dimitris2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Το λογισμικό που χρησιμοποιεί ο Tom Cruise στην ταινία Minority Report για χειρισμό υπολογιστών με χειρονομίες των χεριών ίσως είναι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα ύστερα από την παρουσίαση του g-speak από την εταιρεία Oblong στο Λος Άντζελες. Το λογισμικό που έχει αναπτύξει η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα χειρισμού από το χρήστη πραγματοποιώντας απλώς χειρονομίες με τα χέρια, φορώντας βέβαια ειδικά γάντια.Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oblong Kwin Kramer “το μέλλον της πληροφορικής βρίσκεται στα συστήματα με χειρισμό από πολλαπλούς χρήστες ταυτόχρονα σε πολλές οθόνες και επίσης σε περισσότερες από μία συσκευές. Το σύστημα που αναπτύξαμε μπορεί να βοηθήσει σε διαδικασίες με μεγάλη ροή εργασίας”. Τονίζει ακόμη ότι οι πρώτοι χρήστες του g-speak θα μπορούσε να είναι τα όργανα επιβολής το νόμου, αλλά φυσικά και άλλες πιθανές εφαρμογές. Ήδη έχουν επιτευχθεί συμφωνίες για τη χρήση του λογισμικού από εταιρείες όπως η Boeing, η General Elecrics αλλά και η Saudi Aramco για την ανάλυση τεράστιου όγκου πληροφοριών. Επίσης σημειώνεται ότι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη μια έκδοση του λογισμικού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενσωματωμένους σε αυτοκίνητα αλλά και για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. http://www.youtube.com/watch?v=kBtdxxox5BA Site: bgr.com Πατήστε εδώ να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση
gokuthelegend Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Λίγο παραπλανιτικός ο τίτλος, νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να ρίξουμε ματιές στο μέλλον, χε χε.
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 έχω το TrackIR χρόνια το οποίο ειδικά για την χρονιά που βγήκε ήταν-είναι εντυπωσιακό. συγνώμη αλλα το παραπάνω πρόγραμμα δεν ανακαλύπτει κάτι το φοβερό για να γίνει και είδηση. αντιγράφει το TrackIR και προσθέτει επιπλέον λειτουργικότητα για εταιρίες οπου χρειάζονται συνεργασία μεταξύ των υπαλλήλων της. και αν δείτε και στο site θέλει γύρω στις 8-9 κάμερες για να δουλέψει. απλά πετάξαν μέσα το "Minority Report" για να προκαλέσουν εντυπώσεις... δεν λέω οτι δεν είναι ωραίο project απλά αντίστοιχα θα μπορούσε να γίνει είδηση το: Νεό Layout στο Facebook.
FarCry Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/268553-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9/page__p__2383235__hl__g-speak__fromsearch__1#entry2383235 Δημοσίευση 15 Νοέμβριος 2008 - 02:09 πμ 1
copydisk Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 "General Elecrics" lol όσο για αυτό που έχει βάλει ο farcry ... τι γίνεται ρε παιδιά τέλειωσαν η ειδήσεις και πήγαμε στην ανακύκλωση ;
weber122 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=b6YTQJVzwlI στο καταναλωτικό κοινό πολύ σύντομα
mandos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν είναι είδηση, ειδικά για πρώτη σελίδα, ο FarCry το εντόπισε το 2008 (εγώ το θυμόμουν το 2009, με κέρδισε!). Και είναι ακριβώς το ίδιο βίντεο!!!
fsbmaniac Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ...Παλιο...απορω απο που ειδατε οτι ειναι νεο-ειδηση....
warlock9_0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εμένα μου έχει κάνει εντύπωση αυτό http://www.youtube.com/watch?v=N6hCwjwzUHg
SnipeR Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Λίγο παραπλανιτικός ο τίτλος, νόμιζα ότι θα μπορούσαμε να ρίξουμε ματιές στο μέλλον, χε χε. Αυτό δεν ήταν στο paycheck;
DrGreem Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Άλλη μια απόδειξη οτι τέτοιου είδους ταινίες μας δείχνουν το μέλλον... Ελπίζω μόνο η ταινία Ι the robot να μην είναι ανάμεσα σ'αυτές..
kalosdios Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 υπάρχει το kinect και μια ακόμα συσκευή που δεν χριαζεται γάντια.λιγο παλιο μου φαίνεται το εργαλείο. Sent from my iPhone using Insomnia Υπάρχει το kinect και μια ακόμα σύσκευη που δεν χριαζεται γάντια.λιγο παλιο μου φαίνεται το εργαλείο Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα