8anos94 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γεια σας παιδεία λοιπόν έχω ένα φιλαράκι όπου μένε στο σπίτι το γονιών του αλλα δε έχουν ενεργοποιημένη γραμμή του οτε κάτι μου είπε είχε γίνει παλιά και δεν μπορούν να τη ενεργοποιήσουν.Το παιδί όμως έχει ανάγκη σύνδεση στο internet και σκεφτότανε να βάλει WIND.Του πρότεινα να κάνει νέα αίτηση για γραμμή στο όνομα του στο ίδιο σπίτι ισχύει κάτι τέτοιο δηλαδή μπορεί να γίνει?Και άμα γίνετε ποσο πάνω κάτω θα είναι έξοδα για να βάλει την γραμμή οτε και μετά να πάει και σε wind?Αμα υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για σταθερή γραμμή internet και τηλέφωνο θα ήθελα να μου τον πείτε.Την παλιά γραμμή απλά την ξεχνάμε (θα τον ρωτήσω ακριβώς να μου πει τι είχε γίνει για info)
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Από την στιγμή που δεν θέλει να βάλει ο ΟΤΕ γραμμή όλα τα άλλα τα ξεχνάς...
poulinos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 δυσκολο σε σπιτι να μην υπαρχει καλωδιωση μεχρι το κουτι του οτε.τωρα δεν χρειαζεται να παει στον οτε για να παει σε αλλον παροχο.σιγουρα ομως σε οποιον παροχο παει για adsl Θα χρειαστει καλωδιωση μεχρι το κουτι του οτε.αλλιως πρεπει να παει σε κινητη τηλεφωνια 3g Κοινως αλλα δεν συμφερει. και γιατι την ξεχναμε την παλια γραμμη?
8anos94 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 οχι εχει καλοδιοση το σπιτι αλλα αποτι μου ειπε στο ονομα το γονιων του δεν μπορεινα το ενεργοπηση.Γινετε στην ιδια καλοδιαση να παιξει το ιδιο πραγμα αλλα αυτη τη φορα να ενεργοπηθει στο ονομα του? Αποτι τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν θελει τηλεφονο αλλα μονο internet δεν ξερω αν βοηθαει
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 οχι εχει καλοδιοση το σπιτι αλλα αποτι μου ειπε στο ονομα το γονιων του δεν μπορεινα το ενεργοπηση.Γινετε στην ιδια καλοδιαση να παιξει το ιδιο πραγμα αλλα αυτη τη φορα να ενεργοπηθει στο ονομα του? Αποτι τον ρωτησα μου ειπε οτι δεν θελει τηλεφονο αλλα μονο internet δεν ξερω αν βοηθαει εφοσον υπαρχει καλωδιωση μπορει να ενεργοποιησει στο ονομα του κανονικα και να ενεργοποιηθει η γραμμη κανονικα.δεν παιζει ρολο αν δεν μπορουν οι γονεις του.τα καλωδια εφοσον υπαρχουν ολα ειναι οκ.η τηλεφωνο βαλει η ιντερνετ σκετο η και τα 2 η ιδια διαδικασια ειναι
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεύτερη γραμμή = δεύτερο ζευγάρι καλωδίων στην εγκατάσταση από την μπριζα μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας.. Μάλλον αυτό ήθελες να μάθεις, άρα ο φίλος σου αν θέλει δική του ανεξάρτητη γραμμή από των γωνιών του ναι μπορεί να την έχει αρκεί να καλέσει έναν Ηλεκτρολόγο να του τραβήξει ένα δεύτερο ζευγάρι καλωδίων κ μετά αίτηση Οτε για καινούρια γραμμή.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεύτερη γραμμή = δεύτερο ζευγάρι καλωδίων στην εγκατάσταση από την μπριζα μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας.. Μάλλον αυτό ήθελες να μάθεις, άρα ο φίλος σου αν θέλει δική του ανεξάρτητη γραμμή από των γωνιών του ναι μπορεί να την έχει αρκεί να καλέσει έναν Ηλεκτρολόγο να του τραβήξει ένα δεύτερο ζευγάρι καλωδίων κ μετά αίτηση Οτε για καινούρια γραμμή. Εγώ κατάλαβα πως θέλει δεύτερη γραμμή αλλά η δεύτερη γραμμή να είναι σε άλλη εταιρία.
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Εγώ κατάλαβα πως θέλει δεύτερη γραμμή αλλά η δεύτερη γραμμή να είναι σε άλλη εταιρία. Το ίδιο ισχύει..
8anos94 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 αυτο που λεει ο poulinos ισχυει το ιδιο?Γιατι το να βαλει 2 γραμμη θελω να ειναι το χειροτερο σεναριο Απο τιμες ξερουμαι ποσο θα παει λογικα μετα απο αυτα που μοθ ειπατε θα παει στην wind ποσο θα του παρουνε για να μην του ερθει κανας ταμπλας
TheELF Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Αν τελικά οι γονείς του δεν θέλουν να βάλουν τηλέφωνο και δεν υπάρχει πρόβλημα από τον ΟΤΕ τότε ό,τι είπαν τα παιδιά,αν ο ΟΤΕ δεν τους ενεργοποιεί την γραμμή τότε όπου και να πάνε δεν αλλάζει κάτι. Για το κόστος η κάθε εταιρία έχει δικό της τιμολόγιο,πρέπει λιπών να δείτε στην σελίδα της wind http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idioti/ola-mazi/wind-one/wind-one-s/?planID=1296 Κόστος Ενεργοποίησης για νέα τηλεφωνική γραμμή σταθερής με αριθμοδότηση: 72,35€
8anos94 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Οκ 1000 ευχαριστω σε ολους απο ολα αυτα κατι θα καταφερει τι στο καλο :P
Downloadpercent Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 δυσκολο σε σπιτι να μην υπαρχει καλωδιωση μεχρι το κουτι του οτε.τωρα δεν χρειαζεται να παει στον οτε για να παει σε αλλον παροχο.σιγουρα ομως σε οποιον παροχο παει για adsl Θα χρειαστει καλωδιωση μεχρι το κουτι του οτε.αλλιως πρεπει να παει σε κινητη τηλεφωνια 3g Κοινως αλλα δεν συμφερει. και γιατι την ξεχναμε την παλια γραμμη? ρε όλα τα σπίτια έχουν τη καλωδίωση, το θέμα είναι αν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή από προσωπική εμπειρία (έχω 3G Vodafone) είναι το πακέτο των 5ΓΒ 30 ευρώ (25 φοιτητικό) αλλά έχεις μόνο 5ΓΒ, εγώ πάντα πληρώνω 100+ (αυτών τον μήνα 180)(2 συνδέσεις έχω, αλλά αγοράζω έχτρα πακέτα ΜΒ), από θέμα σήματος/ταχύτητας δεν έχω καθόλου παράπονα και εγώ λεω να αλλάξω, θα μου έρχεται περίπου (24νετ+15++παγιο) 39 ευρώ το μήνα (9 περισσότερο) αλλά έχεις απεριόριστο, βλέπεις τη τσοντούλα σου, κατεβάζεις το παιχνίδι σου... ΓΓ
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Δεύτερη γραμμή = δεύτερο ζευγάρι καλωδίων στην εγκατάσταση από την μπριζα μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας.. Μάλλον αυτό ήθελες να μάθεις, άρα ο φίλος σου αν θέλει δική του ανεξάρτητη γραμμή από των γωνιών του ναι μπορεί να την έχει αρκεί να καλέσει έναν Ηλεκτρολόγο να του τραβήξει ένα δεύτερο ζευγάρι καλωδίων κ μετά αίτηση Οτε για καινούρια γραμμή. αυτος μας λεει οτι ουτε πρωτη γραμμη δεν εχουν.συνηθως τωρα απο κατανεμητη μεχρι πανω υπαρχουν 2 ζευγαρια.να τραβηξει ο ηλεκτρολογος αν ειναι πολυκατοικια μονο εξωτερικα γινεται.μεσα απο τους σωληνες ουτε 1000 ευρω δεν τον φτανουην γιατι πρεπει να ανοιχτουν ολα τα κουτια. η αιτηση επισης δεν χρειαζεται υποχρεωτικα να γινει στον οτε.σε οποιονδηποτε παροχο μπορει. αυτο που λεει ο poulinos ισχυει το ιδιο?Γιατι το να βαλει 2 γραμμη θελω να ειναι το χειροτερο σεναριο Απο τιμες ξερουμαι ποσο θα παει λογικα μετα απο αυτα που μοθ ειπατε θα παει στην wind ποσο θα του παρουνε για να μην του ερθει κανας ταμπλας και 10 γραμμες να ενεργοποιησεις ο οτε θα στις αφησει μεχρι κατω τον κατανεμητη .απο εκει και περα εσυ ανεβαζεις στο σπιτι οποια θες. Αν τελικά οι γονείς του δεν θέλουν να βάλουν τηλέφωνο και δεν υπάρχει πρόβλημα από τον ΟΤΕ τότε ό,τι είπαν τα παιδιά,αν ο ΟΤΕ δεν τους ενεργοποιεί την γραμμή τότε όπου και να πάνε δεν αλλάζει κάτι. Για το κόστος η κάθε εταιρία έχει δικό της τιμολόγιο,πρέπει λιπών να δείτε στην σελίδα της wind http://www.wind.com....-s/?planID=1296 αυτο λεμε.οτι και να μην ενεργοποιει ο οτε η καθετη μενει κενη οποτε βαζει τον παροχο που θελει. ρε όλα τα σπίτια έχουν τη καλωδίωση, το θέμα είναι αν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή από προσωπική εμπειρία (έχω 3G Vodafone) είναι το πακέτο των 5ΓΒ 30 ευρώ (25 φοιτητικό) αλλά έχεις μόνο 5ΓΒ, εγώ πάντα πληρώνω 100+ (αυτών τον μήνα 180)(2 συνδέσεις έχω, αλλά αγοράζω έχτρα πακέτα ΜΒ), από θέμα σήματος/ταχύτητας δεν έχω καθόλου παράπονα και εγώ λεω να αλλάξω, θα μου έρχεται περίπου (24νετ+15++παγιο) 39 ευρώ το μήνα (9 περισσότερο) αλλά έχεις απεριόριστο, βλέπεις τη τσοντούλα σου, κατεβάζεις το παιχνίδι σου... ΓΓ δυστυχως δεν εχουν ολα τα σπιτια καθετη.εχω δει κατι αποθηκες να τα νοικιαζουν για σπιτια και να μην βρισκεις καθετη η σπιτια που η καθετη εχει χαλασει και δεν την εχει φτιαξει κανεις.στην καλη περιπτωση πετανε καλωδια απο φωταγωγο.δεν συμφερει 3g με την καμια.θα ελεγε αν ο αλλος βλεπει μονο email η αν μπορεις δεν ξερω αν γινεται να εχεις ενα standard παγιο πχ για 10 gb και οταν τα ξεπερασεις να σου μειωνουν την ταχυτητα.το ιδιο γινεται και σε αυτα που ειναι με ενα ευρω την ημερα και αν ξεπερασεις τα 10 mb απλα σου μειωνουν ταχυτητα.τωρα ποσο πολυ δεν ξερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα