michtso Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γειά σας...μετά απο 6 χρόνια αποφάσισα να κάνω format και να ξαναεγκαταστήσω το leopard στο macbook pro μου.Εκανα κανονικά την εγκατάσταση του leopard και όλα καλά,αλλά όταν σήμερα του έκανα software update με πληροφόρησε ότι πρέπει να κάνει εγκατάσταση το Mac OS X Update Compined 10.5.8 768mb .Του πατάω λοιπόν οκ και κάνει restart κανονικά με το που ανοίγει δείχνει να φορτώνει το αρχείο Mac OS X Update Compined 10.5.8 αλλά μάταια!!!περιμένω εκεί ώρες πολλές αλλά δε κάνει εγκατάσταση...σας παρακαλώ μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ??...Ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Κατέβασε το από εδώ > http://support.apple.com/downloads/Mac_OS_X_10_5_8_Combo_Update και κανε την εγκατάσταση μέσα από το λειτουργικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michtso Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Ευχαριστω παρα πολυ φιλος,αλλα επειδη ειμαι και λιγο ασχετος απ αυτα οταν λες να κανω εγκατασταση "μεσα" απ το λειτουργικο,τι ενοεις?να το κατεβασω και να το τρεξω οπως ειναι και να μην το βαζω να το ψαχνει να το εγκαταστησει μεσο internet? εν το μεταξυ το λινκ αυτο που μου εδωσες ενω λεει για version 10.5.8 , το System Requirements γραφει Mac OS X 10.5 to 10.5.7 ?? πειραζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεν το κάνεις από το σύνηθες Update, απλά το κατεβαζεις, αυτό είναι σε μορφή .dmg > .pkg και το τρέχεις όταν τελειώσεις θα σου ζητήσει ένα απλό restart και όχι restart-εγκατάσταση όπως στην περίπτωση 1. Μετά από αυτό θα πας στο About this Mac και θα δεις πια έκδοση έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα