Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως τον τελευταιο μηνα εχω κανει 6000 χλμ με ενα Golf V TSi 1.4 122ps και εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος απο την ανεση, την ποιοτητα κυλισης και την οδηγικη συμπεριφορα. καμμια σχεση με κατι astra που εχω παει βολτα και ειναι στην ιδια κατηγορια με τη γκολφω. κλασεις ανωτερο το γκολφ παροτι πιο συντηριτικουρα στη σχεδιαση. οσον αφορα τα μηχανικα και την αξιοπιστια δεν μπορω να ξερω διοτι δεν ειναι δικο μου αμαξι και δεν το συντηρω εγω. εχω ακουσει διαφορα ομως για τα γκολφακια 2006-2007..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tελικα ημουν υπερβολικος με τα γερμανικα ε?χαχα

α ρε Mphxths αχχχχ.. ακομα και αλλοι τα λενε.

ναι ησουν.

Διαβασε περι στατιστικου δειγματος.

Και στην τελικη εσυ δεν βγαζεις σκαρτη την οπελ , αλλα ολη την γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια!!

του ραμπικαν εβγαλε αυτα που εβγαλε...το δικομου ουτε τα μισα και ειναι μοντελο 2003 , δηλ κλεινει αισιως 9 χρονακια αμαξι....επισης το προηγουμενο κορσα παλι 2003 μοντελο οσο το ειχα παλικαρι

και ξαναλεω 2-3 εδω μεσα που ειμαστε που λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας δεν ειναι στατιστικο δειγμα."Δεν κρινεις μια ολοκληρη μαρκα απο μας.

ραμπικαν γκολφ?γερμανικο ειναι αυτο?χμμμ σαπιο πρεπει να ειναι :)

Δημοσ.

εγω δεν ειπα γενικα για ολα τα γερμανικα. για τα οπελ και εχοντας δειγμα απο 2-3 συγγενεις ακομη με αστρα και βεκτρα που δεν εμειναν και πολυ ικανοποιημενοι. Δεν αναφερω τις εμπειριες που εχω απο 3 κλαμπ για οπελ γιατι ειναι λογικο εκει να διαβασεις πολλα. θα συμφωνησω παντως με τον kezar οτι δεν εχω στο μυαλο μου τα γερμανικα ως τερατα αξιοπιστιας. ως αποψη παντα, αν και σε αυτες τις αποψεις καλο θα ειναι να μην ειμαστε πολυ απολυτοι διοτι καποια πραγματα αλλαζουν.

Δημοσ.

παντως τον τελευταιο μηνα εχω κανει 6000 χλμ με ενα Golf V TSi 1.4 122ps και εχω μεινει πληρως ικανοποιημενος απο την ανεση, την ποιοτητα κυλισης και την οδηγικη συμπεριφορα. καμμια σχεση με κατι astra που εχω παει βολτα και ειναι στην ιδια κατηγορια με τη γκολφω. κλασεις ανωτερο το γκολφ παροτι πιο συντηριτικουρα στη σχεδιαση. οσον αφορα τα μηχανικα και την αξιοπιστια δεν μπορω να ξερω διοτι δεν ειναι δικο μου αμαξι και δεν το συντηρω εγω. εχω ακουσει διαφορα ομως για τα γκολφακια 2006-2007..

εαν δεν κανω λαθος το 122αρη μοτερ δεν ειχα βγαλειπροβληματα σε σχεση με το 140αρη..ειχε και 1 ανακληση εαν δεν κανω λαθος στο μοντελο του 140αρη.

στο golf to 120 αρη δεν μου αρεσε η αναρτηση του..ενω στο Opel astra 2πορτο και αυτο δεν μου αρεσε το πισω καθισμα σκληρο πολυ..ενω η αναρτηση του ητανε λιγο καλυτερη απο το golf.

παντως πολυ ακριβα για το τπτ και τα vw και τα Opel

Δημοσ.

Εχω ενα Opel Corsa D 1.2 απο το 2008! Μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα!Οτι εχω ξοδεψει σε αυτο, ειναι τα προβλεπομενα σερβις! Δεν ειμαι ιδικος στα αμαξια, αλλα σαν κατασκευη και σιδερα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο ενα καινουργιο Τοyota Corolla πΟυ εχει ενας θειος μου, και φοβασε μην σου μεινουν οι πορτες στα χερια! Λες και ειναι πορτες απο πλαστικο!

Δημοσ.

Εχω ενα Opel Corsa D 1.2 απο το 2008! Μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κανενα απολυτως προβλημα!Οτι εχω ξοδεψει σε αυτο, ειναι τα προβλεπομενα σερβις! Δεν ειμαι ιδικος στα αμαξια, αλλα σαν κατασκευη και σιδερα μου φαινεται πολυ καλυτερο απο ενα καινουργιο Τοyota Corolla πΟυ εχει ενας θειος μου, και φοβασε μην σου μεινουν οι πορτες στα χερια! Λες και ειναι πορτες απο πλαστικο!

Συγκρινεις τωρα την μερα με την νυχτα...Toyota οτι καλυτερο στην αγορα...

Οσο για την αξιοπιστια των vw...Ριξτε μια ματια στο forum της vw να διαβασετε για κατι περι σπασιματα καδενας καδεδας, κολλημα βαλβιδων και αλλα πολλα...Μιλαμε για ζημιες που σαπιο-εγκαταλελλειμενο ιαπωνικο με 350 χιλιαδες χιλ δεν βγαζει τετοιες ζημιες...

Μιλαμε για τρελες διαφορες...

Εχεις δει κανα συνεργειο να χει μεσα αυτοκινητο χωρις προβλημα?

Δηλαδη αν πω "ολοι οι ανθρωποι ειναι αρρωστιαρηδες" και μου πεις που το στηριζεις ρε φιλε?

και σου πω "σε αυτα που βλεπουν τα ματακια μου καθε μερα στα νοσοκομεια"...ποσο ακριβες μπορει να ειναι ?

καθε μερα στα συνεργεια βλεπεις τα ιδια αμαξια ?ή αν πας σε αλλα συνεργεια αλλων μαρκων δεν θα δεις μεσα αμαξια?

μην λεμε γενικολογιες...

Τι λες ρε φιλε...Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε...

Οταν σε ενα συνεργιο απο τα 10 αυτοκινητα που εχει μεσα τα 6 ειναι γερμανικα τα 3 ιταλικα και το 1 ιαπωνικο και ΦΥΣΙΚΑ μπορεις να βγαλεις συμπερασμα...

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες ρε φιλε...Μαλλον δεν καταλαβες τι εννοουσε...

Οταν σε ενα συνεργιο απο τα 10 αυτοκινητα που εχει μεσα τα 6 ειναι γερμανικα τα 3 ιταλικα και το 1 ιαπωνικο και ΦΥΣΙΚΑ μπορεις να βγαλεις συμπερασμα...

Και γω πηγα σε ενα συνεργειο προχτες ειδικευμενο για γκρουπ βαγκ...μεσα ειχε audi , vw και το δικο μου (opel)

αρα?επειδη υπηρχαν μονο γερμανικα εκει μεσα παει να πει οτι τα ευρωπαικα/κινεζικα/γιαπωνεζικα/δενξερωγωτι δεν χαλανε?

ωραιο συμπερασμα.

αν περνουσα αλλη στιγμη και ειχε μονο ιταλικα , τοτε θα εβγαζα το συμπερασμα οτι τα ιταλικα ειναι ζημιαρικα :)

Δημοσ.

Οταν στα συνεργεια βλεπεις μονο γερμανικα αυτοκινητα μεσα παει να πει πως ΝΑΙ, τα γερμανικα δεν ειναι αξιοπιστα...Ελεος δλδ,τι αλλο θες να δεις για να πιστεις;

Μπες λιγο στο φορουμ που ειπα παραπανω...Ισως πιστεις με αυτο

Δημοσ.

Το γεγονός οτι τα γερμανικά έχουν μεγάλο κομμάτι της "πίτας" (αφού χαίρουν προτίμησης) στους ελληνικούς δρόμους δέν το λαμβάνουμε κάν σάν πιθανότητα;Ξερωγώ απο τα 100 αμάξια που κυκλοφορούν τα 50 είναι γερμανικά, τα 20 γαλλικά, τα 10 ιταλικά και τα υπόλοιπα ιαπωνο-κορεάτικα.Και επειδή βλέπουμε στα συνεργεία κατ' αντιστοιχία 5-2-1-2 με βλάβη θα πρέπει να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα* έτσι;

*Ναι,οτι την στατιστική στο γυμνάσιο την περάσατε απο σπόντα

Δημοσ.

Οταν στα συνεργεια βλεπεις μονο γερμανικα αυτοκινητα μεσα παει να πει πως ΝΑΙ, τα γερμανικα δεν ειναι αξιοπιστα...Ελεος δλδ,τι αλλο θες να δεις για να πιστεις;

Μπες λιγο στο φορουμ που ειπα παραπανω...Ισως πιστεις με αυτο

οταν ο ανθρωπος ειναι μια φορα ξεροκεφαλος ειναι για παντα.!!!!

δεν το εχεις ακουσει ποτε?

Δημοσ.

Το γεγονός οτι τα γερμανικά έχουν μεγάλο κομμάτι της "πίτας" (αφού χαίρουν προτίμησης) στους ελληνικούς δρόμους δέν το λαμβάνουμε κάν σάν πιθανότητα;Ξερωγώ απο τα 100 αμάξια που κυκλοφορούν τα 50 είναι γερμανικά, τα 20 γαλλικά, τα 10 ιταλικά και τα υπόλοιπα ιαπωνο-κορεάτικα.Και επειδή βλέπουμε στα συνεργεία κατ' αντιστοιχία 5-2-1-2 με βλάβη θα πρέπει να καταλήξουμε σε ένα ασφαλές συμπέρασμα* έτσι;

*Ναι,οτι την στατιστική στο γυμνάσιο την περάσατε απο σπόντα

Θες να εμβαθυνω ακομα περισσοτεερο αυτο που ειπα μηπως;

Το οτι υπαρχουν γερμανικα αυτοκινητα που αλλαζουν καδενα στα 40 χιλιαδες και βαλβιδες στις 20 δεν σου λεει κατι ε; Και το αστειο ειναι οτι αυτες οι αλλαγες περιλαμβανονται στις "φυσιολογικες" αλλαγες...

Το οτι στις αξιολογισεις αυτοκινητων απο διαφορες εταιριες,ακομα και γερμανικες, τα 7 απο τα δεκα σε επιπεδο αξιοπιστιας δεν σ λεει κατι;

Βαριεμαι να συνεχισω αυτη τη συζητηση...Εσυ θα εχει προβλημα οτι θα πας να αγορασει τα "σκυλια" τα γερμανικα αυτοκινητα

Δημοσ.

Το οτι η VW στα αυτοκινητα της θεωρει φυσιολογικη την καταναλωση 1 λιτρου λαδιου ανα 1000 χιλιομετρα δεν το αναφερει κανεις βλεπω.Και οι ιδιοκτητες το θεωρουν φυσιολογικο,επειδη τους λεει η αντιπροσωπεια οτι ειναι στα ορια του κατασκευαστη.

Ναι ο κατασκευαστης οντως θεωρει φυσιολογικο αυτην την καταναλωση,αλλα οποιος νορμαλ ανθρωπος θεωρει οτι ενα μοτερ που σε 4000 χιλιομετρα θα εχει σταξει κυριολεκτικα απο λαδι,δουλευει σωστα και εμπιστευεται αυτα που λεει η εταιρεια,τοτε ειναι αξιος να παρει VW,και να συμπληρωνει λαδακι καθε 1000 χιλιομετρα.

• Like 1
Δημοσ.

Νεμεσις εαν αναφερθουμε στο καψιμο λαδιου στους γερμανικους κινητηρες θα μας πουνε κλασικους και κλασικες δικαολογιες. Ακομα και οι πετρες το ξερουν...

Δημοσ.

Πολύ αμπαλοσύνη επικρατή και ο καθένας λέει ότι διάβασε σε ένα φόρουμ ή γιατί το δικό του μοντέλο του έβγαλε την πίστη...

Ξεκινάω λέγοντας ότι δεν υπάρχει αυτοκίνητο που να μην βγάζει προβλήματα ΚΑΘΟΛΟΥ.

Κάποια θα βγάλουν περισσότερα κάποια λιγότερα κάποια πιο σοβαρά κάποια λιγότερο σοβαρά.

Δεν πιστεύω ότι τα opel είναι σάπια ούτε όμως και οι υπόλοιπες μάρκες.

Το να πάρεις ένα αμάξι που ήταν από κακή παρτίδα και να σου βγάλει 10000 προβλήματα δεν σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εταιρία βγάζει μόνο σάπια αμάξια.

Εγώ αυτό που έχω να προτείνω στον φίλο είναι να ψάξει να βρει ένα αυτοκίνητο που να καλύπτει τις ανάγκες του και κυρίως ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.

Θεωρώ τελείως ηλίθιο να αγοράζεις κάτι που δεν σου αρέσει γιατί πολύ απλά κάποιος σου είπε ότι αυτό που αρέσει σε αυτόν είναι ντε και καλά το καλύτερο.

Εάν περιμένεις να σχηματίσεις άποψη εδώ καληνύχτα.

Όσο βγάζεις άκρη στο XBOX VS PS3 άλλο τόσο θα βγάλεις και εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...