Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους ειμαι καινουργειος και ζηταω συγνωμη αν το γραφο σε λαθοσ σημειο το θεμα

απο προχτες καπιοσ μπενι στο pc και το χιριζετε κανονικα!! μοθ γραφει και μυνηματα !! ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΜΕ WIND STIKAKI. ΕΠΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑ ΑΛΟ ΧΤΕΣ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΤΑ WINDOWS (7) και σημερα το ιδιο!!!! ξανα πωσ γινετε? τα διεργαψα ολα !!! τι να κανω help :o

Δημοσ.

Ετσι οπως τα γραφεις, περιμενεις βοηθεια? :P Εξιγησε με περισσοτερη λεπτομερια τι ακριβως συμβαινει.

Δημοσ.

στο pc καθομαι μονο εγω !! λιπον απο προχτε αρχισαν να μου γραφουν μυνιματα δηλαδη εκει που πληκτρολογο στο google mou γραφη καλημερα !!!! κουναι το ποντικι πληκτολογη ανιγη προγραμματα τα παντα λεσ και καθετε στο pc!! εκανα επανεγκατασταση τον windows kai pali to idio

Δημοσ.

Για αρχη δοκιμασε να βγαλεις το στικακι και να χρησιμοποιησεις τον υπολογιστη χωρις ιντερνετ.

Δημοσ.

αυτα τα τοπικ μου θυμιζουν πολλα.θα μπορουσες να εριχνες μετα το format κανα firewall πανω και να κανεις τα windows update και service pack 1 για τα windows 7 πριν αρχιζεις να χρησιμοποιεις το Pc.και επισης προσεχε τι προγραμματα περνας μηπως καποιο απο αυτα εχει καναν ιο.

Δημοσ.

Χωρις καμια συνδεση στο ιντερνετ δεν μπορει καποιος να ελεγξει τον υπολογιστη σου. Αρα κατι αλλο παιζει. Τρεξε και ενα Anti-Malware για καλο και για κακο.

Δημοσ.

μετα απο format και μετα απο Reboot το ρουτερ και το Pc σου ειναι like new και το ρουτερ εχει παρει αλλη Ip οποτε ο αλλος δεν ξερει τι γινεται εκτος αν εχεις σεταρει μεσα dyndns η εχεις static ip

Χωρις καμια συνδεση στο ιντερνετ δεν μπορει καποιος να ελεγξει τον υπολογιστη σου. Αρα κατι αλλο παιζει. Τρεξε και ενα Anti-Malware για καλο και για κακο.

μα ολοκληρο format εκανε.

Δημοσ.

αν θελει ας κανει Hard reset και τον ρουτερ για να ειναι σιγουρος οτι δεν εχει περαστει και κανα dyndns εκει για να βλεπει ο αλλος την Ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...