Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εψαχνα να βρω καποιο αντιστοιχο θεμα αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι, οποτε κανω ενα καινουριο

και με τα 2 κινητα android που ειχα το μονιμο αγχος μου ηταν η χρηση της μνημης του κινητου και το κατα ποσο θα εχει lag το κινητο οταν δεν θα υπηρχε διαθεσιμη μνημη. στο htc magic ειχα και ενα task killer γι αυτη τη δουλεια και τωρα στο sensation XE απλα χρησιμοποιουσα το ενσωματωμενο.

σε μια αναζητηση σχετικα με την RAM του sensation στο google (απο τα 583 διαθεσιμα Mb ελευθερα βλεπω περιπου 70-80) επεσα σε αυτο το κειμενο

http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them

το οποιο λιγο εως πολυ λεει οτι στην ουσια ειναι καλο να μην υπαρχει διαθεσιμη μνημη, μιας και το ιδιο το android κανει διαχειρηση της μνημης. γραφει επισης οτι τα task killers στην ουσια επιβραδυνουν το κινητο μιας και καθε φορα θα πρεπει να επανεκκινησει καθε εφαρμογη απο την αρχη.

γραφει κι αλλα αλλα οσοι ενδιαφερεστε αξιζει να το διαβασετε.

τελος προτεινει και την εφαρμογη watchdog (http://www.zomut.com/watchdog) η οποια σε αντιθεση με τα task killers δεν κοιταει την διαθεσιμη μνημη αλλα την χρηση της cpu απο καθε εφαρμογη που τρεχει, και προειδοποιει οταν ξεπεραστει καποιο συγκεκριμενο οριο % χρησης απο μια μονο εφαρμογη (σημαδι οτι ισως η εφαρμογη να κανει χρηση της cpu χωρις λογο και να καθυστερει ολο το κινητο)

μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον το ολο σκεπτικο και γιαυτο και ανοιγω αυτο το θεμα. ηδη εχω εγκαταστησει την εφαρμογη απο το Play και περιμενω να δω αν πραγματι εχει νοημα να μην ασχολουμαι καθολου με εφαρμογες που ειναι ανοιχτες, αλλα να αφηνω το android να το χειριστει μονο του...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...