Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο sony vaio που εχω, στις ρυθμισεις εχει 2 επιλογες για τον ηχο. Στο λαπτοπ ομως εχω συνδεδεμα ηχεια 2.1 τα Logitech z3.

Οι επιλογες αυτες αφορουν το ηχειο του λαπτοπ ή και τα ηχεια; Οταν διαλεγω κατι απο τα δυο ή και τα δυο, αλλαζει ο ηχος, αλλα δε ξερω εαν πρεπει να τα επιλεξω.

Βλεπω ταινιες mkv με dts ηχο. Τι ειναι καλυτερα να επιλεξω; Βασικα οπως και να'χει, εγω ακουω stereo και οχι DTS, ετσι;

Εχω το sony vaio vpcf11z1e και realtek hd audio drivers. Δε ξερω τι καρτα ηχου εχει.

post-69898-0-68894800-1342969237_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι αλλα και με τα ηχεια που εχω συνδεδεμενα, οταν εχω την επιλογη Audio enhancer βαζει πιο πολυ μπασο, και με το dolby surround εχεις μια αισθησης ψευδο-surround οντως. Αλλα τα επηρεαζει και τα ηχεια, δεν ειναι μονο για αυτα του λαπτοπ.

Δε μπορω να βρω καπου τις ρυθμισεις ηχου των ηχειων; Ειναι τα logitech z3. Εχω τους realtek hd drivers.

* Παντως εαν προσεξετε σε καποια στιγμη λεει "using any set of headphones, ισως αν λειτουργει εξισου καλα και με εξωτερικα ηχεια/ακουστικα. Δεν εχει κανεις sony vaio να μας διαφωτισει; *

Δημοσ.

Η εφαρμογη αυτη ειναι και στο acer και σε αρκετα λαπτοπ.

Το οτι ακους παραπανω μπασο εστι το ποιο πανω που εγραψα.

Ακους παραπανω μπασο διοτι ειναι κατι σαν matrix mode αν εχεις 5.1 σπιτι σου θα καλαταβεις τι εννοω.

Μετατρεπει τον ηχο απο στερεο σε surround.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...