stm00192 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Για την χρηση που κάνεις (εκτος και αν μιλαμε για βαρύ επαγγελματικο video editing) με την μεταβαση που σκεφτεσαι να κανεις οι διαφορες στην real life εμπειρια χρήσης θα είναι απο ελαχιστες έως μηδαμινες.. Εαν δεν είχες ήδη ssd τοτε το συζητουσαμε για πραγmατικη διαφορα αλλα και απο αυτον έχεις!! Αν ήσουν gamer επίσης θα το συζητουσαμε για καμια καλύτερη καρτα γραφικών... αλλα για multitasking σε φαση παλλαπλα παραθυρα browser, παραλληλα με μουσικούλα, flash αντε βαρια βαρια και κανενα decompressing ενας οποιοσδήποτε τετραπύρηνος είναι επαρκεστατος... Αν απο την αλλη τα 400Ε σου περισεύουν be my guest... Συγνωμη αν παρεξηγηθηκες αλλα όταν βλέπω ανθρώπους με πραγματικα ισχυρά συστηματα να ψαχνονται για αχρειαστες αναβαθμίσεις την ώρα που αλλοι ακομη χαροπαλεύουν με ασθενικους διπύρινους μονο ειρωνία μου βγαίνει!! η ψύκτρα που έχω ειναι τερατάκι http://www.asus.com/Thermal_Solution/Multiple_platform/Arctic_Square/ Διαβολική ψήκτρα btw.... :P
ninos30 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ απλά θα υπερθεματίσω την άποψη των 2 παιδιών, Thanos & STM, αφού το σύστημά σου είναι υπεραρκετό για την χρήση που του κάνεις, και δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Από την άλλη όμως, κάνοντας τον δικηγόρο του διαβόλου απέναντι και στην άποψή μου (διπλή προσωπικότητα λέγεται αυτό ή σχιζοφρένεια?), το σύστημά σου έχει ακόμα καλή μεταπωλητική αξία. Οι c2d πωλούνται ακόμα σε υψηλές τιμές, υπερβολικές κατά την γνώμη μου αφού πολλές φορές υπερβαίνουν και την τιμή των αντίστοιχων δυνατοτήτων SB/IB. Κλασσικό παράδειγμα οι dual-core c2d με την σειρά >G530 της Intel όπου οι δεύτεροι είναι και καλύτεροι και πωλούνται και πιο φθηνά (κι ας είναι καινούριοι!). Συνοψίζοντας θα έλεγα πως με το σύστημά σου θα μπορούσες να πας άνετα άλλα 2 χρόνια (ή και παραπάνω) αν δεν σου βγάλει κάποιο HW πρόβλημα, αλλά τότε θα το δώσεις για ελάχιστα euro (σιγά μην έχουμε € τότε!). Δοκίμασε λοιπόν να τα πουλήσεις, κι αν πιάσεις μια καλή τιμή και πιστεύεις πως σε συμφέρει να πας σε κάτι καινούριο, κάνε το. Τελευταίο άφησα το off-topic. Στο forum μέσα υπάρχει πολύ πείραγμα για να βγάζουμε και λίγο γέλιο. Χωρίς αυτό θα ήταν πολύ βαρετά Που να δεις τι θα γινόταν αν έμπαινε και ο Δεινόσαυρος εδώ. Ο STM θα έβγαζε τα πιστόλια του @STM. Καλά ρε αναθεματισμένε... Που το πρόσεξες αυτό το 666 !!!!!!! Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2012 από ninos30
karaLRS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τελευταίο άφησα το off-topic. Στο forum μέσα υπάρχει πολύ πείραγμα για να βγάζουμε και λίγο γέλιο. Χωρίς αυτό θα ήταν πολύ βαρετά Που να δεις τι θα γινόταν αν έμπαινε και ο Δεινόσαυρος εδώ. Ο STM θα έβγαζε τα πιστόλια του φέρτε τον πιου! :-D θα του κάνω ενα καλό φορματακι σημερα και βλέπουμε.θα τον πάω και απο την αρχή στα 3.2 και βλέπουμε. ευχαριστώ ολα τα παιδία που συγκράτησαν τον ενθουσιασμό μου
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 φέρτε τον πιου! :-D θα του κάνω ενα καλό φορματακι σημερα και βλέπουμε.θα τον πάω και απο την αρχή στα 3.2 και βλέπουμε. ευχαριστώ ολα τα παιδία που συγκράτησαν τον ενθουσιασμό μου Θα ξαναέρθει ο ενθουσιασμός δεν είναι κάτι που "αποσοβείται" εύκολα..
karaLRS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ξαναέρθει ο ενθουσιασμός δεν είναι κάτι που "αποσοβείται" εύκολα.. τελικά δεν άργησε να γυρίσει ο ενθουσιασμός μάλλον πούλησα το συστηματάκι μου στα 200 ευρώ οπότε εχω άλλα 200 budget για μητρική επεξεργαστη ανεμιστηρα μνημες. i5 3570k Asrock z77 pro3 GEIL GOC38GB1866C9DC 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-14900 1866MHZ EVO CORSA DUAL CHANNEL αυτά βγαίνουν 360. οπότε σε ψήκτρα που πάω;με ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο και επειδη ειναι μικρο το κουτι να ειναι και κάπως μικρή.μηπως να πάρω κάποια corsair για υδρόψυξηq είναι καλό να εχει msata gia ssd που χρησιμοποιουνται για cache? ευχαριστώ!
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχάς συγχαρητήρια και καλώς να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Οπότε στο ερώτημα, στην κλασσικά υπέροχη Thermalright True Spirit 120 (την επονομαζόμενη και ως magic-cooler ) Να ξέρεις έχω ένσταση για την ΜΒ αλλά αυτή που σκέφτομαι είναι 40 ευρώ πάνω... Κι ένα game για να σε τσεκάρω, και να δουν και μερικοί γιατί τους λέω πώς όλα τα boards δεν είναι τα ίδια ακόμα και από την ίδια εταιρία με ίδιο chipset. Δες και πες μου ποια είναι η κυριότερη διαφορά: http://www.asrock.com/mb/compare.asp?SelectedModel=Z77%20Extreme4&SelectedModel=Z77%20Pro3& Υ.Γ. Dino συμμετέχεις κι εσύ 1
STORM1978 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ξαναέρθει ο ενθουσιασμός δεν είναι κάτι που "αποσοβείται" εύκολα.. Ποσο δικιο μπορει να εχει καποιος σε αυτο. Ο θανος το ξερει για μενα απο πρωτο χερι! Ninos τα power phases μηπως και οι χρυσοι πυκωτες?
ninos30 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 BINGO!!!! Αν θες λοιπόν 3570k θέλεις και χρυσά κουτάλια, εεεε χρυσούς πυκνωτές ήθελα να πω. (και πάνω απ' όλα πολλές και ανεξάρτητες Power phases για να μοιράζεις σωστά ρεύματα ) 1
karaLRS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δες και πες μου ποια είναι η κυριότερη διαφορά: http://www.asrock.co...Model=Z77 Pro3 μα και οι 2 έχουν το ΟΜG feature :-D χαχαχαχααχ μπρός στο χρυσάφι τί είναι τα 40 ευρώ;το πολύ βγάζω τα caps και τα πάω σε αυτά τα μαγαζάκια που πουλάνε χρυσό χαχααχ. ωραία ευχαριστώ για τις προτάσεις.πάω να ψάξω τα μαγαζιά να πάρω τις καλύτερες τιμές. οι μνήμες είναι καλό να ειναι πόσα Mhz?
Manos5686 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 δεν χρειάζετε να πάρεις 1866mhz μνήμες...Πάρε τις 1600mhz να γλυτώσεις και χρήματα και με αυτά που θα μείνουν πάρε την Mobo που σου πρότεινε ο nino
karaLRS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πήρα τον επεξεργαστή απο EBAY στα 195 ευρώ. πάω για μητρική και μνήμες. κουτί εχω το gmc corona που ειναι κάπως μικρό γιαυτό σκεφτόμουν υδρόψυξη που βγάζει έξω τον ζεστό αέρα αμέσως @edit πήρα και μνήμες με την "χρυσή μητρική" απο το amazon.co.uk στα 180 ευρώ και μένει μια Noctua NH-C14 που βρήκα στα 50 ευρώ εδω μέσα και πιστευω οτι καλώς να τα δεχτουμε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2012 από karaLRS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα