otto43 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια... θελω σιγα σιγα και γω να αναβαθμισω καμια καρτα γραφικων γιατι παιζω και καποια απαιτητικα παιχνιδια...λοιπον .... ο επεξεργαστης μου ειναι ο i5 2.67Ghz , 4gb ram (ισως να προσθεσω κατι και εκει)....δυστυχως δεν θυμαμαι αυτη τη στιγμη το τροφοδοτικο που εχω να σας κατατοπισω καλυτερα...παντως η καρτα γραφικων που εχω αυτη τη στιγμη ειναι της ati hd radeon 4870... ηθελα λοιπον να σας ρωτησω το εξης....παρατηρησα οτι μπορω να προσθεσω αλλη μια ιδια καρτα οποτε μαλλον θα μου ερθει και λιγο πιο οικονομικα ως παλαιοτερη καρτα γραφικων....κατ αρχας ηθελα να ρωτησω εσεις τι προτεινετε ? ati 4870 x2 ...η πληρη αλλαγη της καρτας? αν επιλεξω το δευτερο τοτε ποια καρτα θα προτεινατε? και ενα τελευταιο για οσους ξερουν...πως ακριβως μπορω να βαλω την δευτερη 4870 στην περιπτωση της πρωτης επιλογης?? ευχαριστω πολυ εκ των προταιρων φιλοι μου
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Για αυτό που ζητάς, μας λείπουν 3 πολύ βασικά πράγματα: - Το τροφοδοτικό. Χωρίς την μάρκα-μοντέλο ή απλά να μας πεις πόσα Α λέει ότι βγάζει στην +12V στο ταμπελάκι που έχει πάνω δύσκολα να προχωρήσουμε - Μοντέλο Motherboard. Μπορεί να έχει και 2η PCIx 16x πάνω άλλα να μην είναι κατάλληλη για CF - Budget. Ειδικά αν πρόκειται να αγοραστεί νέα κάρτα. Ο επεξεργαστής σου σαφέστατα έχει να δώσει και μπορεί να τραβήξει μια high-end κάρτα. H 2h 4870 δεν μου φαντάζει και ιδιαίτερα καλή επιλογή εκ πρώτης όψεως...
overpower Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 καλυτερα σε μια καρτα, γιατι τωρα σκεφτεσαι οτι γλυτωνεις λεφτα επειδη ειναι παλια καρτα, αλλα θα σου πει η ΔΕΗ ομως
cabdik Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 συμφωνω με overpower. δεν συμφερουν 2 χ 4870., καινε πολυ! καλυτερα να την πουλησεις και να συμπληρωσεις και εσυ τα υπολοιπα για μια 6850, ας πουμε σε πρωτη φαση! πρεπει ομως, να μας δωσεις κι αλλα στοιχεια! μπατζετ, οθονη, PSU...........!!!
otto43 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 θα ενημερωσω συντομα αναλυτικα για τροφοδοτικο και μητρικη απλα αυτη τη στιγμη βρισκομαι εκτος σπιτιου... οσο για το budget δεν εχω κατι πολυ συγκεκριμενο στο μυαλο μου ομως δεν θελω να ξοδεψω παραπανω χρηματα απ οσα χρειαζεται για να καλυψω τις αναγκες μου...θελω για τα επομενα 2-3 χρονια να καλυψω τις απαιτησεις οποιουδηποτε game χωρις επιπλεον αναβαθμιση... θα ηταν δυνατο αυτο με την ενσωματωση αλλης μιας 4870 με 6 η 8 gb ram και τρεχοντας τα παιχνιδια απο ssd?? η να προτιμησω αλλαγη καρτας εστω και αν σε μνημη θα βρισκομαι στο μισο?? αναλυτικα για καρτες προφανως και δεν περιμενω προτασεις πριν σας ενημερωσω για μητρικη,τροφοδοτικο...σας ευχαριστω παντως πολυ και θα σας ενημερωσω συντομα
ninos30 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Απλά να απαντήσω στα πρώτα που ρωτάς - ΟΧΙ η επιπλέον μνήμη δεν θα σου προσφέρει σχεδόν τίποτα παραπάνω στο gaming. Τα 4GB είναι αρκετά - Ο SSD θα βοηθούσε μόνο στο loading των παιχνιδιών (αν εγκαθιστούσες εκεί το παιχνίδι). Στα fps και στην γενικότερη gaming απόλαυση σχεδόν καμία διαφορά. - Για διάφορους λόγους, το CF με 4870 δεν αξίζει ιδιαίτερα. Από την μία λείπουν κάποια καινούρια καλούδια από την σειρά 4xxx (πχ DX11) από την άλλη το CF σε εκείνη την γενιά των VGA δεν ήταν και ότι καλύτερο. Και η 5xxx είχε τα θεματάκια της. Από την 6xxx έστρωσε αρκετά. Τρίτον είναι και τα ρεύματα που λένε τα παιδιά. Αν σπρώξεις την δικιά σου 50-60 ευρώ παίρνεις με 100 μια 5850/6850 και είσαι περισσότερο από εντάξει. Περισσότερα όταν θα πεις και τα υπόλοιπα στοιχεία. πχ μην μας πείς ότι παίζεις σε ανάλυση 1280...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα