Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Ελαστικών για ποδήλατο

facebookcase

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ηρθε ο καιρος να αλλαξω για πρωτη φορα λαστιχα στο ποδηλατο μου και θα ηθελα να με συμβουλεψετε!το ποδηλατο μου φοραει τα λαστιχα απο την μαμα που ειναι CST MTB Traction 26x2.10 !ειμαι ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις και λεω λοιπον να βαλω τα ιδια αλλα απο οτι ειδα κανει 22$aud το ενα!γυρω στα 19 ευρω!εδω στην ελλαδα δεν τα ειδα πουθενα μονο απο αυστραλια!ξερεις κανενας καποιο ελληνικο σιτε η καποιο καταστημα στην αθηνα που να τα πουλαει;επισης εχετε να μου προτεινετε καποια αλλα καλη και φθηνοτερη επιλογη;ευχαριστω!αν δεν ειναι η σωστη κατηγορια που εβαλα το thread ας το μεταφερει καποιος mod!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρηση ποδηλατου;

Καλο θα ητανε να πας σε κανενα ποδηλαταδικο και να ρωτησεις.Το δικο μου φοραει τα kenda kadre.Αν το πηγαινεις χωμα,ειναι πολυ καλο λαστιχακι και εχει μεγαλη αντοχη.Το παω σε σκληρο χωμα και μονοπατια με κοτρωνες και δεν εχει παθει τιποτα.

Εδω τα βρηκα με μια γρηγορη αναζητηση στο google.Δεν ξερω αν σε βολευει το μερος...Ρωτα και σε κανενα φορουμ(πχ cyclist) που ασχολουνται παραπανω να σου προτεινουν λαστιχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...