Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κανα καλωδιο απο sata power/data σε usb?

δεν εχω προβλημα αν ειναι και σε θυρα 1394 ή esata 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

το 2ο με το 3ο δεν με βολευει γιατι δεν εχω ελευθερες εσωτερικες sata θεσεις.

χθες που σκεφτομουν, μεγαλο κουτι εχω και μου περισευουν 4 ακομα θεσεις για σκληρους. ελεγα για sata σε usb, να το περασω το καλωδιο απο μια pci θεση, και μετα θα το συνδεσω και εσωτερικα με ρευμα.

υπαρχει κατι σε usb/esata σε sata?

Το πρώτο αν και ωραίο πακέτο,το τροφοδοτικό του καίγεται πάρα πολύ εύκολα δεν είναι για πολλά-πολλά.

καμια αλλη ιδεα για κατι τετοιο? ειδα ενα αλλα κανει 40 ευρω.

Δημοσ.

Θα πιάσει αλλά αν το θέλεις για ψιλό μόνιμη κατάσταση(όπως νομίζω ότι κατάλαβα με ένα δεύτερο διάβασμα) καλλίτερα θα είναι να επενδύσεις σε μια pci κάρτα που να έχει sata θύρες http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?from=catspan&keyphrase=pci+sata έχει και στο ebay από καμιά 5€ και πάνω.

Δημοσ.

αν μπορεις να βρεις και απο amazon/ebay καμια με 2+ sata.. δεν μπορω να τα βρω εγω για καποιο λογο :/

Το πιο φθηνο που βρηκα στο scroutz ειναι αυτο

Επεισης εχω και ενα controller digitus. μοντελο δεν ξερω. πως μπορω να βγαλω τελειως το raid?

Δημοσ.

Επεισης εχω και ενα controller digitus. μοντελο δεν ξερω. πως μπορω να βγαλω τελειως το raid?

Δεν το έπιασα αυτό...

Δες εδώ για pci κάρτες:

http://www.ebay.com/itm/VIA-VT6421-3-SATA-IDE-Serial-ATA-RAID-PCI-Card-For-HDD-/150863705756?pt=US_Laptop_Cooling_Pads&hash=item23202d769c

http://www.ebay.com/sch/i.html?_stpos=&_fcid=80&gbr=1&_localstpos=&_sacat=0&_clu=2&_nkw=pci+card+2+sata&LH_PrefLoc=2

Δημοσ.

εχω ηδη αγορασμενο controller. δεν ξερω πως να βγαλω το raid ωστε να τους χρησιμοποιω για διαφορετικο πραγμα.

Ισως παω για αυτο. 4 θυρες sata μια χαρα ειναι στα 13 ευρω. με αυτο θα μπορω να εχω τους σκληρους χωρις να ειναι σε raid?

Δημοσ.

Εγώ γενικά ξέρω ότι πρέπει να τρέχεις πρόγραμμα μέσα από τα windows για να τα βλέπει σαν raid(μέρος του driver ή και ξέχωρο) αλλιώς πρέπει να έχει δικό του bios που μπαίνεις και ρυθμίζεις εκεί.

Δημοσ.

Εγώ γενικά ξέρω ότι πρέπει να τρέχεις πρόγραμμα μέσα από τα windows για να τα βλέπει σαν raid(μέρος του driver ή και ξέχωρο) αλλιώς πρέπει να έχει δικό του bios που μπαίνεις και ρυθμίζεις εκεί.

Εχει δικο του bios...βασικα ποτε δεν δοκιμασα απλα να κανω delete το raid. θα το δοκιμασω αργοτερα

Δημοσ.

Οντως επιασε. Το ειχα ξαναπροσπαθησει αυτο, πηγα κανονικα διαχειριση και ειδα οτι η μπαρα ηταν μπλε. Αυτη τη φορα επρεπε να το συνδεσω πρωτα (με δεξι κλικ->με συνδεση) ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...