taslikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για σας έχω το νετμπουκ hp mini 110 και δεν μπορώ να συνδεθώ με το ασύρματο απο το ρουτερ. Αυτό άρχισε όταν το είχα σε αναμονή και το άνοιξα και δεν υπήρχε πουθενά το εικονίδιο του ασύρματου... Για να συνδεθεί. Έτσι και κάνω ενημέρωση το driver και όλα οκ εμφανίζεται βάζω κωδικό συνδέετε αλλά δεν μπενει Internet.... Με το κινιτο και το pc δουλεύει κανονικά το Internet. Σκέφτηκα μήπως να έκανα φόρματ αλλά θέλω αυτά που έχω μέσα.. Δεν ξέρω τι να κάνω Πλζζ χεελπ...
ennia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 αμτιμετωπιζα και εγω ενα παρομοιο πρβλημα με το νετ... δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια που δουλευε κανονικα.
taslikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 αμτιμετωπιζα και εγω ενα παρομοιο πρβλημα με το νετ... δοκιμασε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια που δουλευε κανονικα. Πατάω αλλά δεν υπάρχει καμία μέρα για να επιλέξω εκτός από την σημερινή... Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω Πλζζ χεελπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα