Silverage Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γειά παιδιά. Συναρμολογούσα τον νεό μου υπολογιστή και βλέπω πως υπάρχει ένα πρόβλημα.Το 8 pin EAΤΧ (4 + 4 pin) δεν ταιριάζει με την υποδοχή στην m/b.To ένα 4άρι είναι εντάξει το άλλο όμως ενώ κανονικά θέλει 2 τετράγωνα και 2 ρομβοειδή( μου έχει 4 ρομβοειδή.Τo τροφοδοτικό είναι το Corsair HX650W και η m/b η Asus P8Z77-V LX.Ειδα φωτογραφίες στο ιντερνετ και όλα έτσι είναι.Τί να κάνω;
maik42 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 αν μπορεσα να διακρινω καλα απο φωτογραφιες στο google, στο 8πινο της μητρικης τα τετραγωνακια με τις γωνιες ειναι στην μεση. αρα τα 2 τετραπινα που πρεπει να κουμπωσεις πρεπει να εχουν απο 1 τετραγωνακι με γωνια και κανενα με σκετα τετραγωνα. το τροφοδοτικο ειναι modoular; μηπως βαζεις λαθος καλωδιο; edit τα τετραπινα πρεπει να εχουν 2 τετραγωνα και 2 ρομβοηδει σε διαγωνια διαταξη το καθε ενα.
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Τελικά το έλυσα το πρόβλημα.Το έβαλα κανονικά και δουλευέι.Με ένα εξονυχιστικό googlάρισμα βρήκα και 2-3 άλλες περιπτώσεις που τελικά το έβαλαν όπως ήταν και λειτουργεί μια χαρά.Το τροφοδοτικό μου είναι μερικώς modular.Δηλαδή τα μόνα ενσωματωμένα καλώδια είναι το 24 pin και το 8 pin. Πάντως με απογοήτευσε η corsair.Στο κουτί corsair carbide 500r η μια τρύπα που βιδώνεται το τροφοδοτικό είναι στου διαόλου τη μάνα και δεν μπορείς να βάλεις τη βίδα οπώτε βάζεις μόνο τις 3, στο τροφοδοτικό το καλώδιο 8 πιν είναι λάθος....
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 πολυ παραξενο.δεν εχω πετυχει ποτε κουτι που να μην κουμπωναν ολες οι βιδες κανονικα.και σε ολα τα τροφοδοτικα οι τρυπες για τις βιδες ειναι fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα