Downloadpercent Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) έχω κολλήσει σε μια φάση, σκότωσα τον Helios (αυτός που είναι ξάπλα και σε τυφλώνει με το φως του, που του κόβεις το κεφάλι ...) μετά όμως δεν ξέρω τι να κάνω, δεν έχει δρόμο να φύγω αποκεί... κάποιος? Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2012 από Downloadpercent
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) http://uk.ign.com/wi...iii/Walkthrough BTW, παίρνεις το κεφάλι και φωτίζεις έναν τοίχο που έχει στη γωνία αριστερά - θα αρχίζει να εμφανίζεται σταδιακά μια πόρτα. Εμφάνισέ την όλη και προχώρα Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2012 από dewn735
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλύτερα θα ήταν να προειδοποιήσεις πως πρόκειται για spoilers. Anyway, σε τέτοιες περιπτώσεις να κοιτάς βίντεο walkthrough στο youtube.
dewn735 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλύτερα θα ήταν να προειδοποιήσεις πως πρόκειται για spoilers. Αφού αυτό ήταν που ζήτησε!
naruto14 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αφού αυτό ήταν που ζήτησε! Τότε θα έπρεπε να τονίσει στον τίτλο πως πρόκειται για βοήθεια. Εγώ νομίζα πως ήθελε γνώμες για το παιχνίδι.
Downloadpercent Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 πάω να το δοκιμάσω, βασικά πως αλλάζω Weapon? με τα βελάκια μου αλλάζει μόνο τα 2 σπαθιά δεν μου έβγαλε κάνα κεφάλι...
naruto14 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 πάω να το δοκιμάσω, βασικά πως αλλάζω Weapon? με τα βελάκια μου αλλάζει μόνο τα 2 σπαθιά δεν μου έβγαλε κάνα κεφάλι... Νομίζω το κάνεις πατημένο με την άμυνα. Αλλά δεν θυμάμαι με σιγουριά να σου πω. Πάτα Select και πάνε δες εκεί που λέει για το κεφάλι του helios.
Downloadpercent Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 πάρα πολύ καλό παιχνίδι, έχει ωραία γραφικά... ΑΛΛΑ μερικές φορές σπαστικό, αντίθετο με τη φυσική... βασικά τώρα έχω κολλήσει με τον Ερμή, κυνηγάω τον Ερμή και σε μια φάση που πηδάω σε μια σκάλα που καίγεται εκεί πάντα με προλαβαίνει η φωτιά, είναι πολύ γρήγορη... περνάω τους 2 πρώτους ανθρώπους, ανεβαίνω, στους άλλους 2 τους σκοτώνω αλλά δεν μπορεί να ανέβει γιατί μάλλον πρέπει να κάνει λίγο δεξιά? αφού η φωτιά έρχεται πολύ γρήγορα τι να κάνω... ε γμτω
dewn735 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) πάρα πολύ καλό παιχνίδι, έχει ωραία γραφικά... ΑΛΛΑ μερικές φορές σπαστικό, αντίθετο με τη φυσική... βασικά τώρα έχω κολλήσει με τον Ερμή, κυνηγάω τον Ερμή και σε μια φάση που πηδάω σε μια σκάλα που καίγεται εκεί πάντα με προλαβαίνει η φωτιά, είναι πολύ γρήγορη... περνάω τους 2 πρώτους ανθρώπους, ανεβαίνω, στους άλλους 2 τους σκοτώνω αλλά δεν μπορεί να ανέβει γιατί μάλλον πρέπει να κάνει λίγο δεξιά? αφού η φωτιά έρχεται πολύ γρήγορα τι να κάνω... ε γμτω Τους δύο τους σκοτώνεις αναγκαστικά, αφού σου φράζουν το δρόμο, το "μυστικό" από εκεί και πέρα είναι να σκαρφαλώνεις πηδώντας συνεχώς Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από dewn735
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα