Downloadpercent Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 έχουμε και λέμε, http://www.hol.gr/GR/home/Internet/Pages/default.aspx θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλω γραμμή από τον ΟΤΕ και να πληρώνω το πάγιό τους, άρα πάει κάπου 35 ε? (νομίζω 30 το 2μηνο είναι το πάγιο) βασικά πόσο είναι το πάγιο...
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 θα πρέπει οπωσδήποτε να βάλω γραμμή από τον ΟΤΕ και να πληρώνω το πάγιό τους Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει γραμμή του ΟΤΕ ακόμα και αν δεν είναι ενεργή,πάγιο δεν χρειάζεται να πληρώνεις καθόλου(στον ΟΤΕ ) . Αν δεν έχεις ενεργή γραμμή μπορούν να το κάνουν από την HOL,με την ανάλογη χρέωση εννοείται(κάνα 70-80€ πρέπει να είναι),αν βάλεις το duble paly lite θα έχεις και τηλέφωνο και adsl με 6mbps(αντί τα 24 που είναι και πλασματικά και σπανίως χρειάζονται) στα 25€/μήνα.
Downloadpercent Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει γραμμή του ΟΤΕ ακόμα και αν δεν είναι ενεργή,πάγιο δεν χρειάζεται να πληρώνεις καθόλου(στον ΟΤΕ ) . Αν δεν έχεις ενεργή γραμμή μπορούν να το κάνουν από την HOL,με την ανάλογη χρέωση εννοείται(κάνα 70-80€ πρέπει να είναι),αν βάλεις το duble paly lite θα έχεις και τηλέφωνο και adsl με 6mbps(αντί τα 24 που είναι και πλασματικά και σπανίως χρειάζονται) στα 25€/μήνα. μόνο νετ με ενδιαφέρει, βασικά εγώ αυτό που θέλω είναι να μην ξεπερνάω τα 40 το μήνα, το παγιο της χολ πόσο είναι το μήνα (τα 80 είναι για την εγκατασταση στην αρχή? για τους τεχνικούς?)?
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 (τα 80 είναι για την εγκατασταση στην αρχή? για τους τεχνικούς?)? Για να σου δώσει «νούμερο» ο ΟΤΕ...
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 αν πας σε ηδη υπαρχουσα γραμμη εννοεις ο φιλος αποπανω οτι εινα μικροτερο το τελος ενεργοποιησης απο το να ζητησεις απο την Hol να σου ενεργοποιησει μια νεα γραμμη που εκει το κοστος ενεργοποιησης ειναι παραπανω.μετα το κοστος ανα μηνα ειναι το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα