Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε τι ειδε διαφορα δλδ??2 frames η καμια 100ρια frames παραπανω?

http://www.hardocp.c...rmance_review/2

Εως και 200% διαφορά.

Civ V, που αναφέρθηκε και πιο πάνω:

FX 8150:42 frames

i5 2500: 78 frames

not bad

Επεξ/σία από Mallibu
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.hardocp.c...rmance_review/2

Εως και 200% διαφορά.

Civ V, που αναφέρθηκε και πιο πάνω:

FX 8150:42 frames

i5 2500: 78 frames

not bad

in real life πες μου και ασε τα benchmarks.τα benches ειναι για να γινεται ο πανικος οπως τωρα που καθεστε και τσακώνεστε ποιος την εχει ποιο μεγαλη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

in real life πες μου και ασε τα benchmarks.τα benches ειναι για να γινεται ο πανικος οπως τωρα που καθεστε και τσακώνεστε ποιος την εχει ποιο μεγαλη.

από την στιγμή που το "bench" είναι game και όχι πρόγραμμα σαν το 3DMark τότε είναι real life...

Δημοσ.

Ε αμα 40 vs 80 frames δεν το θεωρείς Real Life difference, πουλα τον εξαπυρηνο που έχεις, παρε εναν pentium g620 και μια 6770 και καθάρισες.

υγ. Ορισμένα BF3 charts, μιας και αναφέρθηκε αρκετά πιο πάνω:

2507?k=ce91bc9f6c6266a1792efe936c92f2d4

2506?k=142b45af179c625ccd8f53fea7385155

Δημοσ.

οταν ο μεσος χρηστης που ειναι και το μεγαλύτερο ποσοστο δεν θα κανει ποτε sli/crossfire και ουτε θα παιξει τα παιχνιδια σε τρελες απαιτησεις.οποτε εμενα δεν μου λεει τπτ τα bench.γνωμη μου ειναι και δεν την λεω για να εχουμε παρατραγουδα ουτε διαφωνίες. :)

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα τεχνολογικά forums δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο χρήστη, τι περίμενες να διαβάσεις? :P

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ.

τα τεχνολογικά forums δεν αντιπροσωπούν τον μέσο χρήστη, τι περίμενες να διαβάσεις? :P

να αναφέρετε ομως και αυτο.γτ ο αλλος που δεν ξερει και πολλα και δει τι λεμε θα χασει την μπαλα.και γινεται συχνα αυτο με τις αντιπαραθέσεις εδω στο φορουμ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολλές φορές κοιτάζουμε το δέντρο και χάνουμε την μπάλα. Πρώτον γιατί βλέπουμε σε site μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε intel-amd, αλλά "ξεχνάμε" ότι χρησιμοποιούν πανάκριβα εξαρτήματα, με ιδανικά σενάρια για να φαίνονται χαοτικές οι διαφορές. Πόσοι πχ έχουν σπίτι τους 6990, ή 680, ή 7970, συχνά σε sli/crossfire, 1200ρια τροφοδοτικά, ή cpu 1000 ευρώ (3960χ) και μάλιστα για να παίζουν παιχνιδάκια. Ασε που συχνά πυκνά η επιλογή παιχνιδιών και κυρίως ρυθμίσεων γίνεται με περιέργες λογικές, βλέπε civ 5. Εχω και amd και intel, και συχνά οι διαφορές δεν δικαιολογούν το οτι βρίσκεις στα μτχ πιο ευκολα και πολυ φτηνότερα amd απ'οτι ιντελ. Εδώ ζητάνε στις αγγελίες 150ρες για 920 , 140 ευρά ζητά ο άλλος για τον 740, και μιλάμε για εκτός εγγύησης cpu, που συχνά τους έχουν πιει το αίμα σε κλοκάρισμα, και που σε αλυσοδένουν σε νεκρά socket, την στιγμή που βρίσκεις phenom 2 965 me 65 euro εγγυησάτο, ή ακόμη καλύτερα 6πύρηνο Phenom 2 με 100-110 ευρώ και με άλλα 47 καινούργιο asus m/b που παίρνει όλους τους athlon, phenom, όλες τις μπουλντόζες και όλους τους μελοντικούς piledriver, και με δυνατότητες που το αντίστοιχο ιντελ chipset, το τελειωμένο H61, δεν έχει ούτε κατα διάνοια (1066 μνήμες μόνο, oc ρυθμίσεις ούτε για αστείο κ.α). Και στην ιντελ αν θες να πας από 2 η 4πύρηνο σε 6πύρηνο, εκτός του τρελού κόστους σε αναγκάζει να αλλάξεις και m/b, παρότι πρόκειται για sandy bridge με 2 παραπάνω cores. Πάει ο κόσμος και ψωνίζει σωρηδόν 1155 cpu, γιατί δεν βρίσκεται ένας μη τρ0μπ@ς στα γνωστά site να πει την αλήθεια, ότι αγοράζεις πλατφόρμα που σε 8-9 μήνες θα είναι νεκρή, με τους haswell να βγαίνουν σε νέο socket (1150), γιατί η intel θέλει μαζί με τα cpu να πουλάει παρεού και νέα chipset με το ζόρι. Μην βλέπουμε ξερές, εξιδανικευμένες επιδόσεις λοιπόν, να κοιτάμε το όλο πακέτο τι προσφέρει και τι ζητά.

Επεξ/σία από dungeon master
  • Like 5
Δημοσ.

Ο dungeon master το εχει το δικιο του πανω σε αυτο που λεει. Εχω και εγω εναν 2500k για λιγοτερο απο 1 χρονο και εχω ηδη "ξεπερασμενο" socket και chipset. Αντιθετα ο φιλος μου που εχει 1075Τ ανετα μπορει να παρει μια ωραια μπουλντοζα ή αργοτερα piledriver ή οτι γουσταρει και να κανει την οποια αναβαθμιση τον ενδιαφερει και κυριως φθηνα. Οι διαφορες στην αποδοση για τη διαφορα κοστους πραγματικα σε κανουν να αναρωτιεσαι στο τελος κατα ποσο αξιζε η "επενδυση". Βεβαια ο 2500κ ειναι φοβερος επεξεργαστης, τρομερη αποδοση με χαμηλοτατη καταναλωση και αψεγαδιαστη λειτουργια και τον πηρα κατω απο τα 190 ευρω καινουργιο + 130 ευρω η μητρικη. Θα μπορουσα βεβαια με την 150 ευρω να παρω εναν 1075Τ και εγω + 70 μητρικη και να γλυτωσω σχεδον 100 ευρω μιας και real time διαφορες σε 2-4 frames σε παιχνιδια δεν δικαιολογουν την διαφορα.

• Like 2
Δημοσ.

O 2500k ειναι γαματος αλλα η πλατφορμα ιντελ εχει το κλασσικο μειων των αλλαγων socket σχετικα γρηγορα αν θες να πας σε αλλη cpu που προσωπικα με ξενερωνει.

Δημοσ.

Μονο το s775 ηταν καλη πλατφορμα για οποια αλλαγη ηθελες. Ευτυχως που ο 2500κ ειναι τοσο ισχυρος και ικανοτατος αλλα δεν μου μενει καμια αλλαγη για το μελλον. Πρεπει οπως και δηποτε να αλλαξω ολοκληρο το συστημα. Αυτο και μονο ειναι αρκετος λογος για καποιον που σκεφτεται απο ολες τις πλευρες να παει σε AMD. Το AM3+ ειναι παρα πολυ καλο socket.

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορείς να βάλεις και 3770Κ αργότερα δεν σε περιορίζει σε sandybridge only

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...