tiniakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Είδα αυτό και το σκέφτομαι Αξίζει? http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Toshiba-Qosmio-F750-11J-Red.htm Με ενδιαφέρει το ενσωματωμένο blu-ray writer γιατί το θέλω για επεξεργασία βίντεο. Αλήθεια αξίζει τώρα η αγορά ή να περιμένω τα windows 8?
tiniakos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μου είπε φίλος απο courier ότι τα τελευταία 2-3 δεν προλαβαίνουν να στέλνουν toshiba στο service.
rounsmith Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Dell και μόνο dell σε λάπτοπ πάνω απο 900 ευρώ.Ξέρει τι κάνει η εταιρεία στα ακριβά τα λάπτοπ , Βλέπε Alienware.
da-vinci Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 sony και παλι sony με χιλια,τωρα για dell ε ενταξει ειναι κατωτερα γενικοτερα,αλλα δεν θα πω και τους λογους ειναι γνωστοι
opera Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Το μόνο πρόβλημα που μου έβγαλε το Qosmio F50 που έχω 2,5 χρόνια ήταν όταν μου έπεσε η τσάντα χάλασε η καλωδιοταινία της οθόνης και η Ideal μου την αντικατέστησε δωρεάν.
tiniakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ε όχι και sony πληρώνεις το χαλκό χρυσάφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα