king2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οι class 4 micro SD είναι κατα 1-2mb αργότερες απο τις class10.Γνώμη μου δεν αξίζει η τιμή τους και ιδιαίτερα αν είναι να μπει σε κινητό.Για καμία φωτογραφική ίσως αξίζει αλλά για κινητό όχι.Χίλιες φορές να πάτε για μια 32gb class 4 στα 20 παρα για μια 16gb class10 στα 15.
achisael Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οι class 4 micro SD είναι κατα 1-2mb αργότερες απο τις class10.Γνώμη μου δεν αξίζει η τιμή τους και ιδιαίτερα αν είναι να μπει σε κινητό.Για καμία φωτογραφική ίσως αξίζει αλλά για κινητό όχι.Χίλιες φορές να πάτε για μια 32gb class 4 στα 20 παρα για μια 16gb class10 στα 15. δλδ δεν έχει καποια σοβαρη διαφορα απο θεμα ταχυτητας.
king2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 δλδ δεν έχει καποια σοβαρη διαφορα απο θεμα ταχυτητας. To screenshot είναι απο κινητό ideos x5 pro με 32αρα κάρτα class 4 με ελεύθερη μνήμη περίπου 500mb.Δύσκολα να πιάσεις πάνω απο 20mb σε read ακόμα και με class 10 κάρτα.Οπότε όχι δεν αξίζει η class10 κάρτα σε κινητά.
achisael Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 κατι που δεν καταλαβα.. ενω παω να βαλω αγορα και πηγαινω προς το τελος μου δινει 2 επιλογες αποστολης την στανταρ και την εξπρες (καπως ετσι) η πρωτη λεει 5-7 μερες ενω η δευτερη 1-2 μερες. κοιταω παρακατω και δεν γραφει τιποτα για μεταφορικα. και αμεσως μετα ειναι η εισαγωγη της καρτας και μετα το confirm.. ποια ειναι τα μεταφορικα δλδ? η παραγγελεια δεν ειναι πανω απο 25 λιρες για να ειναι δωρεαν τι γινεται? ξεχασα να βαλω φωτο.. δες
StavrosD Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, θέλω να κάνω την ίδια ερώτηση αλλά με τα σημερινά δεδομένα. Κάπου διάβασα πως ναι μεν η class 10 είναι πιο γρήγορη στα μεγάλα αρχεία, ωστόσο είναι πιο αργή όταν πρόκειται για πολλά μικρά αρχεία. Γνωρίζετε κάτι σχετικό;
Hawk7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2856367/Samsung-microSDHC-Plus-32GB-Class-10.html Εγω παντως σε galaxy s3,με αυτην και με το sd card tester,σε αρχειο 2,5GB,μου δινει 26mb/s read,και 16.52 ΜΒ/s write.Tα ιδια,με μικρη αποκλιση προς τα πανω,με αρχειο 150ΜΒ. H καρτα μου αυτη την στιγμη ειναι 60% γεματη.
StavrosD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το sd card tester κάνε το τεστ με μεγάλα ή με μικρά αρχεία; Το android έχει πολλά μικρά αρχεία, γι'αυτό το ψάχνω.
Hawk7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το sd card tester κάνε το τεστ με μεγάλα ή με μικρά αρχεία; Το android έχει πολλά μικρά αρχεία, γι'αυτό το ψάχνω. Για την καρτα που εχω,ανεφερα ξεκαθαρα,οτι δοκιμαστηκε με 2,5GB αρχειο,και 150MB. Αν τα αρχεια ειναι μικροτερα,θα εχεις οφελος περισσοτερο.Πες μου τι μεγεθος σε ενδιαφερει,το δοκιμαζω και σου λεω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα