Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηδη ειμαι over-budget αλλα δε βαριεσαι αφου μου λες οτι θα την χαρω περισσοτερο ας την προσθεσω ... Παιζει να αφαιρεσω ποντικι και πληκτρολογιο και να παρω αλλα απο εδω που ειναι κ πιο gaming style ... Της Logitech π.χ. το Μ-19 νομιζω αν ειναι αυτο π εννοω ειναι τελειο keyboard ... Να σε ρωτησω Νινο Windows 7 Ultimate μπορω να περασω μονος μου ετσι ?? Μην δινω τωρα ενα σωρο λεφτα εκει ...

Α και Νινο πεζει να αλλαξουμε το κουτι με κατι αλλο γιατι εμφανισιακα δν μ αρεσει καθολου ...

Δημοσ.

Η οθόνη που σου έβαλα έχει IPS panel, Κι αυτή που είχες εσύ ΤΝ. Πίστεψέ με άλλη κλάση ;)

Για κουτί/PSU θα πρέπει να τα σπάσουμε τότε.

Για PSU θα πας εδώ: ΤΤ Hamburg 530 (αυτό έκλεισε)

Για κουτί αυτό πως σου φαίνεται?: Antec Gaming one (σοβαρό και καλό κουτί). Κι ένα video παρουσίαση

http://www.youtube.com/watch?v=sus6fFloW-M

Ειδάλλως, δες εσύ τι σου αρέσει εκεί κοντά στα 60 ευρώ, βάλε 2-3 εναλλακτικές και θα σου πω/πούμε

Δημοσ.

Tο PSU δεν μπορούμε να το χωρίσουμε από το κουτί. Πάνε "πακέτο" :). Αυτό που σου έβαλα μπορεί να είναι και καλύτερο. Προχώρα άφοβα

Για το κουτί τώρα. Μάλλον είσαι πιτσιρικάς, έ? Το αισθητικό δεν μπορώ να το κρίνω είναι καθαρά υποκειμενικό. Αλλά είναι και το 50% στην τελική σου απόφαση αφού το case είναι το μόνο ΗW που έρχεσαι σε επαφή από το κουτί των Χ ευρώ που αγοράζεις. Οπότε εδώ είναι 100% δικιά σου απόφαση.

Από πλευράς λειτουργικής και ποιότητας κατασκευής, βρίσκεται στον Μ.Ο. Ούτε για πέταμα είναι, ούτε ξεχωρίζει κάπου. Το μεγαλύτερό του πρόβλημα είναι ότι δείχνει "φθηνό" αφού τα υλικά του είναι μέτρια. Καμία σχέση ας πούμε με το Antec Που σου έβαλα από πάνω.

Επειδή όμως σε αυτή την κατηγορία των cases οι διαφορές δεν είναι και τόσο τεράστιες αν σου αρέσει χτύπα το (follow your heart). Αν το πάρεις φρόντισε να πάρεις κάποια στιγμή 1-2 ανεμιστήρες παραπάνω. Έχει μόνο ένα bundled (το Αntec έχει 2, πίσω και πάνω).

Δημοσ.

Βασικα 20 ειμαι απλα μου αρεσε πιο πολυ εξωτερικα ... Ειδα ομως το βιντεο του κουτιου που μου ανεβασες και τελικα μπορει κ να χτυπησω αυτο ... Οποτε βγαζω τον Enermax και προσθετω τον Αntec με το τροφοδοτικο κ ειμαι οκ ετσι ??

Δημοσ.

Μην σε επηρεάζω εγώ. Σου είπα το looks του κουτιού ίσως είναι και ο σημαντικότερος παράγοντας. Εμένα από ανέκαθεν μου άρεσαν τα απλά και σοβαρά κουτια. Πιο PRO κατάσταση, αν με πιάνεις. Όταν πρωτοείδα το Antec P180 ήταν love at first sight, και ήταν το πρώτο του είδους του. Και έσκισε σε πολλά reviews για την άριστη θερμοαπαγωγή του και την ησυχία που πρόσφερε. Μετά από χρόνια ακολούθησαν όλοι οι μεγάλοι παρόμοιες υλοποιήσεις και σήμερα θεωρούνται τα καλύτερα κουτιά.

Μακρηγορώ τζάμπα τώρα. Αν τελικά σου άρεσει προχώρα άφοβα. Αλλιώς πάρε το Commander και είσαι ΟΚ

Δημοσ.

Ανεφερες την λεξη κλειδι που ειναι η "ησυχια" ... Θελω να μην ακουγεται σχεδον καθολου δλδ να μην περνω χαμπαρι το ποτε ανοιγει κ ποτε κλεινει το Pc και οχι μονο ... Πριν 2 χρονια θα επερνα σιγουρα τον Thermaltake αλλα τωρα ειμαι σε μια φαση που με ενδιαφερει πιο πολυ η λειτουργικοτητα οπως ειπες παρα το εξωτερικο design ... Οποτε θα σε εμπιστευτω και θα τσιμπησω τον Antec με το PSU που μ ειπες ... :rolleyes:

Δημοσ.

Καλά το gaming one δεν είναι στην κατηγορία quiet-PC. Εκεί πρέπει να πας τουλάχιστον στα 150 Antec P280 και σε κάτι πιο φθηνό στο Fractal Design R3.

Αλλά σίγουρα θα είναι πιο ήσυχο από το commander ;)

Δημοσ.

Σου ανεβαζω την τροποποιημενη φωτο να ριξεις ενα βλεφαρο ... Και σορρυ για το πρηξιμο αλλα τοσα λεφτα θα ριξω και θελω να παρω οτι καλυτερο η εστω οτι καλυτερο μπορω ...

post-235299-0-21178700-1343132046_thumb.png

Δημοσ.

Για να σου γλυτωσω ~25 ευρώ

- εντελώς περιττό το SONY-DVD. Γιατί το έβαλες?...

- Πάνε σε αυτές τις μνήμες. 7 ευρώ κάτω και ίσως λίγο καλύτερες:

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23819&cat=4&sub=0&pmanuf=740&sort=3&step=2

Κατά τα άλλα μια χαρά. Όρμα :devil:

Δημοσ.

Τελεια μια χαρα αλλαζω τις μνημες και βγαζω το Sony ...

Οι υποδοχες Usb ειναι αρκετες ???

Δημοσ.

Δεν έχω δει board με παραπάνω USBs (με παραπάνω USB3 NAI)...

Έχει 2xUSB 3.0 και 6xUSB 2.0 στο backpanel

Επίσης έχει άλλα 3 x USB 2.0 headers (δηλαδή άλλα 6 USBs) για σύνδεση είτε Brackets είτε πάνω στο κουτί (και το Antec αν δεν κάνω λάθος βγάζει 4).

Σύνολο με άλλα λόγια 12+2=14. Κι αν δεν σου φτάνουν υπάρχουν και τα hubs...

Δημοσ.

Νομιζω οτι μου ειναι υπεραρκετα ... Δν πρεπει να χρειαζομαι κατι αλλο οποτε σας ευχαριστω πολυ παιδια για τν χρονο και την βοηθεια σας ... :)

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...