facebookcase Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ηρθε ο καιρος να αλλαξω για πρωτη φορα λαστιχα στο ποδηλατο μου και θα ηθελα να με συμβουλεψετε!το ποδηλατο μου φοραει τα λαστιχα απο την μαμα που ειναι CST MTB Traction 26x2.10 !ειμαι ευχαριστημενος απο ολες τις αποψεις και λεω λοιπον να βαλω τα ιδια αλλα απο οτι ειδα κανει 22$aud το ενα!γυρω στα 19 ευρω!εδω στην ελλαδα δεν τα ειδα πουθενα μονο απο αυστραλια!ξερεις κανενας καποιο ελληνικο σιτε η καποιο καταστημα στην αθηνα που να τα πουλαει;επισης εχετε να μου προτεινετε καποια αλλα καλη και φθηνοτερη επιλογη;ευχαριστω!αν δεν ειναι η σωστη κατηγορια που εβαλα το thread ας το μεταφερει καποιος mod! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Χρηση ποδηλατου; Καλο θα ητανε να πας σε κανενα ποδηλαταδικο και να ρωτησεις.Το δικο μου φοραει τα kenda kadre.Αν το πηγαινεις χωμα,ειναι πολυ καλο λαστιχακι και εχει μεγαλη αντοχη.Το παω σε σκληρο χωμα και μονοπατια με κοτρωνες και δεν εχει παθει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 φιλε μου και εγω μια απο τα ιδια!ξερεις τιμες για τα λαστιχα που φορας και που μπορω να προμιθευτω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εδω τα βρηκα με μια γρηγορη αναζητηση στο google.Δεν ξερω αν σε βολευει το μερος...Ρωτα και σε κανενα φορουμ(πχ cyclist) που ασχολουνται παραπανω να σου προτεινουν λαστιχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Αυτα τι λενε Maxxis Larsen TT Συρμάτινο Ελαστικό ΜΤΒ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο αλλα βλεπω αρκετα αρνητικα review.Σε κανα φορουμ ποδηλαταδων ρωτησες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 ρωτησα αλλα δεν εχω λαβει απαντηση!Continental Traffic τι λενε; σορρυ και για τις πολλες ερωτησεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemesiskp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Θα σε γελασω και για αυτα. για αυτο σου ειπα να ρωτησεις σε αλλο φορουμ. Εγω προσωπικα μια ζωη kenda βαζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα