Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια γεια σας,εχω ενα προβλημα με εναν υποτιτλο μιας ταινιας που πρωτη φορα μου παρουσιαζεται και με παραξενευει..Γενικα οποτε ειναι να δω ταινια την βαζω μαζι με το αρχειο του υποτιτλου μεσα σε ενα φλασακι,μετα στο dvd player και τα παιζει ολα δεν υπαρχει προβλημα...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ μου ειναι οτι κατεβασα μια ταινια προχθες(avi),βρηκα τον υποτιτλο της που ταιριαζει,την παιζει μια χαρα ο υπολογιστης αλλα οταν την βαζω στο dvd player στα σημεια που μιλαει ο πρωταγωνιστης χωρις να τον δειχνει η καμερα(σε στυλ αφηγητη μεσα στην ταινια) δεν βγαζει τους υποτιτλους..Σε ολες τις αλλες σκηνες με διαλογους κ.τ.λ τους δειχνει μια χαρα αλλα σε σκηνες αφηγησης δεν τους εμφανιζει!! Στον υπολογιστη ομως και με το πιο απλο προγραμμα αναπαραγωγης(π.χ VLC) τους βγαζει κανονικα ολους τους υποτιτλους μαζι και αυτους της αφηγησης...ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ???

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Δημοσ.

Μηπως οι υποτιτλοι στο συγκεκριμενο σημειο εμφανιζονται με italics, οποτε το dvd player δεν μπορει να καταλαβει την μορφοποιηση, οποτε δεν τους βγαζει καθολου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...