Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα με την καρτα γραφικων οποτε πεζω ενα παιχνιδι με 3D γραφικα η καρτα μου 8ερμενεται 99% με αποτελεσμα να σβινει ο υπολογιστης μου τι μπορω να κανω? κατι που να εκσικονομει γραφικα? εχεται καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ναι,εχουμε πολλες ιδεες.....

Να μας πεις ποια ακριβως ειναι η καρτα γραφικων σου και γενικοτερα ποια ειναι τα μερη του υπολογιστη σου.ταυτοχρονα κατεβασε το hwmonitor και δες λιγο τις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Name Οθόνη μη-PnP γενικής χρήσης on ATI Radeon HD 2600 XT

Current Resolution 1280x960 pixels

Work Resolution 1280x920 pixels

State enabled, primary, output devices support

Monitor Width 1280

Monitor Height 960

Monitor BPP 32 bits per pixel

Monitor Frequency 60 Hz

Device \\.\DISPLAY1\Monitor0

Δημοσ.

Ναι,εχουμε πολλες ιδεες.....

Να μας πεις ποια ακριβως ειναι η καρτα γραφικων σου και γενικοτερα ποια ειναι τα μερη του υπολογιστη σου.ταυτοχρονα κατεβασε το hwmonitor και δες λιγο τις θερμοκρασιες.

χαχαχα 100% αποτυχια. δεν απαντησε σε καμια ερωτηση σου :-D

και αυτη η μια λαθος ειναι.

Δημοσ.

την καρτα γραφικω την εχω 2 χρονια κια ειναι 1 Gb εχω προγραμμα για 8ερμοκρασιες το Speccy κια μου βγαζει στο cpu 58 ram 64 οταν ειμαι μεσα σε πεχνιδι η 8ερμοκρασια της καρτας γραφικων παει 90+% me apotelesma se 10 lepta na sbinei to pc

Δημοσ.

Καταρχάς επειδή είσαι καινούριος, ελπίζω να μην παρεξηγήσεις κανέναν εδώ μέσα επειδή σε πήραμε λίγο από τα μούτρα. Απλά είμαστε χαβαλεδιάρηδες :)

Δες εδώ το 4ο post και κάνε τα ίδια ;)

http://www.insomnia.gr/topic/453378-%CE%BF-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την καρτα γραφικω την εχω 2 χρονια κια ειναι 1 Gb εχω προγραμμα για 8ερμοκρασιες το Speccy κια μου βγαζει στο cpu 58 ram 64 οταν ειμαι μεσα σε πεχνιδι η 8ερμοκρασια της καρτας γραφικων παει 90+% me apotelesma se 10 lepta na sbinei to pc

Παντελη την θερμοκρασια της καρτας δεν την μετραμε με %. μηπως αυτο που βλεπεις ειναι σε τι ποσοστο % δουλευει εκεινη την στιγμη η καρτα; απο το speccy δες ποιος ειναι ο επεξεργαστης, η καρτα και η μητρικη σου και γραψτα.

το κουτακι το ριχνουμε κανενα καθαρισμα που και που; ή εχει μαζεψει την Αρτα και τα Γιαννενα;

πω πω τι ζεστη σημερα!!!!

Επεξ/σία από maik42
Δημοσ.

Παντελη την θερμοκρασια της καρτας δεν την μετραμε με %. μηπως αυτο που βλεπεις ειναι σε τι ποσοστο % δουλευει εκεινη την στιγμη η καρτα; απο το speccy δες ποιος ειναι ο επεξεργαστης, η καρτα και η μητρικη σου και γραψτα.

το κουτακι το ριχνουμε κανενα καθαρισμα που και που ή εχει μαζεψει την Αρτα και τα Γιαννενα;

πω πω τι ζεστη σημερα!!!!

Ναι ενοω 100 °C μαλιστα σημερα ανιξα το κουτι κια το καθαρισα μπασ κια γινει τιποτα αλα δεν ειδα διαφορα στο speccy λεει τα εξης¨Graphics

Monitor

Name Οθόνη μη-PnP γενικής χρήσης on ATI Radeon HD 2600 XT

Current Resolution 1280x960 pixels

Work Resolution 1280x920 pixels

State enabled, primary, output devices support

Monitor Width 1280

Monitor Height 960

Monitor BPP 32 bits per pixel

Monitor Frequency 60 Hz

Device \\.\DISPLAY1\Monitor0

ATI Radeon HD 2600 XT

GPU RV630

Device ID 1002-9588

Subvendor MSI (1462)

Current Performance Level Level 1

Current GPU Clock 803 MHz

Current Memory Clock 1404 MHz

Voltage 1.050 V

Technology 65 nm

Die Size 153 nm˛

Transistors 390 M

Release Date 2007

DirectX Support 10.0

DirectX Shader Model 4.0

OpenGL Support 3.0

Bios Core Clock 800.00

Bios Mem Clock 700.00

Driver atiumdag.dll

Driver version 8.14.10.0678

Temperature 71 °C

Core Voltage 1.050 V

BIOS Version 113-AB21101-101

ROPs 4

Shaders 120 unified

Bus Width 128 Bit

Pixel Fillrate 3.2 GPixels/s

Texture Fillrate 6.4 GTexels/s

Count of performance levels : 1

Level 1

GPU Clock 803 MHz

Memory Clock 1404 MHz

OpenGL

Version 2.1.8787

Vendor ATI Technologies Inc.

Renderer ATI Radeon HD 2600 XT

GLU Version 1.2.2.0 Microsoft Corporation

Values

Δημοσ.

με ανοικτο το πλαϊνο ανοιξε τον υπολογιστη και δες αν δουλευει ο ανεμηστηρας της καρτας.

αν γυρναει και η θερμοκρασια δεν πεφτει, κλεισε τον υπολογιστη,παρε την καρτα στο χερι και καθαρησε την προσεκτικα.

αν μπορουσες να την αλαζες και παστα θα ηταν καλυτερα.

το τροφοδοτικο που δεν μας ειπες ακομα ποιο ειναι,φυσατο και αυτο για να φυγει η μπιχλα απο μεσα.

μπορει να σε σταματαει αυτο.

Δημοσ.

με ανοικτο το πλαϊνο ανοιξε τον υπολογιστη και δες αν δουλευει ο ανεμηστηρας της καρτας.

αν γυρναει και η θερμοκρασια δεν πεφτει, κλεισε τον υπολογιστη,παρε την καρτα στο χερι και καθαρησε την προσεκτικα.

το τροφοδοτικο που δεν μας ειπες ακομα ποιο ειναι,φυσατο και αυτο για να φυγει η μπιχλα απο μεσα.

μπορει να σε σταματαει αυτο.

τα εκανα ολα αυτα αλλα παλι η καρτα γραφικων 8ερμενεται πολη ο ανεμιστηρασ της καρτας δουλευει κανονικα..ξερεται καποια λισυ οστε να μιοθει η θερμοκρασια της καρτας οστε να μην εχω προβληματα?

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα αλλα παλι η καρτα γραφικων 8ερμενεται πολη ο ανεμιστηρασ της καρτας δουλευει κανονικα..ξερεται καποια λισυ οστε να μιοθει η θερμοκρασια της καρτας οστε να μην εχω προβληματα?

Δημοσ.

εχω το ιδιο προβλημα αν μπορει ν'απαντησει καποιος καλο θα ηταν

Δημοσ.

Ε αφου εχεις το ιδιο προβλημα, κανε ακριβως τα ιδια που ειπαμε και στον Παντελη ή.......γραψτου κανενα pm αν ελυσε το προβλημα του σου πει τον τροπο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...