TeoWolf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλημέρα. Μπήκα εδώ στο φόρουμ επειδή έχω μια αμφιβολία και χρειάζομαι γνώμες. Σκοπεύω να αγοράσω έναν επιτραπέζιο υπολογιστή (το παλιό μου λαπτοπ πέθανε), ο οποίος θα προορίζεται κυρίως για gaming. Ξέρετε, παιχνίδια όπως το Shogun 2, LoL, Skyrim, MW3 και τέτοια... τέσπα, λίγο πολύ τα χρήματα που σκοπεύω να ξοδέψω κυμαίνονται στα 800 ευρώ. Βρήκα έναν που μου φάνηκε συμπαθητικός Turbo-X Cerberus G3100(Link) . Να μερικά απ'τα χαρακτηριστικά του: Επεξεργαστής: Intel Core i3 2120 3.3GHz RAM: 4gb Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 7750 1024MB Εμένα μου φάνηκε ωραίος, άλλα έχω ακούσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για το πλαίσιο και τέσπα θα ήθελα την γνώμη σας! Επίσης αν κάποιος είχε μια ενναλακτική λύση να μου πει. Πραγματικά, δεν μου αρέσει η ιδέα να "χτίσω" μόνος μου το pc. Δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές, οπότε προσπαθήστε να μην μου μιλήσετε κινέζικα! (Δεν είμαι σίγουρος αν το θέμα μπαίνει εδώ ή στο "Αναβαθμίσεις". Άμα έκανα λάθος, πείτε μου να το μεταφέρω!)
Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Με αυτη την τιμη μπορουμε να σε βοηθησουμε απο εδω να επιλεξεις εναν πολυ καλυτερο υπολογιστη σε κομματια και πολυ απλα εσυ να τα παραγγηλεις απο ενα καταστημα και να σου το φερουν ετοιμο στημενο.μονο windows θα χρειαστει να περασεις. για αρχη συμπληρωσε αυτη την φορμα Link και ανοιξε ενα θεμα στις αναβαθμισεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα