geowizard Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Λυπάμαι τους γειτόνους σου.. Να λυπασαι εμενα. Δεν ξερουν να βαζουν συναγερμο και καθε μερα ξυπναμε στις 3:00 π.μ. Τοτε θα τους τραβαω κι εγω μια γρατζουνια στο βιολι να δουνε!
YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 1. To βιολί είναι πολύ δύσκολο - ειδικά όταν δεν έχεις κάνει μουσική ποτέ και ξεκινάς σε μεγάλη ηλικία. 2. Σε πρώτη φάση κοιτάς να πάρεις κάτι που απλά θα παίζει. Αν το συνεχίσεις βλέπεις για καλύτερο. Τα καλά βιολιά κοστίζουν πολύ, τα μέτρια λιγότερο αλλά πάλι οι τιμές μπορεί να σου φανούν υψηλές. Ως εκ τούτου, αν θέλεις να μάθεις, ξεκινάς με κάτι απλοϊκό και βλέπεις στην πορεία αν αξίζει να κάνεις μεγαλύτερη επένδυση.
nicpaganini Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Μόλις είδα τη συζήτηση! Ξεκίνησες τελικά βιολί? Πώς σου φαίνεται? Αν δεν έχεις αγοράσει ακόμα, έχω να σου προτείνω κάτι πολύ αξιοπρεπή Stentor των 300 Ευρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2012 geowizard=brickman, αν το δει θα απαντήσει...
Bielefeld1991 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Να πω και γω την γνωση μου στη μουσικη, εδω και αρκετα χρονια πεζω ποντιακη λυρα, τωρα αρχιζω βιολι μονος.. υπαρχει στο βιολι μεγαλυτερη δυσκολια απο οτι στην λυρα γενικα στο κρατημα του βιολιου-δοξαριου, αλλα με μερακι και υπομονη ολα μαθαινονται. Εχω ενα βιολι απο το amazon 120 ευρω για αρχη καλο ειναι, βεβαια ρωτησα κατασκευαστη και με ειπε ενα καλο βιολι 900-1000 ευρω , και οι χορδες ακριβες ..αλλα γενικως τα μουσικα οργανα ειναι ακριβα και η μουσικη πληρωνεται 😉 αγαπη και μελετη για αυτο που κανετε. Καλη συνεχεια!!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από Bielefeld1991
The_Judas Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά από 8 χρόνια ο ts ήδη έχει μάθει να παίζει το κοντσέρτο για βιολί του Παγκανίνι. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2020 από The_Judas 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις