mpasketpro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλησπερα, Εχω εδω και μερες ενα προβλημα με το counter strike source. Καποιες φορες ειτε οταν παιζω ειτε πριν αρχισω μου βγαζει ενα μηνυμα πανω δεξια: "Warning Os Pool Page Memory low" Και αρχιζει να κολλαει απιστευτα και μετα απλα freezarei και μενει ετσι. Ποιο ειναι το προβλημα και πως μπορω να το λυσω; Ευχαριστω πολυ.
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Από pagefile στα windows πόσο έχεις;;; http://support.microsoft.com/kb/2160852 (Αρχείο σελιδοποίησης)
mpasketpro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 2GB Ram Εχει. TheELF Οι Ιδιοτητες Συστηματος που ειναι για να σου πω για το pagefile
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Πίνακας ελέγχου -> σύστημα -> Pυθμίσεις συστήματoς για πρoχωρημεvoυς->Για πρoχωρημέvoυς-> και στο Eπιδόσεις πατάς το Pυθμίσεις... μετά πάλι Για πρoχωρημέvoυς
thomasG4 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 2GB Ram Εχει. TheELF Οι Ιδιοτητες Συστηματος που ειναι για να σου πω για το pagefile Καλό θα ήταν να αλλάξεις το μέγεθος του pagefile από εκεί που λέει ο TheELF. Για 2GB Ram είναι καλό να ορίσεις το pagefile στα 4GB. Ξετίκαρε την επιλογή "διαχείριση του μεγέθους του pagefile από το σύστημα" και επέλεξε την επιλογή "προσαρμοσμένο μέγεθος" και βάλε και στα δύο πεδία 4096.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Για 2GB Ram είναι καλό να ορίσεις το pagefile στα 4GB. Ξετίκαρε την επιλογή "διαχείριση του μεγέθους του pagefile από το σύστημα" και επέλεξε την επιλογή "προσαρμοσμένο μέγεθος" και βάλε και στα δύο πεδία 4096. Για την ιστορια, δεν υπαρχει φορμουλα για τον υπολογισμο του pagefile η οποια μπορει να εφαρμοσθει καθολικα σε καθε windows pc. Στη συγκεκριμενη περιπτωση για παραδειγμα, ενα pagefile ελαφρως μεγαλυτερο απο το μεγεθος της ram μπορει να ειναι αρκετo, μπορει ακομα και αυτο να ειναι overkill. Προφανως εαν δεν το ψειριζει κανεις, δεν εχει ορεξη για πειραματισμους και εχει χωρο στο σκληρο του, δεν καθεται να το αναλυει και χτυπαει ενα x2 χωρις προβλημα. P.S. Συζητηση κανω, δεν δινω υποδειξεις σε καποιον συγκεκριμενα
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι, είναι γνωστή η λογική που λέει όση RAM έχεις, x2 μπορείς να ορίσεις το μέγεθος του pagefile. Δεν ξέρω αν είναι σωστό η όχι, άλλα έχει επικρατήσει αυτή η άποψη, καλώς η κακώς.
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Ναι, είναι γνωστή η λογική που λέει όση RAM έχεις, x2 μπορείς να ορίσεις το μέγεθος του pagefile. Δεν ξέρω αν είναι σωστό η όχι, άλλα έχει επικρατήσει αυτή η άποψη, καλώς η κακώς. Να το παω και διαφορετικα, εαν ισχυε καθολικα το παραπανω, θα το εφαρμοζε και η ιδια η Microsoft στα Windows Ενα ακομα παραδειγμα που μπορω να σκεφτω στα γρηγορα ειναι το pc απο το οποιο γραφω, το οποιο διαθετει 16GB ram. Ειναι σχεδον σιγουρο πως θα αγγιξω το pagefile μονο σε ειδικες περιπτωσεις (θα το ζητησει καποια εφαρμογη, θα εχω μπλε οθονη, κλπ,κλπ). To x2 της ram, μου ειναι 100% αχρηστο. Με αλλα λογια οπως ειπα και πριν, εξαρταται απο τον χρηστη, τη ram του, τη χρηση που κανει, κλπ, κλπ.
mpasketpro Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οταν πηγαινω Πινακας Ελεγχου>Συστημα και το ανοιγω με παει στις ιδιοτητες συστηματος οι οποιες εχουν διαφορες καρτελες και μια ειναι Για Προχωρημενους. Οταν παω στην καρτελα "Για Προχωρημενους" δε λεει πουθενα ρυθμισεις. Επισης gi0 Εγω ομως τελικα ,οταν το βρω, τι να κανω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Απο τη στιγμη που δεν γνωριζεις που βρισκεται η ρυθμιση, θα υποθεσω πως ειναι στα default και εχεις ηδη ~2GB pagefile. Κανε τον κοπο να μας πεις και βλεπουμε.
mpasketpro Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Το βρηκα αδερφια. Το pagefile μου ειναι στα 2056 MB . Τωρα τι κανουμε;;
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Το βρηκα αδερφια. Το pagefile μου ειναι στα 2056 MB . Τωρα τι κανουμε;; Το αυξανεις στα 3 ή 4 GB και παρακολουθεις τη συμπεριφορα του υπολογιστη σου
mpasketpro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Καλησπερα. Εβαλα το pagefile στα 3070 που προτεινan ta Windows. Ολα καλα. Το παιχνιδι δεν το ετρεξα ακομα. Στην αρχη ειχε ενα μικρο lag τωρα εστρωσε. Θα παιξω και θα σας ενημερωσω
mpasketpro Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Σε οποιον σερβερ και να εμπαινα κολλουσε πριν μπω οταν φορτωνε και περιμενα για ωρες αλλα τιποτα. Αλλαξα το pagefile παλι στα 2096 και παιζω κανονικα. Τι κανω τωρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα