andrikakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Έχω έναν σκληρό χαλασμένο και είπα να τον ξεθάψω μήπως και μπορέσω να τον φτιάξω... Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα μόλις τον βάλω στο pc... Μπορείτε να καταλάβετε τι έχει πάθει; Και αν ναι μπορώ να τον φτιάξω; Ευχαριστώ
washcloud Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τρέξε το LLF Tool (freeware είναι). Αν ΤΟΝ βλέπει, πάτα του ένα low level format με αυτό. Πρόσεχε να είναι όντως αυτός ο δίσκος κι όχι κανένας άλλος που θα φορμαριστεί, γιατί μετά από llf δεν μένουν αρχεία ούτε για δείγμα. Όταν τελειώσει, restart, και πας στην Διαχείριση Δίσκων και τον "ενεργοποιείς" (θα σου εμφανιστεί αυτόματα σχετικός οδηγός, μόλις μπεις εκεί) και τέλος τον φορμάρεις.
andrikakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τρέξε το LLF Tool (freeware είναι). Αν ΤΟΝ βλέπει, πάτα του ένα low level format με αυτό. Πρόσεχε να είναι όντως αυτός ο δίσκος κι όχι κανένας άλλος που θα φορμαριστεί, γιατί μετά από llf δεν μένουν αρχεία ούτε για δείγμα. Όταν τελειώσει, restart, και πας στην Διαχείριση Δίσκων και τον "ενεργοποιείς" (θα σου εμφανιστεί αυτόματα σχετικός οδηγός, μόλις μπεις εκεί) και τέλος τον φορμάρεις. οκ... το δοκιμαζω και γραφω τι εγινε... ευχαριστω edit: Δεν ξερω τι εγινε και του εκανα φορματ και μου τον εμφανιζει κανονικα!! Εγω θα κανω ομως και ενα low format για να ειμαι σιγουρος... Μακαρι να (εχει) φτιαξει!
andrikakis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εβγαλε error και κολλησε....δεν ξερω τι εγινε και τωρα δεν μου τον εμφανιζει το pc οκ ηθελε διαμορφωση κλπ
washcloud Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Βάλε το Hard Disk Sentinel και πόσταρε την αρχική του οθόνη εδώ (με τον δίσκο επιλεγμένο).
washcloud Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ...κάνε κι ένα read test από το Menu/Surface test και πόσταρε
STORM1978 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 οριστε.... Για αλλαξε και τα καλωδια καλου κακου οπως λεει και ξανατρεξε το Hard disk sentinel.
andrikakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Για αλλαξε και τα καλωδια καλου κακου οπως λεει και ξανατρεξε το Hard disk sentinel. δεν εχω αλλα καλωδια.. :/
akilleas Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Πιστευπω να πρόσεξες ότι και ο πρώτος ο σκληρός σεν τα πάει καλά και αυτός. Με 38% υγεία κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Sent from my iPhone using Insomnia
andrikakis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Πιστευπω να πρόσεξες ότι και ο πρώτος ο σκληρός σεν τα πάει καλά και αυτός. Με 38% υγεία κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Sent from my iPhone using Insomnia ναι το προσεξα :/ τι μπορω να κανω γι'αυτο;;;
andrikakis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Να κρατάς αντίγραφα των περιεχομένων του. καταλαβα Κατι αλλο.... Μπορω στον σκληρο (τον χαλασμενο παντα) να περναω απο οτι ειδα αρχεια (περασα καποιες φωτος) κανονικα, λετε να ειναι ασφαλης για back up κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα