Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζει να το πηγαίνει πολύ καλά ο maik...

έχεις να προτείνεις κάποιον SSD ??

Budget?

Αν δεν καίγεσαι πάντως για SSD περίμενε. Η αλήθεια είναι ότι τρως "μια μπουνιά στο στομάχι" όταν δεις το σύστημά σου να μπουτάρει από SSD, που δεν το περιμένεις. Ή πως ανοίγει ένας browser. Αλλά πιστεύω πως είναι κακή η αγορά ενός 60GB σήμερα. Πιστεύω πως πολύ σύντομα οι καλοί SSD θα πέσουν κάτω από τα 100 στα 128GB. Σήμερα ο καλύτερος είναι ο OCZ Agility 120 στα 90

Δημοσ.

Συνεχίζει να το πηγαίνει πολύ καλά ο maik...

Budget?

Αν δεν καίγεσαι πάντως για SSD περίμενε. Η αλήθεια είναι ότι τρως "μια μπουνιά στο στομάχι" όταν δεις το σύστημά σου να μπουτάρει από SSD, που δεν το περιμένεις. Ή πως ανοίγει ένας browser. Αλλά πιστεύω πως είναι κακή η αγορά ενός 60GB σήμερα. Πιστεύω πως πολύ σύντομα οι καλοί SSD θα πέσουν κάτω από τα 100 στα 128GB. Σήμερα ο καλύτερος είναι ο OCZ Agility 120 στα 90

Καλός μου φένεται :)

θέλει μπρακετάκι ???

Δημοσ.

ΑΝ είσαι "υπερβολικός" ναι. Αν είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όχι. Οι SSD δεν έχουν κινούμενα μέρη ώστε να "υποφέρουν" από τις δονήσεις. Αν απλά τον ακουμπήσεις μέσα στο κουτί σου (όχι και να κρέμεται βέβαια γιατί μπορεί να φύγει το SATA), μια χαρά είσαι ;)

(κι εγώ ετσι τον έχω). Πάνω σε μια άδεια θέση για HDD

EDIT

Φυσικά υπάρχει και το αγαπημένο μας ΑΜΑΖΟΝ

- Crucial M4 120

- Sandisk Extreme 120

- OCZ Vertex 3

Και οι 3 καλύτεροι με λιγότερο από 100 ευρώ σπιτί σου ;)

Δημοσ.

ΑΝ είσαι "υπερβολικός" ναι. Αν είσαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος όχι. Οι SSD δεν έχουν κινούμενα μέρη ώστε να "υποφέρουν" από τις δονήσεις. Αν απλά τον ακουμπήσεις μέσα στο κουτί σου (όχι και να κρέμεται βέβαια γιατί μπορεί να φύγει το SATA), μια χαρά είσαι ;)

(κι εγώ ετσι τον έχω). Πάνω σε μια άδεια θέση για HDD

EDIT

Φυσικά υπάρχει και το αγαπημένο μας ΑΜΑΖΟΝ

- Crucial M4 120

- Sandisk Extreme 120

- OCZ Vertex 3

Και οι 3 καλύτεροι με λιγότερο από 100 ευρώ σπιτί σου ;)

Πως μπορώ να παραγγείλω απο το Amazon ???

σε ρωτάω επειδή δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο εξωτερικό κατάστημα ...

Δημοσ.

επειδη απο αλλου ξεκινησε το νημα και αλλου βλεπω να καταληγει (σε βλεπω να περνεις ssd και οχι καρτα :P)

η γνωμη μου ειναι να "ξεχασεις" τον σκληρο για λιγο διαστημα.

μαζεψε κανενα 200,00€ και παρε μια αξιοπρεπη καρτα γραφικων.

στην συνεχεια τα χρηματα που θα χρειαστεις για ssd θα ειναι λιογοτερα και δεν θα ζοριστεις να τα μαζεψεις

Δημοσ.

