Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι αυτά τα τοπικ τα ονομάζω "αν είχα χρήματα τι θα μπορούσα ν'αγορασω" η "Μπαμπά τρέχα να δεις τι πρέπει ν'αγορασουμε"γιατί για ""βαριά"" παιχνίδια μόνο, αγοράζεις μια κονσόλα που έχει κ πιο πολλούς τίτλους,κ ιντερνέτ τώρα,την κουμπώνεις στην 46" Tv, φωνάζεις κ 3 φιλαράκια..

Δημοσ.

Εγώ πάλι αυτά τα τοπικ τα ονομάζω "αν είχα χρήματα τι θα μπορούσα ν'αγορασω" η "Μπαμπά τρέχα να δεις τι πρέπει ν'αγορασουμε"γιατί για ""βαριά"" παιχνίδια μόνο, αγοράζεις μια κονσόλα που έχει κ πιο πολλούς τίτλους,κ ιντερνέτ τώρα,την κουμπώνεις στην 46" Tv, φωνάζεις κ 3 φιλαράκια..

Gaming σε κονσολα? Βασικα το μονο παιχνιδι που παιζεται σε κονσολα (ps3/xbox360) ειναι τα PRO.

Τωρα να παιξεις πχ BF3 με analog και Ρ1 Λ1 τετραγωνα κυκλους και μ@λ-κ!3ς...δεν λεει ενω στο pc σου εισαι αρχοντας

προς θεματαγραφο γιατι 27αρα οθονη? παρα ειναι μεγαλη εκτος αν καθεσε απο αποσταση οποτε θες και ασυρματα περιφερειακα

Δημοσ.

Gaming σε κονσολα? Βασικα το μονο παιχνιδι που παιζεται σε κονσολα (ps3/xbox360) ειναι τα PRO.

Τωρα να παιξεις πχ BF3 με analog και Ρ1 Λ1 τετραγωνα κυκλους και μ@λ-κ!3ς...δεν λεει ενω στο pc σου εισαι αρχοντας

προς θεματαγραφο γιατι 27αρα οθονη? παρα ειναι μεγαλη εκτος αν καθεσε απο αποσταση οποτε θες και ασυρματα περιφερειακα

Θέμα συνήθειας είναι.Εγώ προσωπικά προτίμω τον μοχλό απο πληκτρολόγιο(Ειδικά άμα έχεις και modded μοχλό σε BF3 και MW3 μαμάει)

Δημοσ.

δηλαδη μου λετε οτι ενα gamer pc δεν φτιαχνετε με 1100 ευρω?

Σχετικα ειναι ολα ,ο αλλος ποσταρε να κανει gaming pc με 400 ευρο του ειπαν τα παιδια καποιες προτασεις αναλογα με το μπατζετ που ειχε και τωρα αυτος νομιζει πως εχει pc gia games με 400 ευρο ημαρτον τι αλλο 8α ακουσουμε.

Εσυ τωρα απορεις αν αρκουν 1100 ευρο, η απαντηση ειναι φυσικα και αρκουν ειναι θεμα απαιτησεων ομως, αν θες να παιζεις τα παντα στο φουλ αρκουν οριακα και οχι για πανω απο 2 χρονια αν θες να εισαι υπερτουμπανος ομως κατα την γνωμη μου δεν αρκουν.

Δημοσ.

Θέμα συνήθειας είναι.Εγώ προσωπικά προτίμω τον μοχλό απο πληκτρολόγιο(Ειδικά άμα έχεις και modded μοχλό σε BF3 και MW3 μαμάει)

Κοιτα θεμα συνηθειας οντως ειναι, αλλα οπως και να το κανεις ενα καλο gaming pc εχει καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες πανω απο 1080p eyefinity κτλπ

Δημοσ.

Όσο κι αν το πιέσω προς τα κάτω μου βγαίνει ~1550-1600. Σε παίρνει?

Αν αρχίσω να ρίχνω κι άλλο θα αρχίσουμε να πέφτουμε σε ποιότητα. πχ από την GTX670 ήδη πήγα στην 7950 και για να χωρέσει στο budget πρέπει να πάμε στην 7870 μην σου πω 7850...

Φίλε είναι οκ και τα 1600€ μπορείς να μου γράψεις τα κομμάτια ???
Δημοσ.

ΟΚ τότε. Η σύνθεση που φαίνεται από κάτω, συν αυτό το πληκτρολόγιο:

http://www.skroutz.gr/s/79590/Razer-Lycosa-Mirror.html

Με τον 60αρη SSD πας 30 ευρώ κάτω. Αν τώρα τα πάρεις όλα αυτά από Amazon.co.uk, παίζει να μπεις και in-budget.

Σημείωση:

Η περιβόητη LG 27αρα που την προτέινουμε όλοι, δεν παύει να είναι μια TV με IPS panel. Σηκώνει με άλλα λόγια 1920x1080 ανάλυση και όχι 2560x1440 που σηκώνουν τα καλά IPS monitors που κάνουν όμως και +600 ευρώ (τα ΤΝ ούτως ή άλλως max 1920 έχουν). Συγχρόνως φυσικά έχει και το πλεονέκτημα ότι είναι και TV.

post-71156-0-64104900-1343123316_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...