luffyole Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 παιδια γεια σας,θα ηθελα να ρωτησω σε τι γλωσσα προγραμματισμου εχει χρησημοποιηθει για να γινει ο ιστοχωρος κοινωνικης δικτυωσης zoo.gr.η σχεση μου με τ προγραμματισμο ειναι c++ και matlab.ειμαι μηχανολογος αλλα απο hobby μου αρεσει ο προγραμματισμος.θελω να μου απαντησει καποιος πληρως ακριβως τι γλωσσες χρησιμοιηθηκαν π.χ php,javascript klp,αλλα αυτο π μ τρωει περισσοτερο ειναι πως εχουν κανει αυτα τα ανθρωπακια,δηλαδη το avatar,υπαρχει καπια γλωσσα προγραμματισμο γιαυτο.αν υπαρχει καποιος που γνωριζει και μου απντησει θα του ημουν υποχρεος..εθχαριστω!!!
thanos713 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το βασικό κομμάτι του zoo.gr, είναι σε flash, δηλαδή όλα αυτά τα γραφικά. Απ' ότι φαντάζομαι, σε κάποια κομμάτια θα υπάρχει και javascript. Φυσικά όμως θα έχουμε και λίγο html και CSS. Αυτά από client-side μεριά. Από server-side μεριά, λογικά php με τίποτα mySQL κλπ. Όλα αυτά πάντα με μία επιφύλαξη. Μέσα σε άκρες πάντως, λίγο-πολύ, οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται είναι standard, οπότε δεν έχει νόημα να βρεις το συγκεκριμένο site σε τι γλώσσα είναι γραμμένο.
drbill Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Καλημέρα Ψάξε λίγο με <Ctrl + u> πιστεύω θα το βρεις flash έχει πολλή
luffyole Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις,ναστε καλα παιδια!!!
digimyth Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) σε όλες τις σελίδες οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται είναι στάνταρντ. Html, css, javascript, php (ή asp αν τρέχει σε windows server), mySql και flash αν έχει γραφικά κομμάτια. Όλες αυτές οι γλώσσες που ανέφερα είναι αλληλένδετες μεταξύ τους και μια σύγχρονη σελίδα χρησιμοποιεί όλες αυτές τις τεχνολογίες, οπότε δεν έχει νόημα να σου πει κάποιος τι γλώσσες έχουν χρησιμοποιηθεί γιατί είναι στάνταρντ. Ο κώδικας είναι το ζητούμενο που σε flash, php και mySql δεν μπορείς να τον δεις σαν απλός επισκέπτης. Τα γραφικά πάντως γίνονται με flash. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από digimyth
Directx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Το Zoo το είχα δει πριν αρκετό καιρό μετά από παραίνεση φίλων να συμμετάσχω σε κάποια διαδικτυακά παιχνίδια, από ότι είχα κοιτάξει τότε το front-end του τουλάχιστον ήταν εξ' ολοκλήρου γραμμένο σε Flash (πάω στοίχημα σε Action Script 3/Flex). Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Directx
luffyole Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 ευχαριστω για τις απαντησεις,ναστε καλα παιδια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα