eprototype Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Γιατί να έχει το ίδιο πρόβλημα; Η κάρτα σου έτυχε να είναι η εξαίρεση, όχι ο κανόνας. Btw την ίδια κάρτα έχω κι εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα (από υλοποίηση της asus). Η asus είναι oc???
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Παιδιά κ εγω 560 Ti έχω και αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι κάτι τρέχει με αυτή την έκδοση,απλά όσοι κατασκευαστές σέβονται τον εαυτό τους έχουν κυκλοφορήσει τα κατάλληλα bios UpDate.. μην ξεχνάμε ότι ακόμα κ στην υλοποίηση της μαμας nVidia υπάρχει bios update μπορεί να κάνω κ λάθος πάντως η γενικότερη αίσθηση που έχω αποκομίσει και ψάχνοντας πως θα κάνω το δικό μου bios update με την ελλειπή υποστήριξη της GByte στο πρόγραμμα που το περνάς και όχι σε αυτό καθ'αυτο το bios σε αυτό το συμπέρασμα με έχει οδηγήσει.. Οπότε στείλε και ένα mail με τις ερωτήσεις σου κ τις παρατηρήσεις σου στην MSI δεν χάνεις κάτι κ μπορεί να έχουν να σου πουν και αυτοί κάτι.. 1
stm00192 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 μπα!! όχι ακόμα πιστώσουν ήθελα να πω για να πάω σε 670 γιατί πιστεύω πως και η άλλη το ίδιο θέμα θα έχει Eνω η 670 με το ίδιο τροφοδοτικο νοιζεις δεν θα το έχει ε??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα