Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν σου αλλαξουν profile θα χασεις σε συγχρονισμο απλα θα εχεις περισσοτερη σταθεροτητα και πιο μεγαλο margin>για αυτο σου ειπα δες πρωτα τον δικο σου χωρο μην σου αλλαξουν profile και τελικα δεις οτι δεν εφτιαξε τιποτα επειδη πχ φταιει ενα τηλεφωνο η ενα splitter η οτι ο συναγερμος ηταν χωρις φιλτρο.βεβαια τους ξαναλες να στο ανεβασουν παλι μετα αλλα τζαμπα κοπος και τηλεφωνα.

Δημοσ.

Μου είπε ο τηλεφωνητής ότι δεν έχω νεότερα, αλλά ίσως αν έστρωσε σου άλλαξαν προφίλ, ή ο συνδυασμός όλων.

Πως μπορώ να τσεκάρω αν μου άλλαξαν προφίλ ή αν έχασα δύναμη. Είναι σημαντικό το ότι είμαι 8 ώρες full stable;

Δημοσ.

πρεπει να δεις στα ποσα συγχρονιζες πριν.αν εισαι παλι στα 12 τοτε δεν αλλαξαν.αν δεις κατι λιγοτερο αλλαξαν.ενα καλο σημαδι ειναι οι 8 ωρες Online>μπορει να μην εκαναν αλλαγη profile αλλα καποιο Lock /unlock. reset την καρτα κτλ.

Δημοσ.

Εγώ να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είσαι πάντα εξυπηρετικός πουλινέ :wub:

Θα πάρω με την πρώτη ευκαιρία το Draytek μιας και το είχα βάλει στο μάτι τότε που έκανε το μπαμ και το πήραν πολλοί.

Έως τότε βλέπουμε και ελπίζω ο φίλος παραπάνω να έλυσε το πρόβλημα του.

Δημοσ.

Παιδιά είμαι από το μεσημέρι με το ένα μάτι στο ρούτερ και με παρακάλια μην αποσυγχρονίσει. Πάμε για 9 ώρες...αυτό που φοβάμαι είναι μη σηκωθώ αύριο και μόλις μπω αρχίσουν τα ίδια πάλι. Εντωμεταξύ το ρούτερ είναι λίγο στραβά και φοβάμαι να το κουνήσω. :eek:

Ένα ευχαριστώ και γω στον Πουλινό και ευχές στον φίλο Μάριο.

Δημοσ.

το δικο μου ρουτερ (netfaster iad 2) εκανε αποσυνδεσεις καθε μερα για εναμιση μηνα περιπου μεχρι σημερα, οπου και παρεδωσε πνευμα με ξαφνικο shutdown και μυρωδια καμμενου:eek:. ευτυχως υπαρχει καβατζα.

Δημοσ.

το δικο μου ρουτερ (netfaster iad 2) εκανε αποσυνδεσεις καθε μερα για εναμιση μηνα περιπου μεχρι σημερα, οπου και παρεδωσε πνευμα με ξαφνικο shutdown και μυρωδια καμμενου. ευτυχως υπαρχει καβατζα.

αν και μπορεις βεβαια αν ειναι εντος εγγυησης να το πας πισω να σου δωσουν αλλο.αλλα εννοειται οτι ειναι πιο καλα να χρησιμοποιησεις καποιο καλυτερο απο το εμποριο παρα αυτα των 10 ευρω.

Δημοσ.

Εγώ να πω με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί είσαι πάντα εξυπηρετικός πουλινέ wub.gif

Θα πάρω με την πρώτη ευκαιρία το Draytek μιας και το είχα βάλει στο μάτι τότε που έκανε το μπαμ και το πήραν πολλοί.

Έως τότε βλέπουμε και ελπίζω ο φίλος παραπάνω να έλυσε το πρόβλημα του.

αν εχεις λεφτα για το 2710 παρε αυτο αλλιως παρε το 2700vg απο το www.ebw.gr που λεγαμε.απο εκει και περα υπαρχει και sticky topic που λεει πως να κανεις την διαδικασια για να βγαλεις το firmware Της altec και να βαλεις το official.οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαι

Παιδιά είμαι από το μεσημέρι με το ένα μάτι στο ρούτερ και με παρακάλια μην αποσυγχρονίσει. Πάμε για 9 ώρες...αυτό που φοβάμαι είναι μη σηκωθώ αύριο και μόλις μπω αρχίσουν τα ίδια πάλι. Εντωμεταξύ το ρούτερ είναι λίγο στραβά και φοβάμαι να το κουνήσω. :eek:

Ένα ευχαριστώ και γω στον Πουλινό και ευχές στον φίλο Μάριο.

τι εγινε πως παει με το ιντερνετ μετα απο οτι εκανε ο οτε??

• Like 1
Δημοσ.

αν και μπορεις βεβαια αν ειναι εντος εγγυησης να το πας πισω να σου δωσουν αλλο.αλλα εννοειται οτι ειναι πιο καλα να χρησιμοποιησεις καποιο καλυτερο απο το εμποριο παρα αυτα των 10 ευρω.

βασικα, τωρα εχω ενα sagem του οτε. αφου την κανει την δουλεια του δεν υπαρχει προβλημα. εγγυηση δε δεν νομιζω να παιζει, πρεπει να το εχουμε πανω απο 3 χρονια. σκεφτομαι να το παω αυριο σε ηλεκτρονικο να το δει, για να υπαρχει ως καβατζα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα παντως που καμια φορα μπορει να τυχει να κανει restart ειναι λογο θερμοκρασιων. Μπορειτε να το τσεκαρετε μηπως φταιει αυτο μεσα απο το log του router.

Επεξ/σία από xrdim
Δημοσ.

βασικα, τωρα εχω ενα sagem του οτε. αφου την κανει την δουλεια του δεν υπαρχει προβλημα. εγγυηση δε δεν νομιζω να παιζει, πρεπει να το εχουμε πανω απο 3 χρονια. σκεφτομαι να το παω αυριο σε ηλεκτρονικο να το δει, για να υπαρχει ως καβατζα

δεν αξιζει καν να το πας.οτι και να εχει παθει δεν θα φτιαχνεται η δεν αξιζει να φτιαχτει.αν ηταν μετασχηματιστης θα σου ελεγα οκ αλλα οταν ειναι board δεν αξιζει οταν με 25 ευρω βρισκεις αλλο ρουτερ και καλυτερο

Εμενα παντως που καμια φορα μπορει να τυχει να κανει restart ειναι λογο θερμοκρασιων. Μπορειτε να το τσεκαρετε μηπως φταιει αυτο μεσα απο το log του router.

τωρα το καλοκαιρι υποφερουν αυτα.οσο γινεται να παιρνουν αερα.αν στεκεται και ορθιο πχ thomson ακομα καλυτερα.ειδικα σε χωρους που δεν υπαρχει και a/c.εκει το ρουτερ λιωνει μαζι μας.

Δημοσ.

Εκει που δυο μερες ημουνα κομπλε εκανε 3-4 αποσυγχρονισμους. Δεν ξερω. Σε 3 μερες που γυρναω θα ποσταρω τα της γραμμης.

Εκει που δυο μερες ημουνα κομπλε εκανε 3-4 αποσυγχρονισμους. Δεν ξερω. Σε 3 μερες που γυρναω θα ποσταρω τα της γραμμης.

Δημοσ.

ενταξει πρεπει να το παρατηρησεις αρκετα για να δεις τι γινεται.παντως 2-3 αποσυγχρονισμοι μαζεμενοι δενειναι και πολυ καλο δειγμα

και επισης αλλαξαν τα στατιστικα σου/χαρακτηριστικα καθολου

και επισης κανα πολυπριζο ασφαλειας/Ups εβαλες??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...