Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα αδερφε, αμα περιμενεις νεα εκδοση απο την samsung καλα χριστουγεννα :D

"Εγώ σας έφερα το sg3 το γρήγορο πιστόλι, τώρα XDA πηγαίνετε οοοολοι"

Περίπου κάθε 2 βδομάδες βγαίνει ανάβαθμιση που φτιάχνουν τα μικρά bugs.Δεν θέλω να γίνομαι ο beta tester του κάθε developer,και η αλήθεια είναι πως με έχει βολέψει όλο αυτό το οικοσύστημα της stock με τις εφαρμογές της και το πολύ ωραίο θέμα!Και μιας που είναι καλοκαίρι,τα bug μπορούν να είναι καταστροφικά.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βασικά δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Τυχαίο το παράδειγμα. Αναφέρομαι στις επιλογές που κάνει γενικά το κοινό. Το γεγονός ας πούμε ότι την προηγούμενη τετραετία ήταν πρωθυπουργός ο Γιωργάκης (άρα και εξελέγη πλειοψηφικά από τους πολίτες) δεν σημαίνει ότι ήταν ο καταλληλότερος για τη θέση. Μπορώ να βρω και άλλα τέτοια παραδείγματα' date=' πιστεύω κατανοείς τον συνειρμό. Όσο για το γεγονός ότι το LG έχει πιο παχύ πλαστικό, ναι το προτιμώ, γιατί δεν βουλιάζει στο πρώτο άγγιγμα. Επίσης δεν γδέρνεται εύκολα - επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε λαθεμένα προηγουμένως υπέρ του S III. Όσο για τη "σύσταση" του πλαστικού, θεωρητικά λίγους τους απασχολεί, στην πράξη κανένα. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το αστείο καπάκι δεν δικαιολογεί την ύπαρξη του σε ένα κινητό των 669 ευρώ. Όσο για το One X, το προτιμώ και ας μην αλλάζει μπαταρία, γιατί αν μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα τέτοιο high-end κινητό με στατιστικά στοιχεία το αλλάζεις στη διετία - που σημαίνει ότι η απώλεια είναι αμελητέα.[/quote']

Μου λες ότι το γελειο καπάκι δεν αξίζει σε ένα τέτοιο κινητό αλλά από την άλλη μου λες οτι αυτό το high end κινητό σε 2 χρόνια θα το πεταξω?

Αυτό που μπορώ να σού πω με σιγουριά είναι ότι το καπάκι του s3 δεν βουλιάζει σε καμία περίπτωση όσο είναι κουμπωμένο και γενικά δείχνει πολύ στιβαρή όλη η κατασκευή χωρίς τριγμούς κλπ.

Αυτό που λες με τη διετία έχει βάση αλλά από προσωπικη εμπειρία να σου πω ότι στο παλιό μου s1 έβαλα καινούργια μπαταρία, άλλαξα καπακι μιας και το είχα χωρίς θήκη και είχε γρατσουνιές και με κοντά στα 30 ευρώ κόστος έγινε σαν καινούργιο και τώρα το έχει η γυναίκα μου.

Δεν αμφιβάλλω ότι το onex είναι και αυτό πολύ καλό, μπορεί και καλύτερο για πολλούς, ασχέτως με τις πωλήσεις. Απλώς πιστεύω ότι είναι κρίμα αν κατά τα άλλα σου αρέσει το s3 να κολλάς στο καπάκι.

Δημοσ.

Μου λες ότι το γελειο καπάκι δεν αξίζει σε ένα τέτοιο κινητό αλλά από την άλλη μου λες οτι αυτό το high end κινητό σε 2 χρόνια θα το πεταξω?

Αυτό που μπορώ να σού πω με σιγουριά είναι ότι το καπάκι του s3 δεν βουλιάζει σε καμία περίπτωση όσο είναι κουμπωμένο και γενικά δείχνει πολύ στιβαρή όλη η κατασκευή χωρίς τριγμούς κλπ.

Αυτό που λες με τη διετία έχει βάση αλλά από προσωπικη εμπειρία να σου πω ότι στο παλιό μου s1 έβαλα καινούργια μπαταρία, άλλαξα καπακι μιας και το είχα χωρίς θήκη και είχε γρατσουνιές και με κοντά στα 30 ευρώ κόστος έγινε σαν καινούργιο και τώρα το έχει η γυναίκα μου.

Δεν αμφιβάλλω ότι το onex είναι και αυτό πολύ καλό, μπορεί και καλύτερο για πολλούς, ασχέτως με τις πωλήσεις. Απλώς πιστεύω ότι είναι κρίμα αν κατά τα άλλα σου αρέσει το s3 να κολλάς στο καπάκι.

Δεν κολλάω μόνο στο καπάκι. Κολλάω και στο καπάκι. Επίσης το γεγονός ότι μπορώ να αγοράσω το S III και να το δώσω την επόμενη ημέρα, δεν αναιρεί ότι το καπάκι πίσω ζηλεύει τα μπολ της tupperware. Κολλάω επίσης στην αδιάφορη αισθητική, στο touchwiz που καταστρέφει αισθητικά το stock Android και στο γεγονός ότι η AMOLED οθόνη είναι κατώτερη π.χ. από εκείνη του One X. Αλλά επειδή αυτό είναι προσωπικό θέμα, ας το λήξουμε καλύτερα εδώ. Στο κάτω, κάτω περί ορέξεως...

Δημοσ.

Έχω το galaxy s εδώ και δύο χρόνια και έχω συνηθίσει το μέγεθος της 4 ρας οθόνης σε βαθμό που μου φενεται μικρή. Οι 4,8 ιντσες προσωπικά δεν με ενοχλούν καθόλου ίσα ίσα γιαυτό το λογο θα το αγόραζα. Το κινητό επειδή το έχω δει από κοντά δουλεύεται πολύ εύκολα,απλά όλα είναι θέμα συνήθειας.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Ναι ξέρω και οι Ferrari μάπα αυτοκίνητα... βγαίνεις στο δρόμο να πούμε και μαζεύονται οι γκόμενες γύρω σου. Νταξει καταλάβετε με και μένα ένας είμαι... που να σας προλάβω όλες. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ταιριάζει το κόκκινο με τους τοίχους του γκαράζ... και καταλαβαίνεις πιστεύω σε τι δίλημμα βρίσκομαι... να φωνάξω μπογιατζή να την παραγγείλω η την αφήνω για του χρόνου;

Τηεν είπες την παπαρια σου.... Το παιδί εκθέτει το πολύ απλό επιχείρημα ότι καλό είναι για ένα κινητό να έχει φορητότητα.Τωρα η αναλογία του καλύτερου αυτοκινήτου με ένα κινητό της Samsung, είναι κάτι που θέλει το λιγότερο φαντασία για να είμαι ευγενικός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...