martinoff Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 όταν έβαλες grub ήταν dev/sda χωρίς αριθμό ? είδες στο bios αν ο δίσκος είναι ο πρώτος επιλεγμένος ? ξαναμπές με το cd-install και όταν κάνει boot χωρίς να δώσεις καμία άλλη εντολή, δώσε fdisk -l ( αν δεν σου φτάνει η οθόνη fdisk -l | less , με q βγαίνεις) και δες αν ο δίσκος που έβαλες το arch έχει αστεράκι στο boot ? μην κάνεις νέα εγκατάσταση σώζεται εύκολα, πες και θα δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 όταν έβαλες grub ήταν dev/sda χωρίς αριθμό ? είδες στο bios αν ο δίσκος είναι ο πρώτος επιλεγμένος ? ξαναμπές με το cd-install και όταν κάνει boot χωρίς να δώσεις καμία άλλη εντολή, δώσε fdisk -l ( αν δεν σου φτάνει η οθόνη fdisk -l | less , με q βγαίνεις) και δες αν ο δίσκος που έβαλες το arch έχει αστεράκι στο boot ? μην κάνεις νέα εγκατάσταση σώζεται εύκολα, πες και θα δούμε Δυστυχώς ο εν λόγω σκληρός μας άφησε χρόνους,οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Πλέον δεν bootάρει τίποτα.Όταν αντικατασταθεί (όχι άμεσα λόγω έλειψης ρευστού) θα ξανα προσπαθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 τίποτα νεότερο που πρέπει να προσέξουμε εδώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπα, θα μας ειχε ενημερωσει ο tritonas ήδη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Η διαδικασία εγκατάστασης δεν άλλαξε φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν νομιζω.. αν και εχω πολυυυ καιροοο να κανω εγκατασταση απο την αρχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 θα δοκιμάσω σήμερα στον pentium 3 για να αποδείξω στον mandos ότι είναι i686 (σε debian μου τον δείχνει σαν i686) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 το arch θα μπει σαν i686 και σε 586 αλλά και σε 486 νομίζω δοκιμασμένο σε pentium II 800Mhz (ένα sony vaio παρακαλώ ) μέχρι και skype άντεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Στον παλιο μου AMD K6-2 δεν εμπαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 να το περάσω στο laptopί μου? έναν pentium ii στα 366 mhz (dell παρακαλώ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 give it a shot!ποση ram?Αν μπει μεχρι tty, στησε mpd ή moc και καντο mp3 player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 128mb ram... Δύο μόνο πράγματα θα του βάλω να κάνει (τώρα έχει freebsd). openvpn Server και torrent client α και mame κανά μικρό rom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stalk3r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2014 Ακολούθησα κανονικά τον οδηγό του @Tritonas00.Βάζω κανονικά το user name και το password και μου γράφει "incorrect login".Επιπλέον στο τρίτο βήμα "dhclient eth0" κάτι πήγε στραβά νομίζω.Ααα και στο locale τι εννοείς uncomment;Εγώ έσβησα τις παύλες εκεί πριν τους αριθμούς.Είμαι εντελώς αρχάριος σε αυτά, δείξτε κατανόηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα