Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και ολες. Εχω το Laptop ενος φιλου το οποιο ειχε ιους και ειχε ταλαιπωρηθει. Το λογισμικο του ηταν windows 7 Ultimate. Μια μερα του κολλησε και δεν φορτωνε στα windows. Η εταιρια ειναι Dell. Φορτωνε το σημα της Dell ελεγε π.χ F10 για να μπεις στο Bios μεχρι εκει. Μπορουσες να μπεις. Να αλλαξεις ρυθμισεις και ολα. Και με ενα προχειρο τεστ απο τον ιδιο τον υπολογιστη στις βασικες του ρυθμισεις δεν εβγαζε καποιο σφαλμα.Οταν πηγαινε να φορτωσει τα windows εβγαζε μια ασπρη παυλα και εμενε εκει. Πιστευω οτι εχει σιγουρα χαλασει το λογισμικο λογο των ιων. Ενας αλλος ειπε απο ενα μαγαζι του ειπε οτι εχει χαλασει ο Hard Disk. Δεν το πιστευω ομως γιατι θα εβγαζε καποιο μηνυμα/σφαλμα. Θελω να μου πειτε αν με ενα απλο φορματ φτιαχνεται η αν οντως εχει παθει κατι το laptop με αυτα που σας ειπα. Να δω ποιος εχει το δικιο για απλη διασταυρωση μην κανουμε καμια χαζομαρα.

Υ.Γ:Σας ευχαριστω που το διαβασατε. θα εκτιμησω πολυ τη βοηθεια σας.

Δημοσ.

(απο αλλο υπολογιστή)

Βρίσκεις και κατεβάζεις το hirens boot cd, το οποίο καις σε ένα δισκάκι και κάνεις boot στον προβληματικό υπολογιστή. Βρίσκεις το hard diske sentinel και εξετάζεις την υγεία του δίσκου. Αν ο δίσκος δεν εχει χτυπήσει τοτε ειναι καθαρά θέμα software. Παίρνεις backup των δεδομένων σου (με κάποιο live cd) και μετά του περνάς πάλι τα windows.

... Ενας αλλος ειπε απο ενα μαγαζι του ειπε οτι εχει χαλασει ο Hard Disk. Δεν το πιστευω ομως γιατι θα εβγαζε καποιο μηνυμα/σφαλμα...

Του πήγατε το μηχάνημα και το κοίταξε ή απλώς του περιγράψατε το πρόβλημα;

Δημοσ.

μπορεις να κανεις και ενα αλλο..βγαζεις τον σκληρο δισκο ειναι 3 βιδες.. τον βαζεις σε 1 dock station Η τον συνδεεις στον υπολογιστη σου και βλεπεις απο το hard disk sentinel εαν ειναι κομπλε.αλλα μου μυριζει σκληρος δισκος εμενα.

Δημοσ.

(απο αλλο υπολογιστή)

Βρίσκεις και κατεβάζεις το hirens boot cd, το οποίο καις σε ένα δισκάκι και κάνεις boot στον προβληματικό υπολογιστή. Βρίσκεις το hard diske sentinel και εξετάζεις την υγεία του δίσκου. Αν ο δίσκος δεν εχει χτυπήσει τοτε ειναι καθαρά θέμα software. Παίρνεις backup των δεδομένων σου (με κάποιο live cd) και μετά του περνάς πάλι τα windows.

Του πήγατε το μηχάνημα και το κοίταξε ή απλώς του περιγράψατε το πρόβλημα;

Mονο του πηγε το παλικαρι και το περιεγραψε κατα λεξη. Δεν το ειδε καθολου. Εγω το ειδα μονο. Ευχαριστω και για τη βοηθεια σας και στους 2 :)

Δημοσ.

εαν μενεις αθηνα κοντα στην Νεα φιλαδελφεια..φερε τον λαπτοπ απο το σπιτι μου αυριο να το τσεκαρουμε τον σκληρο μεσα σε 5 λεπτα..θα ειμαι στο σπιτι μεχρι αυριο τεταρτη ταξιδευω.

Δημοσ.

εαν μενεις αθηνα κοντα στην Νεα φιλαδελφεια..φερε τον λαπτοπ απο το σπιτι μου αυριο να το τσεκαρουμε τον σκληρο μεσα σε 5 λεπτα..θα ειμαι στο σπιτι μεχρι αυριο τεταρτη ταξιδευω.

Xαλκιδεος αδερφε και χωρις μεσω μεταφορας. χαχαχααχα να σαι καλα παντως!.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...