Χρειάζεσαι μόνο Πιστωτική. Δεν υπάρχει ούτε paypal ούτε αντικαταβολή. Φυσικά με το Amazon δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ;)

Από το Co.uk. δεν έχεις να προσέξεις κάτι ιδιαίτερο, είναι σαν να παραγγέλνεις από Ελλάδα. Απλά έρχονται τα δέματα με απλό ταχυδρομείο. Εδώ προσοχή όμως. Κάποια χρήστες αναφέρουν πως όταν είναι μικρά τα δέματα (κι ένας SSD είναι μικρός) έρχονται και στο αφήνουν στο γραματοκιβώριο, κι αν δεν χωράει πάνω ή κάτω από αυτό. Αυτό φυσικά ελοχεύει τον κίνδυνο κάποιος να στο βουτήξει αν το αφήσεις εκεί ώρες/μέρες*. Σε άλλες περιπτώσεις (όπως κι εμένα) έρχεται με ειδοποίηση και πας και το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο την επομένη. Έχει να κάνει καθαρά με το υποκατάστημα της περιοχής σου

Αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις από Amazon πες το μου να σου δώσω άλλες 1-2 συμβουλές.

* Μια λύση είναι να πιάσεις τον ταχυδρόμο μόλις σου έρθει το email από το Amazon ότι έγινε dispatched και να του πεις κοίτα περιμένω κάτι από Αγγλία αξίας, αν έρθει χτύπα θυροτηλέφωνο κι αν δεν απαντήσει κάποιος άφησε μου ειδοποιητήριο να έρθω να το πάρω εγώ

επειδη απο αλλου ξεκινησε το νημα και αλλου βλεπω να καταληγει (σε βλεπω να περνεις ssd και οχι καρτα :P)

στην συνεχεια τα χρηματα που θα χρειαστεις για ssd θα ειναι λιογοτερα και δεν θα ζοριστεις να τα μαζεψεις

Σωστό ΚΑΙ αυτό...

Και δεν τα λες όλα. Από CPU ξεκινήσαμε, σε VGA συνεχίσαμε σε SSD καταλήξαμε :P

Δημοσ.

Διαθέτω 450 ευρώ :

260 ευρώ κάρτα γραφικών

90 ευρώ σκληρό δίσκο

50 ευρώ PSU

ΣΥΝΟΛΟ : 400 ευρώ και το 50 μπορεί να το βάλω στην κάρτα γραφικών αντί για HD 7850 πάω σε HD 7870 :)

Χρειάζεσαι μόνο Πιστωτική. Δεν υπάρχει ούτε paypal ούτε αντικαταβολή. Φυσικά με το Amazon δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ;)

Από το Co.uk. δεν έχεις να προσέξεις κάτι ιδιαίτερο, είναι σαν να παραγγέλνεις από Ελλάδα. Απλά έρχονται τα δέματα με απλό ταχυδρομείο. Εδώ προσοχή όμως. Κάποια χρήστες αναφέρουν πως όταν είναι μικρά τα δέματα (κι ένας SSD είναι μικρός) έρχονται και στο αφήνουν στο γραματοκιβώριο, κι αν δεν χωράει πάνω ή κάτω από αυτό. Αυτό φυσικά ελοχεύει τον κίνδυνο κάποιος να στο βουτήξει αν το αφήσεις εκεί ώρες/μέρες*. Σε άλλες περιπτώσεις (όπως κι εμένα) έρχεται με ειδοποίηση και πας και το παραλαμβάνεις από το ταχυδρομείο την επομένη. Έχει να κάνει καθαρά με το υποκατάστημα της περιοχής σου

Αν έχεις σκοπό να προχωρήσεις από Amazon πες το μου να σου δώσω άλλες 1-2 συμβουλές.

* Μια λύση είναι να πιάσεις τον ταχυδρόμο μόλις σου έρθει το email από το Amazon ότι έγινε dispatched και να του πεις κοίτα περιμένω κάτι από Αγγλία αξίας, αν έρθει χτύπα θυροτηλέφωνο κι αν δεν απαντήσει κάποιος άφησε μου ειδοποιητήριο να έρθω να το πάρω εγώ

Σωστό ΚΑΙ αυτό...

Και δεν τα λες όλα. Από CPU ξεκινήσαμε, σε VGA συνεχίσαμε σε SSD καταλήξαμε :P

LOL με αντικαταβολή δεν γίνεται ??? επειδή 1 φίλος μου αγόρασε ένα ποντίκι απο το Amazon και το πλήρωσε όταν πήγε ο ταχυδρόμος σπίτι του ...

Δημοσ.

Εεεε?

Το PSU σου είναι τέλειο. Γιατί άλλο?

Και η 7870 δεν είναι καλό VFM για μένα (αν και άρχισε να πέφτει). Με την σημερινή της τιμή, με λίγα παραπάνω παίρνεις 7950 -> http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=41819&pcode=SHOW_PROD41819.

Στο Mindfactory την έχει 270 -> https://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p786477_3072MB-XFX-Radeon-HD-7950-Core-Edition-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-.html αλλά με 30 ευρώ μεταφορικά.

Εκτός αν πάρεις από εκεί και τον SSD και μετριασθούν τα μεταφορικά:

http://www.mindfactory.de/product_info.php/info/p797982_120GB-OCZ-Vertex-III-2-5Zoll--6-4cm--SATA-6Gb-s-MLC-synchron--VTX3-25SAT3-120G-.html

LOL με αντικαταβολή δεν γίνεται ??? επειδή 1 φίλος μου αγόρασε ένα ποντίκι απο το Amazon και το πλήρωσε όταν πήγε ο ταχυδρόμος σπίτι του ...

Μάλλον σου είπε ψέματα, ή μπέρδεψε τα μαγαζιά

Δημοσ.

Εεεε?

Το PSU σου είναι τέλειο. Γιατί άλλο?

Και η 7870 δεν είναι καλό VFM για μένα (αν και άρχισε να πέφτει). Με την σημερινή της τιμή, με λίγα παραπάνω παίρνεις 7950 -> http://www.info-worl...SHOW_PROD41819.

Στο Mindfactory την έχει 270 -> https://www.mindfact...6--Retail-.html αλλά με 30 ευρώ μεταφορικά

Μάλλον σου είπε ψέματα, ή μπέρδεψε τα μαγαζιά

Όχι θα το αγοράσω αυτό το PSU

Πλάκα κάνεις 323 ευρώ γαμάτο !!!

7750 λέει ...

Θα έχω bottleneck με τον CPU μου ???

Δημοσ.

Διαθέτω 450 ευρώ :

260 ευρώ κάρτα γραφικών

90 ευρώ σκληρό δίσκο

50 ευρώ PSU

ΣΥΝΟΛΟ : 400 ευρώ και το 50 μπορεί να το βάλω στην κάρτα γραφικών αντί για HD 7850 πάω σε HD 7870 :).

Εεεεε τοτε δεν χρειαζεται να το κουραζουμε κι αλλο. αφου εχεις τα λεφτα κανε αυτο που σου λεει ο ninos

Δημοσ.

Ασε τι λέει στην περιγραφή. Επιβεβαιώνεις το part number που είναι πάνω αριστερά με το κατάστημα ότι όντως είναι η 7950 και είσαι εντάξει. Η όλη περιγραφή από κάτω 7950 λέει. Καιη τιμή είναι 310 όχι 323 (τόσο είναι στο κατάστημα, 310 για online)

Θα έχω bottleneck με τον CPU μου ???

Άμα εννοείς ότι η 7950 δεν θα αποδίδει στο 100% με τον 955, ναι αυτό θα συμβαίνει. Αλλά μην νομίζεις και τίποτα τραγικό. Αλλά μήπως έχεις ξεφύγει με αυτην την VGA? H 7850 φαντάζει πολύ καλύτερη/ισορροπημένη. Βέβαια αν σε 2η φάση βάλεις και τον 8120 θα απογειωθεί η κατάσταση...

Όχι θα το αγοράσω αυτό το PSU

Και πιο είναι το τροφοδοτικό που λες? Γιατί Με 50 ευρώ δεν παίρνεις καλύτερο από το Smart Που έχεις Ακυρο, το Smart θα το πάρεις δεν το έχεις, σωστά?

Δημοσ.

Ασε τι λέει στην περιγραφή. Επιβεβαιώνεις το part number που είναι πάνω αριστερά με το κατάστημα ότι όντως είναι η 7950 και είσαι εντάξει. Η όλη περιγραφή από κάτω 7950 λέει. Καιη τιμή είναι 310 όχι 323 (τόσο είναι στο κατάστημα, 310 για online)

Άμα εννοείς ότι η 7950 δεν θα αποδίδει στο 100% με τον 955, ναι αυτό θα συμβαίνει. Αλλά μην νομίζεις και τίποτα τραγικό. Αλλά μήπως έχεις ξεφύγει με αυτην την VGA? H 7850 φαντάζει πολύ καλύτερη.

Και πιο είναι το τροφοδοτικό που λες? Γιατί Με 50 ευρώ δεν παίρνεις καλύτερο από το Smart Που έχεις Ακυρο, το Smart θα το πάρεις δεν το έχεις, σωστά?

http://visionstudio....&step=undefined

Με την HD 7850 ή την HD 7870 θα έχω bottleneck ??

Δημοσ.

ΟΚ, έκανα edit παραπάνω. Νόμιζα το είχες αυτό και όχι ότι θα το αγόραζες. Πολύ καλό VFM το εν λόγω.

Σου απάντησα παραπάνω και για το bottleneck:

Άμα εννοείς ότι η 7950 δεν θα αποδίδει στο 100% με τον 955, ναι αυτό θα συμβαίνει. Αλλά μην νομίζεις και τίποτα τραγικό. Αλλά μήπως έχεις ξεφύγει με αυτην την VGA? H 7850 φαντάζει πολύ καλύτερη.

(Και όπως σου έγραψα παραπάνω 310 κάνει η κάρτα όχι 323)

EDIT:

Αντε να πούμε και 2 πραγματάκια για το bottleneck παραπάνω. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι κάποιο είδος προβλήματος. Όχι, απλά είναι μια έννοια όπου υπονοεί ότι κάποιο από τα υποσυστήματά μας είναι υπερβολικά καλύτερο/χειρότερο από τα υπόλοιπα, με απότελεσμα είτε να κρατάει το σύστημά μας πίσω (όταν είναι χειρότερο) είτε να έχουμε ξοδέψει επιπλέον χρήματα για κάτι που δεν θα το εκμεταλλευτούμε (όταν είναι καλύτερο).

Για παράδειγμα αν είχες καναν διπύρηνο επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς, θα ήταν απολύτως περιττό να πας σε κάρτες όπως η 7950. Η εν λόγω θα λειτουργούσε στο 40-50% (και πολλά λέω) της δύναμής της ενώ η CPU θα ήταν στο 100 συνέχεια. Κοινώς ΠΕΤΑΜΕΝΑ χρήματα. Και το ανάποδο φυσικά δεν παίρνεις έναν 8120 με μια 6770 (όπως ξεκίνησες εσύ το topic) για να παίζει games, αφού ο επεξεργαστής θα ρίχνει τον ύπνο του δικαίου!!!

Ο 955 όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Μπορεί να δώσει στην 7950 αυτό που χρειάζεται στις πλείστες περιπτώσεις.

Δημοσ.

ΟΚ, έκανα edit παραπάνω. Νόμιζα το είχες αυτό και όχι ότι θα το αγόραζες. Πολύ καλό VFM το εν λόγω.

Σου απάντησα παραπάνω και για το bottleneck:

(Και όπως σου έγραψα παραπάνω 310 κάνει η κάρτα όχι 323)

EDIT:

Αντε να πούμε και 2 πραγματάκια για το bottleneck παραπάνω. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι κάποιο είδος προβλήματος. Όχι, απλά είναι μια έννοια όπου υπονοεί ότι κάποιο από τα υποσυστήματά μας είναι υπερβολικά καλύτερο/χειρότερο από τα υπόλοιπα.

Για παράδειγμα αν είχες καναν διπύρηνο επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς, θα ήταν απολύτως περιττό να πας σε κάρτες όπως η 7950. Η εν λόγω θα λειτουργούσε στο 40-50% (και πολλά λέω) της δύναμής της ενώ η CPU θα ήταν στο 100 συνέχεια. Κοινώς ΠΕΤΑΜΕΝΑ χρήματα. Ο 955 όμως δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Μπορεί να δώσει στην 7950 αυτό που χρειάζεται στις πλείστες περιπτώσεις.

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ;)

Δημοσ.

6770 bλέπω, caviar blue 320gb βλέπω, 955 βλέπω, την ερώτηση για τα games και τον σκληρό δίκσο ξαναβλέπω, mrmariosgta4 γιατί κάνεις συνέχεια λογαριασμούς?

1. Ο δίσκος σου δεν έχει καμία σχέση με την απόδοση στα games

2. Η 6770 δεν είναι η κάρτα που νομίζεις για να ψάχνεσαι αλλού.

1) http://www.insomnia.gr/topic/450470-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF/page__st__10

2) http://www.insomnia.gr/topic/449411-hdd-vs-ssd-%CF%83%CF%84%CE%B1-games/page__st__10

3) http://www.insomnia.gr/topic/451134-lag-%CF%83%CF%84%CE%B1-games-%CF%84%CE%B9-%CF%86%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9/page__p__4832040#entry4832040

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...