Directx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Φίλε κατι τελευταίο α) Μπόρω να αρχίσω να δημιουργώ απευθείας το εορτολόγιο ή πρέπει πρώτα να κάνω μικρές μικρές εφαρμογές. (Θέλω σε ενάμιση μήνα να το έχω έτοιμο γιατί με τον app inventor παιδεύτηκα καιρό για να μην βαρεθώ. θέλω λίγο να το τρέξω χαχα ) β)Μπόρω να το δουλεύω από δύο διαφορετικούς υπολογίστες πχ το Laptop μου και τον Σταθερο είναι και καλοκαίρι) Από γνώσεις java σκαμπάζω κάποια πράγματα. Τι λές ? ΥΓ:Τα Tutorials στο Youtube βοήθανε ή να μην μπώ στον κόπο α) Είθισται όταν μαθαίνουμε μια νέα πλατφόρμα να ξεκινάμε με απλά προγράμματα και σταδιακά να βαδίσουμε σε περισσότερο περίπλοκα, αυτός είναι ο κανόνας αλλά πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις οπότε εδώ ισχύει το "βλέποντας & πράττοντας". Τώρα για τον χρονικό ορίζοντα που θα σου πάρει μέχρι να το έχεις έτοιμο, είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και πόσο γρήγορα θα ταιριάξει στην ιδιοσυγκρασία σου ο προγραμματισμός Android. β) Λογικά δεν θα έχεις προβλήματα (εγώ δουλεύω συνεχώς σε φορητό) - στην τελική αντιγράφεις / μεταφέρεις τον φάκελο του project μεταξύ των δυο υπολογιστών. γ) Να τα δεις - δεν θα γίνεις με το καλημέρα εξπέρ αλλά όσο καταπιάνεσαι με το Android (και φυσικά με την Java) τόσο το καλύτερο. Καλή συνέχεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα