vkban3 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπερα..εχω ενα router zyxel p 00 series.. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει να το κλειδωσω?? λεπτομερως αν γινεται παρακαλω...ευχαριστω!!
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 http://us.zyxel.com/...3B-3A84F5A06405 ftp://ftp.zyxel.com/...60R-D1_3.40.pdf
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 192.168.1.1 μετα κωδικο 1234 μετα advanced menu και μετα Lan και μεσα γραφει για το wireless.βαζεις wpa2 και αν εχεις προβλημα τοτε βαλε wpa.να κλειδωσεις το ρουτερ να υποθεσω εννοεις το wireless και οχι το Interface.
vkban3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Έστω και καθυστερημένα ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας για την βοηθειά σας. Οταν πληκτρολογώ όμως στο url την διεύθυνση 192.168.1.1 δεν μου βγάζει αυτές τις επιλογές. Μου εμφανίζει απλά την κατάσταση του ρούτερ και δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω..γιατί γίνεται αυτό; και επίσης αν δεν μπορώ με αυτό τον τρόπο να μπω στο ρουτερ τότε πώς αλλιώς;;;;;;
poulinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 α.οταν μπεις στο μενου σου ζηταει Username/password>ενω στο Password θα γραφει κατι εσυ θα ξαναπληκτρολογησεις το 1234 που ειναι το Password.επισης δοκιμασε με explorer οχι με αλλο browser>και λογικα πρεπει να εισαι οκ.θα πρεπει να σου βγαλει το status και απο κατω καρτελες.αλλιως μπροεις να του ριξεις σαν τελευταια λυση ενα hard reset και οταν μπεις μεσα βαλτο να σε βαζει παντα με το advanced menu.επισης προληπτικα και ασχετα με το θεμα μπορεις να δεις και με για firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα