SimplyBergman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Έχω μια Samsung με ενσωματωμένο δέκτη mpeg4, αλλά έχω πρόβλημα με τον συντονισμό των ψηφιακών καναλιών. Όταν τη γυρνάω στο mode της ψηφιακής, πιάνει μερικά ξένα (BBC, DW και μερικά άλλα) αλλά στα ελληνικά, τα οποία έχουν ήδη ονόματα, ακούγεται μόνο ο ήχος και η εικόνα είναι μαύρη,με κείμενο "δεν υποστηρίζετε HD". Μπορώ να κάνω κάτι; Ευχαριστώ.
Candlemass Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν υποστηρίζει MPEG4 ο ψηφιακός δέκτης της τηλεόρασής σου, δυστυχώς. Τα κανάλια BBC World News, Deutsche Welle, BOYLH, RIKSAT εκπέμπονται από το μπουκέτο ERT DIGITAL 01 σε MPEG2 (συχνότητα 690 MHz, κανάλι 48). Θα χρειαστείς άλλο αποκωδικοποιητή.
SimplyBergman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν υποστηρίζει MPEG4 ο ψηφιακός δέκτης της τηλεόρασής σου, δυστυχώς. Τα κανάλια BBC World News, Deutsche Welle, BOYLH, RIKSAT εκπέμπονται από το μπουκέτο ERT DIGITAL 01 σε MPEG2 (συχνότητα 690 MHz, κανάλι 48). Θα χρειαστείς άλλο αποκωδικοποιητή. Α, δεν το ήξερα... Τι να κάνουμε! Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα