμματα που βάζεις μετά.

Τρίτον, ελπίζω η έκδοση των win που έχεις να μην είναι καμία από τις "πειραγμένες".

Και τέταρτον και τελευταίο, ελπίζω και εγώ να μην τρολάρεις....

για το trolling Το ειπα και εγω γιατι εχουν ανοιχτει παρομοια θεματα με ατομα που ελεγαν οτι τους παρακολουθουν και οτι κανουν format και δεν γινεται τιποτα και στο τελος ελεγα η ολοι εμεις δεν ξερουμε τιποτα η ο αλλος που μπαινει στο Pc ειναι ο kevin mitnick η καποιος μας δουλευει η καποιος εχει ψυχολογια και εχει παραισθησεις.βλεπε σχιζοφρενεια κτλ

Που ακριβως γραφει πως εκανε format?

Γιατι εγω για επανεγκατασταση διαβαζω.

Το ποιο πιθανον ειναι να εχει κανει repair...

repair να κανεις ειναι λιγο ανουσιο.αν εκανε Repair το μονο σιγουρο οτι το ποσοστο του να καθαρισει το pc απο to repair ειναι πολυ μικρο. οτι εχει ειναι πολυ μικρο.επισης γραφει στο πρωτο Post

ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΟ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΤΑ WINDOWS (7) και σημερα το ιδιο!!!! ξανα πωσ γινετε? τα διεργαψα ολα !!! τι να κανω help

λεει οτι τα διεγραψε ολα...

Και με ενα απλό φορματ τι σημαινει οτι εχουμε clean pc οπως αναφερουν αρκετοι πιο πριν,κάνοντας λάθος βεβαια..?

1) Αν εχει Ιο που εχει μπει στο boot sector-MBR με απλό φορμάτ δε κανει δουλεια.

2) Υπάρχουν σπάνιοι ιοι που μολύνουν το Bios πχ ο Membromi που ειναι σχετικά προσφατος..

3) Αν το dvd εγκαταστασης που χρησιμοποιησε δεν ειναι γνήσιο ίσως έχει καποια μολυνση..

Για αρχη καλο ειναι να τσεκάρει ο φιλος με τα προγραμματα που αναφερονται εδω http://techlogon.com...irus-infection/ αν εχει καποια μολυνση και στο Mbr..

πολυ δυσκολο να πετυχεις πλεον ιο που να καθεται στο boot sector και να τυχει και αυτος ο ιος να ειναι για Remote management.

Δημοσ.

Όταν λές ότι κάποιος στέλνει μηνύματα, πού τα στέλνει? Είπες για google... μπάς και είναι απλά απο εκείνα τα διαφημιστικά του internet που σου λέει απλά "Γειά σου αγοοορι" και δείχνει τάχα ένα chat με μία κοπέλα που τάχα και καλά σου στέλνει μηνύματα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...