billcrack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλημερα σε ολους ειμαι καινουργειος και ζηταω συγνωμη αν το γραφο σε λαθοσ σημειο το θεμα απο προχτες καπιοσ μπενι στο pc και το χιριζετε κανονικα!! μοθ γραφει και μυνηματα !! ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ WIND STIKAKI. ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΟ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΤΑ WINDOWS (7) και σημερα το ιδιο!!!! ξανα πωσ γινετε? τα διεργαψα ολα !!! τι να κανω help
άδικος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ε, & εσύ αν αφήνεις τον καθένα να κάθεται στον υπολογιστή σου τι περιμένεις;
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ετσι οπως τα γραφεις, περιμενεις βοηθεια? Εξιγησε με περισσοτερη λεπτομερια τι ακριβως συμβαινει.
billcrack Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 στο pc καθομαι μονο εγω !! λιπον απο προχτε αρχισαν να μου γραφουν μυνιματα δηλαδη εκει που πληκτρολογο στο google mou γραφη καλημερα !!!! κουναι το ποντικι πληκτολογη ανιγη προγραμματα τα παντα λεσ και καθετε στο pc!! εκανα επανεγκατασταση τον windows kai pali to idio
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για αρχη δοκιμασε να βγαλεις το στικακι και να χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη χωρις ιντερνετ.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αυτα τα τοπικ μου θυμιζουν πολλα.θα μπορουσες να εριχνες μετα το format κανα firewall πανω και να κανεις τα windows update και service pack 1 για τα windows 7 πριν αρχιζεις να χρησιμοποιεις το Pc.και επισης προσεχε τι προγραμματα περνας μηπως καποιο απο αυτα εχει καναν ιο.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εγω δεν εχω κατι αλλο να προτεινω.σε πολλα τετοια θεματα δεν βγηκε ποτε ακρη.
CmdShepard85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Χωρις καμια συνδεση στο ιντερνετ δεν μπορει καποιος να ελεγξει τον υπολογιστη σου. Αρα κατι αλλο παιζει. Τρεξε και ενα Anti-Malware για καλο και για κακο.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 μετα απο format και μετα απο Reboot το ρουτερ και το Pc σου ειναι like new και το ρουτερ εχει παρει αλλη Ip οποτε ο αλλος δεν ξερει τι γινεται εκτος αν εχεις σεταρει μεσα dyndns η εχεις static ip Χωρις καμια συνδεση στο ιντερνετ δεν μπορει καποιος να ελεγξει τον υπολογιστη σου. Αρα κατι αλλο παιζει. Τρεξε και ενα Anti-Malware για καλο και για κακο. μα ολοκληρο format εκανε.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ναι το καταλαβα αλλα τι καλυτερο απο format?εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 maybe he is a troll? :mrgreen: Δεν παιζει,τι φορματ εκανες.ΓΙα πες μας πως το εκανες.
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 αν θελει ας κανει Hard reset και τον ρουτερ για να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει περαστει και κανα dyndns εκει για να βλεπει ο αλλος την Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα