dimitris2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τις 10 εκατομμύρια σε πωλήσεις συσκευών Galaxy S3 ανακοίνωσε σήμερα η Samsung, σπάζοντας το ρεκόρ του προκατόχου του το οποίο χρειάστηκε το διπλάσιο χρονικό διάστημα για να σημειώσει τον αριθμό αυτό. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η ναυαρχίδα της Samsung κατακτά τον τίτλο του Android smartphone με τις περισσότερες πωλήσεις. Η παρουσίαση των στατιστικών έγινε δια στόματος Shin Jong-kyun, ο οποίος είναι ο πρόεδρος του τμήματος κινητών συσκευών στην εταιρεία.Η δημοφιλής συσκευή της εταιρείας παρουσιάστηκε στις 30 Μαίου, σημειώνοντας 3 εκατομμύρια προπαραγγελίες. Η σειρά των Galaxy smartphones έχει εδραιώσει την επωνυμία της Samsung ως τον κύριο ανταγωνιστή της Apple με τις πωλήσεις τους να συναγωνίζονται τις αντίστοιχες των iPhone, οι οποίες πέρυσι είχαν φτάσει τα τέσσερα εκατομμύρια κομμάτια το πρώτο σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας τους. Το Samsung Galaxy S3 υπερτερεί έναντι του τελευταίου iPhone 4S που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο χρόνο καθώς ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή, NFC chip και οθόνη 4.8” ιντσών. Επίσης διαθέτει μια νέα δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου έτσι ώστε να αποτρέπεται το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής όταν αυτή χρησιμοποιείται από το χρήστη. Site: telegraph.co.uk Πατήστε εδώ να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση
DrGreem Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ο θεός να το κάνει κινητό , ωραίο ναι αλλά τεράστιο, υπολογιστής με λειτουργίες κινητού. Εγώ πάντως που το έπιασα στα χέρια μου δεν με βόλευε...
andypolitis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Όλα τα δέχομαι αλλά αυτό με το ΜΕΓΕΘΟΣ της οθόνης να παρουσιάζεται σαν πλεονέκτημα δεν μπορώ να το καταλάβω...Το μέγεθος της οθόνης είναι επιλόγη και όχι πλεονέκτημα.
Meraklis56 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Κάποια sites λένε πως οι προ-παραγγελίες είναι 10 εκ. κάποια 3 εκ.Τελικά τι ισχύει;Πάντως απόλυτα αναμενόμενες οι 10 εκ. πωλήσεις.Είναι πολύ προσεγμένο σαν κινητό. Ένα απο τα δυνατά σημεία του s3 είναι η μπαταρία του και πόσο high-responsive είναι ακόμα και με battery save mode όπου ο επεξεργαστής τρέχει στα 1000 mhz maximum.
jimex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ο θεός να το κάνει κινητό , ωραίο ναι αλλά τεράστιο, υπολογιστής με λειτουργίες κινητού. Εγώ πάντως που το έπιασα στα χέρια μου δεν με βόλευε... Ναι ξέρω και οι Ferrari μάπα αυτοκίνητα... βγαίνεις στο δρόμο να πούμε και μαζεύονται οι γκόμενες γύρω σου. Νταξει καταλάβετε με και μένα ένας είμαι... που να σας προλάβω όλες. Φυσικά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν ταιριάζει το κόκκινο με τους τοίχους του γκαράζ... και καταλαβαίνεις πιστεύω σε τι δίλημμα βρίσκομαι... να φωνάξω μπογιατζή να την παραγγείλω η την αφήνω για του χρόνου;
darredevvil Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 μπράβο λοιπόν στη samsung..όντως είναι λίγο τέρας σαν διαστάσεις αλλά μπορεί κάποιους να τους βολεύει
apostol1s Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλο κινητο αλλα μεγαλες διαστασεις.δεν χωραει σε τσεπη αλλα σε τσαντα.κατα τα αλλα εχει super δυνατοτητες και ασφαλως πιο γρηγορο απο το ιφον. Sent from my iPhone using Insomnia
lousifer2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Επίσης διαθέτει μια νέα δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου έτσι ώστε να αποτρέπεται το αυτόματο κλείδωμα της συσκευής όταν αυτή χρησιμοποιείται από το χρήστη. αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι το face unlock το οποιο μπορείς να το κοροϊδέψεις και με μια φωτογραφία του χρηστη όπου υπήρχε και στο nexus
nfsmw_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Παιδια εγω το εχω και ειναι πολυ ελαφρυ και παρολο που εχει 4.8 οθονη σε σχεση με το s2 ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο αν τα βαλεις διπλα διπλα...και οσοι λενε παντοφλα και δεν χοραει σε τσεπες και τα σχετικα ειναι πολυ λεπτο και σε ολα τα παντελονια/τζιν κτλ που εχω παντα σε τσεπη το βαζω και δεν εξεχει καθολου... 1
NOODLE Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μια χαρά είναι το κινητο που το είδα σε φίλο. Ναι διπλα σε iphone δείχνει τεράστιο άλλα οχι και σε σημειο που λενε πολλοι οτι δεν μπορεις να το δουλέψεις... Η μεγαλη οθόνη σε καποιος αρέσει και σε κάποιους οχι.. Γνώμη μου εκει που έχουν φτάσει οι αναλύσεις καλο είναι να μεγαλώσουν και λίγο οι ιντσες γιατί σε μικρες ιντσες τι να την κάνεις την πολύ μεγάλη αναλυση 1
spook Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μπράβο στη μαμά σάμι. Έκανε πολύ καλή δουλειά με το συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι αλήθεια ότι είναι αρκετά μεγάλο σε σχέση με άλλα κινητά τηλέφωνα και δε σε σύγκριση με το άιφόουν. Παρόλα αυτά συνηθίζεται και είναι πολύ εύκολο στη χρήση ακόμα και με ένα χέρι. Επίσης χωράει σε τσέπες τσαντάκια και μπανάνες όπως κάθε κινητό άλλωστε σκέφτεται ότι είναι ίσο σε μέγεθος περίπου με τον καπνό μου. Όλα αυτα βέβαια τα λέω από πρώτο χέρι. Sent from my Samsung Galaxy SIII using Insomnia App
ThodorisAthina Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εγω εχω ενα Lenovo λαπτοπ για κινητο, με 4 πυρηνο I7 με 16gb DDR3 ram και και και και vga, mms κλπ κλπ Χωραει ανετα στην τσαντα που το κουβαλαω μαζι bluetooth hands free και μιλαω χωρις καν να το ανοιγω! Ειμαι ο καλυτερος? ποσες πωλησεις εχει κανει το "κολπο" μου για να τα πω επιτυχημενο? ΑΑΑ εχω και μηδενικο SAR !! εχω και dvd-player! και 15" οθονη!! Σοβαρα τωρα, 4,8" ειναι κινητο σταθερο? μηπως βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος?
damoclesword Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 10 εκατομμύρια κομμάτια x €650 το ένα. Λεφτά υπάρχουν μιλάμε, όχι μ@λ@κίες!!! Όντως αξιέπαινο κινητό πέρα απ'την πλάκα. Τρελή οθόνη, τρελός επεξεργαστής, πάει σφαίρα σε όλες τις εφαρμογές. Αλλά ρε αδερφέ πολύ φτηνιάρικη πλαστικούρα η πλάτη! Έχω άδικο πάνω σ'αυτό;
onty Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Το οτι πανω κατω τα εσοδα ΜΟΝΟ απο τις πωλησεις του ειναι μια δοση απο τα δανεια που μας δινει το ΔΝΤ δεν το σχολιασε κανεις.. Ας το κανω εγω λοιπον ..
nfsmw_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εγω εχω ενα Lenovo λαπτοπ για κινητο, με 4 πυρηνο I7 με 16gb DDR3 ram και και και και vga, mms κλπ κλπ Χωραει ανετα στην τσαντα που το κουβαλαω μαζι bluetooth hands free και μιλαω χωρις καν να το ανοιγω! Ειμαι ο καλυτερος? ποσες πωλησεις εχει κανει το "κολπο" μου για να τα πω επιτυχημενο? ΑΑΑ εχω και μηδενικο SAR !! εχω και dvd-player! και 15" οθονη!! Σοβαρα τωρα, 4,8" ειναι κινητο σταθερο? μηπως βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος? Μπραβο σου συγχαρητηρια για το κολπο σου...ειμαι σιγουρος θα αλλαξει τις γνωμες πολλων ανθρωπων για το συγκεκριμενο τηλεφωνο... να πω για το note που εχει 5.3 και ειναι τεραστιο και σε μηκος και σε πλατος να πω ενταξει,καυστικη αλλα σωστη η κριτικη σου...ομως το GS3 ποσο μεγαλο ειναι? απο κοντα το εχεις δει πριν κρινεις η ετσι μιλας?Γιατι το συγκεκριμενο καθημερινα το λειτουργω και δεν μου εχει προξενησει κανενα προβλημε με το μεγεθος του...και στην τελικη αν δεν σου αρεσει απλα μην το παρεις,δεν σε αναγκασε κανενας! Φιλικα παντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα