bella89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Γεια σας!!!Ειμαι σε ενα αρχικο σταδιο web development θα ελεγα.Προσπαθώ να φτιάξω μια σελίδα σε php που κανοντας click σε καποιο συνδεσμο θα σε στελνει σε αλλη σελιδα αλλα οχι στην αρχη της...Μπορει καποιοσ να με βοηθησει λιγο??
x_maras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν κατάλαβα σωστά αλλά θες κάτι σαν τα html anchors
bella89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Να σου πω τι σκεφτομαι να κανω μηπως πιασεις το συλλογισμο μου.Σε μια χ σελιδα να εχω μια λιστα με ταινιες και σε μια ψ σελιδα να εχω περιληψεις απο ολες τις ταινιες.Κανοντας κλικ σε μια ταινια στη χ σελιδα να πηγαινει στη ψ στο σημειο που ειναι η συγκεκριμενη περιληψη της ταινιας.
x_maras Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Σωστά κατάλαβα Τα anchors είναι αυτό που ψάχνεις π.χ. έχεις τη λίστα με της περιλήψεις στο www.movies.com και θες να πας συγκεκριμένα στην ταινία "The movie" τοτε, βάζεις σαν anchor ένα όνομα "the-movie" και στο link σου βάζεις το www.movies.com/#the-movie Δες και το link που σου έστειλα πιο πάνω.
bella89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ευχαριστω...δεν ηξερα τι να ψαξω για να μπορεσω να βγαλω ακρη..
thanocaster Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Για την ακρίβεια, δώσε id "the-movie" στο έλεμεντ της landing page που θες να δείχνει. Πχ. > // link page <a href="http://www.site.com/the-page.html#the-movie">Link!</a> // landing page <div id="really-big-div" style="width: 300px; height: 1000px; background: red">div1</div> <div id="the-movie">the movie!</div> Υπ' όψιν πως το style attribute στο div της landing page είναι bad practice και χρησιμοποιήθηκε μόνο για την απλότητα του παραδείγματος.
bella89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 ευχαριστω πολυ όλους σας για τη βοηθεια σας...δε το ηξερα καθολου αυτο που μου ειπατε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα