Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κανά χρόνο ConnX. Από την πρώτη μέρα έχω επανεκιννήσεις του ρούτερ.

Τους πήρα τηλ και μου είπαν η γραμμή είναι οκ. Δουλεύει στα 12mb.

Άλλαξα splitter, αλλά τίποτα. Μια, δυο επανεκιννήσεις την ημέρα τις έχω. Μπορεί άμα παίξει σκάλωμα να κάνει και 8-9 κολλητές, να ανάψει και κόκκινο λαμπάκι και να ξαναμπεί.

Τι μπορεί να φταίει; Παίζει να φταίνε τα καλώδια στον τοίχο; Μου μένει μόνο να αγοράσω ρούτερ. έχω απελπιστεί.

Δημοσ.

Έχω κανά χρόνο ConnX. Από την πρώτη μέρα έχω επανεκιννήσεις του ρούτερ.

Τους πήρα τηλ και μου είπαν η γραμμή είναι οκ. Δουλεύει στα 12mb.

Άλλαξα splitter, αλλά τίποτα. Μια, δυο επανεκιννήσεις την ημέρα τις έχω. Μπορεί άμα παίξει σκάλωμα να κάνει και 8-9 κολλητές, να ανάψει και κόκκινο λαμπάκι και να ξαναμπεί.

Τι μπορεί να φταίει; Παίζει να φταίνε τα καλώδια στον τοίχο; Μου μένει μόνο να αγοράσω ρούτερ. έχω απελπιστεί.

αλλο αποσυγχρονισμος του ρουτερ αλλο αποσυνδεση του ρουτερ αλλο επανεκιννηση του router.

φιλτρα εχεις παντου?μηπως εχεις συναγερμο χωρις φιλτρο?τα φιλτρα ειναι τοποθετημενα σωστα?

Δημοσ.

έχω βάλει splitter. Το έχω αλλάξει κι όλας μήπως φταίει αυτό, αλλά δεν έφταιγε.

Βασικά σα να ξεσυγχρονίζει ένα πράμα και να βαράει restart. Να προσθέσω ότι πολλές φορές τυχαίνει όπως παλεύει να ξανασυνδεθεί το λαμπάκι του adsl να κοκκινίζει κι όλας και μετά από κανα λεπτό να πρασινίζει.

Δημοσ.

Το ίδιο σχεδόν παθαίνω και εγώ με το echolife c520 της huawei.

Άκυρες επανεκινήσεις μόνο του 2-3 φορές την ημέρα και μερικές φορές θέλει manual restart για να νιώσει.

*

Το περίεργο είναι ότι πχ αν μιλάω στο σκαιπ, ενώ το web traffic δεν κουνιέται και δεν μπορώ να μπω σε κανένα σάιτ, το σκάιπ δουλεύει και με ακούει κανονικά ο άλλος μέχρι να κλείσει τελείως και το σκαιπ.(να πέσει η σύνδεση δηλαδή)

Δεν φαίνεται δηλαδή να επηρεάζεται πάντα όλο το δίκτυο ταυτόχρονα. Αλλά ακόμη και αυτό, δεν το έχω παρατηρήσει με κάποια συνοχή και είναι λίγο σπάνιο.

*

Πιστεύω ότι το ρούτερ είναι η πηγή του δικού μου προβλήματος και όχι το δίκτυο.(Θέλω να πιστεύω δηλαδή, γιατί αυτό φτιάχνεται.. αν είναι να περιμένω να φτιάξει βλάβη, τρέχα γύρευε.)

Συμπληρωματικά να πω ότι τα 2 τηλέφωνα στο σπίτι είναι με φίλτρα και δέν υπάρχει σπλίτερ. Το ρούτερ είναι σε μια πρίζα μόνο του και είμαι σε fastpath.

** Θα πάρω και τηλέφωνο να ρωτήσω από αύριο, αλλά μήπως ξέρει κανείς ρε παιδιά αν κάνουν αντικατάσταση ρούτερ σε τέτοιες περιπτώσεις η πρέπει να ξηλωθώ ; :P

Επίσης δεν έχω άλλο ρούτερ να δοκιμάσω... Πρέπει να βρω ένα!!

Σόρρυ, έχω κάνει 500 edit στο πόστ μου, αλλά θέλω να τα πω όλα μαζί για να δώσω ολοκληρωμένη εικόνα μήπως έχουμε και το ίδιο πρόβλημα με το παλικάρι, να βρούμε μια λύση.

Το δικό μου ρούτερ σπάνια έως καθόλου χάνει συγχρονισμό, απλά θέλει επανεκκινήσεις συχνά (3-4 φορές την μέρα είτε auto/manual) (αν δεν κάνει μόνο του όπως είπα και πάνω για να στρώσει.)

Τέλος, ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει, ελπίζω να βρούμε και οι 2 άκρη.

Δημοσ.

Άστα φίλε. Εγώ εχω ένα ΖΤΕ.

Εμένα ας πούμε χτες, είχα live24 radio και άκουγα. Έπαιζε κομπλέ. Μόλις πάτησα ένα λινκ σε μια σελίδα μετά από κανά μισάωρο ενώ έπαιζε ράδιο, έκανε ριστάρτ μόνο του. Κι εμένα 2-3 την ημέρα. Αλλά αν φάει κόλλημα μπορεί να μαρτυρήσεις και να κλείσεις το pc για κανά δίωρο.

Λέω σήμερα να πάω να πάρω ένα Sagem στο Γερμανό.

Δημοσ.

α.για αρχη και οι 3 δοκιμαστε αλλο ρουτερ.αν θελετε νεο ρουτερ αφηστε τα δωρεαν απο τον Isp και παρτε κανα απο το εμποριο.φτηνη καλη λυση το vigor 2700vg απο το www.ebw.gr .απλα θελει αλλαγη ενα firmware τιποτε παραπανω και εχετε ενα πολυ καλο ρουτερ.για τον solarsoul θα φυγεις απο το ενα χρεπι και θα πας στο sagem?αυτο ειναι υποβαθμιση οχι αναβαθμιση ρουτερ.τοσα ρουτερ εκει εξω.εκτος αν καποιος εχει προβλημα με την γραμμη αλλα γιια αρχη βρειτε κανα δανεικο ρουτερ για δοκιμη περα απο το να δοκιμασετε χωρις κανενα τηλεφωνο πανω.

Δημοσ.

Καλημέρες Poulinos.

Βασικά εγώ χρειάζομαι ρούτερ με STB γιατί έχω και conn-x tv και δεν ξέρω που να στραφώ. Χτες τους πήρα πρωί στον ΟΤΕ και δήλωσα πάλι βλάβη. Σήμερα είμαι δυόμιση ώρες online σερί και κανένα κόλλημα. Μίλησα και σταθερό και αυτό κομπλέ. Θα κάνω τσεκ σήμερα μήπως και το στρώσανε.

Αν ξαναδώ κολλήματα σε ποια ρούτερ να στραφώ με STB;

Όσο για το Sagem ρώτησα επειδή είμαι εξοχικό και το μόνο που έχει είναι έναν Γερμανό. Μόνο αυτό έχει, αλλά άμα είναι χρέπι να ψαχτώ...

Δημοσ.

αν θες stb τοτε δυστυχως πας σε αυτα που σου δινει ο οτε γιατι να φτιαξεις εσυ την θυρα stb λιγοι το εχουν καταφερει.αν εβρισκες κανα thomson με stb θα ελεγε πιστευω.πολυ σταθερο.

Δημοσ.

αν θες stb τοτε δυστυχως πας σε αυτα που σου δινει ο οτε γιατι να φτιαξεις εσυ την θυρα stb λιγοι το εχουν καταφερει.αν εβρισκες κανα thomson με stb θα ελεγε πιστευω.πολυ σταθερο.

Oκ. Τι μπορεί να πειράξανε και να έστρωσε; Χτες τέτοια ώρα είχα 15 restart. Έκανα και speedtest και βλέπω τα ίδια αποτελέσματα δύναμης ταχύτητας.

Δημοσ.

αν εβαλαν κανα μικρο profile η απλα εκαναν κανα lock unlock το οριο η κανα reboot την καρτα και εστρωσε δεν μπορω να ξερω.ειναι πολλα που μπορει να κανει καποιος.καποιες εταιρειες μεχρι και firmware update μπορουν να κανουν Remotely

Δημοσ.

αν εβαλαν κανα μικρο profile η απλα εκαναν κανα lock unlock το οριο η κανα reboot την καρτα και εστρωσε δεν μπορω να ξερω.ειναι πολλα που μπορει να κανει καποιος.καποιες εταιρειες μεχρι και firmware update μπορουν να κανουν Remotely

Οκ φίλε μου. Μακάρι να έστρωσε έτσι γιατί μετά μπλέκουμε. Οπότε ακυρώνω για σήμερα το Sagem να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Πήγα πήρα το Sagem και πάλι έχω κοψίματα. Απλά τώρα το restart που κάνει κρατάει πολύ λίγο, κάπου 10 δεύτερα. Έχω όμως...

Εκτός κι αν δουλεύουν την βλάβη στον ΟΤΕ και γι'αυτό με αποσυνδέει, κάτι που δε νομίζω.

Ρε παιδιά επειδή η περιοχή εδώ έχει ανεπαίσθητες πτώσεις τάσης (μου καίει συνέχεια λάμπες), υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό που αποσυγχρονίζεται το ρούτερ; λέω τώρα...

Δημοσ.

Πήγα πήρα το Sagem και πάλι έχω κοψίματα. Απλά τώρα το restart που κάνει κρατάει πολύ λίγο, κάπου 10 δεύτερα. Έχω όμως...

Εκτός κι αν δουλεύουν την βλάβη στον ΟΤΕ και γι'αυτό με αποσυνδέει, κάτι που δε νομίζω.

Ρε παιδιά επειδή η περιοχή εδώ έχει ανεπαίσθητες πτώσεις τάσης (μου καίει συνέχεια λάμπες), υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό που αποσυγχρονίζεται το ρούτερ; λέω τώρα...

καταρχην μην λες restart γιατι restart σημαινει οτι το ρουτερ σου κανει ολο reboot.αλλο αποσυγχρονισμος αλλο restart αλλο χανει μονο το ιντερνετ.

αν εχεις αποσυγχρονισμους.

α.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

β.ασε μονο το ιντερνετ χωρις φιλτρα χωρις τηλ χωρις splitter.

γ.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμη σε κατανεμητη η εστω στην κεντρικη πριζα χωρις τα αλλα καλωδια που πανε στις αλλες πριζες.αν τιποτα τοτε βλαβη σε οτε για ασταθεια συγχρονισμου ή αποσυνδεσεις.στον οτε αντε να σου αλλαζαν profile.δεν θα σου εκαναν δοκιμες 10 ωρες.αν φοβασαι τις τασεις που ειναι πιθανο πχ το ρουτερ να μην σβηνει αλλα η λιγοτερη ταση να κανει να χανει συγχρονισμο εκει ειτε καποιο πολυπριζο ασφαλειας ειτε αν εχεις κανα Ups να το ριξεις πανω και να δεις τι γινεται.αν και 2 ρουτερ ακριβως το ιδιο θεμα....επισης οχι μεγαλα καλωδια τηλεφωνικα απο ρουτερ μεχρι πριζα.οχι πριζες με λογοτυπο του οτε γιατι εχουν πυκνωτη.οχι πριζες αντικεραυνικες επισης εχουν πυκνωτη

επισης βγαλε πανω απο το ρουτερ και το καλωδιο απο την Srb να μην δινει στον αποδικοποιητη.επισης τσεκαρε οτι δεν εχεις τσεκαρει καμια επιλογη μεσα στο ρουτερ να σου ριχνει την συνδεση μετα απο inactivity αν και δυσκολο γιατι πλεον τα μισα ρουτερ δεν εχουν τετοια επιλογη.θελουμε να ειναι nailed up/always connected.επισης βαλε αλλο pc πανω αν εχεις να δεις μηπως για καποιο λογο το Pc σκιζει το ρουτερ σε πακετα και γινεται αυτο.επισης κλεισεις η οχι το pc Που λες οτι το κλεινεις για κανα δυο ωρες δεν αλλαζει κατι.γιατι ειχε τυχει περιπτωση να μην εχεις ιντερνετ για δυο ωρες?εκει τι εκανε?δεν συγχρονιζε?εκανε προσπαθεια συγχρονισμου αλλα δεν συγχρονιζε?συγχρονιζε αλλα δεν εμπαινε ιντερνετ/??

Δημοσ.

Λοιπόν είμαι από το μεσημέρι full σταθερός. Όλα ανοιχτά, connx tv, internet radio και μιλάω τηλ. Τους πήρα τηλεφωνο και μου είπαν δεν ξέρουν ακόμη, ίσως να μου άλλαξαν profile.

Πάντως είμαι 8 ώρες σταθερός πρώτη φορά χωρίς αποσυγχρονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...