achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Προφανως 10. απλα η 10 με την 4 εχουν διαφορα στην τιμη! ποιο συγκεκριμενα την διπλη τιμη! προκειται για: 16gb samsung micro sd hc class 10 ή 16gb sandisk micro sd hc class 4 η συσκευη που θα μπει ειναι το xperia neo v ειναι τοση τεραστια η διαφορα τους στην αναγνωση μεσα στην συσκευη..; δηλαδη θα παιζουν πολυ ποιο γρηγορα οι εφαρμογες και γενικα θα διαβαζει ποιο γρηγορα με την class 10? δεν μιλαω μονο για την μεταφορα δεδομενων στον υπολογιστη. ευχαριστω!
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 class 10 εννοείται! αλλα βρες μια πιο φτηνη! π.χ. http://www.amazon.co.uk/Samsung-Class-Micro-Extreme-Speed/dp/B00569J5E2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1343057701&sr=8-1
achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 class 10 εννοείται! αλλα βρες μια πιο φτηνη! παντου διπλη τιμη εχει. γι αυτο ρωταω αν η διαφορα στην αναγνωση (εντος συσκευης) δεν ειναι τοσο μεγαλη να το σκεφτω για 4..
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 παντου διπλη τιμη εχει. γι αυτο ρωταω αν η διαφορα στην αναγνωση (εντος συσκευης) δεν ειναι τοσο μεγαλη να το σκεφτω για 4.. ξαναδες το ποστ μου, εκανα edit
achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ξαναδες το ποστ μου, εκανα edit τοσο την βρισκω και εγω. απλα την class 4 την βρηκα μιση τιμη! αυτην ειναι αυθεντικη? (στο λινκ που μου εδωσες)
antonl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πάντως δεν είδα καμιά σοβαρή διαφορά σε αντίστοιχη αλλαγή στο Neo (απ τη μαμήσια 4άρα στην 10άρα).
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 τοσο την βρισκω και εγω. απλα την class 4 την βρηκα μιση τιμη! αυτην ειναι αυθεντικη? (στο λινκ που μου εδωσες) yep αυθεντική ειναι
achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 yep αυθεντική ειναι ξερεις μηπως αν ειναι και αυτην αυθεντικη? Link γιατι θα προτιμουσα sandisk και αν ξερεις αν με τον δωρεαν τροπο (αν παρω πανω απο 25 λιρες) εχει κωδικο αποστολης - trucking number ή παρεχεται μονο αν ειναι πληρωμενη η αποστολη..; νομιζω κανει 4-5 λιρες. επισης κατι τελευταιο αυτα φευγουν απο αγγλια..;
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ξερεις μηπως αν ειναι και αυτην αυθεντικη? Link γιατι θα προτιμουσα sandisk και αν ξερεις αν με τον δωρεαν τροπο (αν παρω πανω απο 25 λιρες) εχει κωδικο αποστολης - trucking number ή παρεχεται μονο αν ειναι πληρωμενη η αποστολη..; νομιζω κανει 4-5 λιρες. επισης κατι τελευταιο αυτα φευγουν απο αγγλια..; Δυστυχως tracking number δεν σου δινει, εκτος αμα εισαι τυχερος και σου δωσουν. Απο Αγγλια ερχοντα ιεκτος αμα την παρεις μεταχειρισμένη οπου αμα ειναι σου λεει απο κατω απο που ερχεται. Αλλα σχεδον παντα απο Αγγλια ειναι.
Voodooman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πήρα αυτήν Η σημαντικότερη διαφορά που είδα ήταν ότι όταν έγραφα βίντεο στα 720 με την class 4 είχα δύο-τρία κολληματάκια στην αρχή συνήθως του βίντεο, τώρα δεν έχω. Και τώρα η gallery και ο music player φορτώνει γρηγορότερα, κατά τα άλλα δεν είδα διαφορές.
achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δυστυχως tracking number δεν σου δινει, εκτος αμα εισαι τυχερος και σου δωσουν. Απο Αγγλια ερχοντα ιεκτος αμα την παρεις μεταχειρισμένη οπου αμα ειναι σου λεει απο κατω απο που ερχεται. Αλλα σχεδον παντα απο Αγγλια ειναι. βλεπω παυπαλ δεν δεχονται. αν παρω προπληρωμενη απο περιπτερο γινεται η οχι? και αν ναι ποια επιλογη βαζω... σορυ αν σε κουρασα
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 βλεπω παυπαλ δεν δεχονται. αν παρω προπληρωμενη απο περιπτερο γινεται η οχι? και αν ναι ποια επιλογη βαζω... σορυ αν σε κουρασα Paysafe και paypal δεν δεχεται, απλα βγαζεις καρτα για αγορες στο ιντερνετ απο μια τραπεζα, βαζεις εκει το ποσο που θελεις (π.χ. 20€), γραφεσαι στο amazon, περνας σαν καρτα του account σου την καρτα που εβγαλες απο την τραπεζα και εισαι ετοιμος! Μην ανησυχείς, εκει δεν κανουν μ@λ@κιες! Και να μην σου ερθει κατι ή το ξαναστελνουν ή σου δινουν πισω τα χρηματα!
achisael Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Paysafe και paypal δεν δεχεται, απλα βγαζεις καρτα για αγορες στο ιντερνετ απο μια τραπεζα, βαζεις εκει το ποσο που θελεις (π.χ. 20€), γραφεσαι στο amazon, περνας σαν καρτα του account σου την καρτα που εβγαλες απο την τραπεζα και εισαι ετοιμος! Μην ανησυχείς, εκει δεν κανουν μ@λ@κιες! Και να μην σου ερθει κατι ή το ξαναστελνουν ή σου δινουν πισω τα χρηματα! και ξερεις περιπου ποσες μερες κανουν να ερθουν?
geowizard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 και ξερεις περιπου ποσες μερες κανουν να ερθουν? Συνηθως 1 με 2 βδομαδες αλλα ειναι αναλογως τα μεταφορικα που θα επιλεξεις. δλδ εαν βαλεις priority ship σε το πολυ 4 μερες θα το εχεις αλλα πληρωνεις και παραπανω.... Σου λεει εκεινο delivery estimate παντα
achisael Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 κατι που δεν καταλαβα.. ενω παω να βαλω αγορα και πηγαινω προς το τελος μου δινει 2 επιλογες αποστολης την στανταρ και την εξπρες (καπως ετσι) η πρωτη λεει 5-7 μερες ενω η δευτερη 1-2 μερες. κοιταω παρακατω και δεν γραφει τιποτα για μεταφορικα. και αμεσως μετα ειναι η εισαγωγη της καρτας και μετα το confirm.. ποια ειναι τα μεταφορικα δλδ? η παραγγελεια δεν ειναι πανω απο 25 λιρες για να ειναι δωρεαν τι γινεται? κατι που δεν καταλαβα.. ενω παω να βαλω αγορα και πηγαινω προς το τελος μου δινει 2 επιλογες αποστολης την στανταρ και την εξπρες (καπως ετσι) η πρωτη λεει 5-7 μερες ενω η δευτερη 1-2 μερες. κοιταω παρακατω και δεν γραφει τιποτα για μεταφορικα. και αμεσως μετα ειναι η εισαγωγη της καρτας και μετα το confirm.. ποια ειναι τα μεταφορικα δλδ? η παραγγελεια δεν ειναι πανω απο 25 λιρες για να ειναι δωρεαν τι γινεται? ξεχασα να βαλω φωτο.. δες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα