frou frou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα,θελω να αντιγράψω καποιες ταινίες ελληνικές που εχω σε dvd και να τις στειλω σε συγγενή μου στην Αυστραλία. επειδή δεν γνωρίζω πολλά απο dvd,αν τις στείλω θα μπορέσει να τις δει σε dvd player εκεί ή θα χει πρόβλημα? Αν γνωρίζει καποιος και εχει την καλοσύνη ας μου πει.ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Από την στιγμή που θα της γράψεις χωρίς καμία προστασία θα παίζουν και χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή,αν έχουν προστασία (έστω και region code), θα πρέπει να της περάσεις στον σκληρό σου με π.χ. το anydvd και μετά να τα ξανά γράψεις σε dvd. Πολύ καλύτερος τρόπος πάντως είναι να της μετατρέψεις σε mkv που με άριστη ποιότητα θα χωράνε τουλάχιστον 3 ταινίες σε ένα dvd,αν έχουν την δυνατότητα να παίζουν mkv.
frou frou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 επειδή δεν ξερω και πολλά και δεν καταλαβα,εγω τις ταινίες τις εχω σε dvd (dvd από εφημερίδα) περνάω τα αρχεία στον σκληρό και μετα πχ με το nero τα γραφω σε αδειο dvd κατευθείαν? ή θα πρέπει να κανω και καποια ρυθμιση επιπλεον ωστε να παιζει εκει?
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για να είσαι σίγουρος ναι,πρέπει να κάνεις το λεγόμενο rip, με το DVD Decrypter που είναι και ελεύθερο,θα το βγάλει σε iso που δεν θα έχει καμία προστασία, αυτό το iso μπορείς να το γράψεις απευθείας από το DVD Decrypter. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.mrbass.org/dvdrip/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα