Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα με το Mouse, κάνω ένα κλικ και πολλές φορές το παίρνει σαν διπλό και γίνονται όλα μπάχαλο.

οπότε κατά λάθος παρήγγειλα 2 αντικείμενα στο ebay αντι για 1.

πλήρωσα κανονικά το 1 και έστειλα μήνυμα στον πωλητή για το λάθος.

πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

δε πιστεύω να έχω πρόβλημα

Δημοσ.

Απο την στιγμη που εστειλες αιτιση για relist του αντικειμενου δεν νομιζω να χρειαζετε να κανεις κατι περεταιρω. Λογικα θα σου πει στην απαντηση του και ο πωλητης.

Δημοσ.

μου έστειλε μήνυμα ο πωλητής και μου είπε να κάνω κάποιες κινήσεις για την ακύρωση της παραγγελίας.

επίσης μου γράφει να του αφήσω θετική ψήφο πριν πατήσω για την ακύρωση.

μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

δηλαδή να αφήσω θετική ψήφο για κάτι που δεν έχω πληρώσει και μετά να το ακυρώσω;

Δημοσ.

μου έστειλε μήνυμα ο πωλητής και μου είπε να κάνω κάποιες κινήσεις για την ακύρωση της παραγγελίας.

επίσης μου γράφει να του αφήσω θετική ψήφο πριν πατήσω για την ακύρωση.

μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;

δηλαδή να αφήσω θετική ψήφο για κάτι που δεν έχω πληρώσει και μετά να το ακυρώσω;

Το ιδιο ειναι.

Ακυροσε την (με την διαδικασια του EBAY) και μετα ασε του 5 star.

Δημοσ.

Με την προϋπόθεση πες του να σου αφήσει κι αυτός...μην ειναι μονόπλευρο το θετικό feedback.

Δημοσ.

κάπου τα έμπλεξα.

αφήνω θετικό feedback σε αυτό που θέλω να ακυρωθεί κάνω την ακύρωση και τώρα μου δείχνει ότι η θετική ψήφος έχει μπει σε αυτό που πλήρωσα και όχι στο ακυρωμένο.

ενώ σε αυτό που ακυρώθηκε μπορώ να βάλω ακόμα ψήφο.

τι διάολο έκανα; τα έβαλα ανάποδα;

μπορώ αν χρειαστεί να αλλάξω το feedback σε αυτό που πλήρωσα; μπορεί πχ να μου έρθει λάθος.

τώρα τι να κάνω να αφήσω πάλι feedback στο ακυρωμένο;

----

μάλλον θα το αφήσω έτσι αν και δεν κατάλαβα τι έκανα και αν γίνει καμία στραβή θα του αφήσω αρνητικό σε αυτό που ακυρώθηκε. ελπίζω να γίνεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...