Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετοί από εμάς στη καριέρα μας ως σινεφίλοι έχει τύχει να πάμε να ξαναδούμε μια ταινία στο σινεμά για 2η φορά. Είτε γιατί μας ξετρέλανε και θέλαμε να τη ξαναδούμε άμεσα, είτε γιατί ξαναπήγαμε να τη δούμε με άλλη παρέα, είτε γιατίο μας ανάγκασαν...κτλ.

Όποιος θέλει ας γράψει εδώ τη σχετική εμπειρία του. Εγώ από όσο μπορώ να θυμηθώ έχω ξαναπάει στις παρακάτω ταινίες.

Die Hard 2

Jurassic Park

The Last of The Mohicans

Gladiator

Mulholland Drive

Inception

Avatar (ήθελα να το τσεκάρω και σε 3d)

Εκτός συναγωνισμού: Conan The Barbarian που το καλοκαίρι του 1985 (ή 1986) τη νοίκιαζα από το video club επί δύο μήνες κάθε Σάββατο πρωί, την έβλεπα 2 φορές σερί το Σάββατο και 2 τη Κυριακή όπου και την επέστρεφα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πάλι το ίδιο. Τη συγκεκριμένη ταινία συνολικά πρέπει να την έχω δει πάνω από 30 φορές. Στο σινεμά βέβαια μόνο μία.

Δημοσ.

2x Jurassic Park (με διαφορετικές παρέες κάθε φορά)

2x Lord of the Rings (και τα τρία)

2x The Party

?x Mary Poppins

?x The Sound of Music

?x The Twelve Tasks of Asterix

?x Astérix et Cléopâtre

?x Asterix vs. Caesar

?x Asterix and the Big Fight

Δημοσ.

2x Jurassic Park (με διαφορετικές παρέες κάθε φορά)

2x Lord of the Rings (και τα τρία)

2x The Party

?x Mary Poppins

?x The Sound of Music

?x The Twelve Tasks of Asterix

?x Astérix et Cléopâtre

?x Asterix vs. Caesar

?x Asterix and the Big Fight

Έχεις δει τα Mary Poppins, Party, Sound of Music πάνω από μία φορά στο σινεμά? Σε επαναπροβολές ή είσαι τόσο μεγάλος που τα πρόλαβες όταν βγήκαν? :P

Δημοσ.

5 φορες (κυριολεκτικα) το Empire Strikes Back, 2 φορες το return of the king, 2 φορες το Indiana jones 3 last crusade και 2 φορες το Star Trek Generations.

Δημοσ.

Έχεις δει τα Mary Poppins, Party, Sound of Music πάνω από μία φορά στο σινεμά? Σε επαναπροβολές ή είσαι τόσο μεγάλος που τα πρόλαβες όταν βγήκαν? :P

Σε επαναπροβολές φυσικά :-D

Ο geowizard πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος :rolleyes:

Δημοσ.
Ο geowizard πρέπει να είναι αρκετά μεγάλος :rolleyes:

old.jpg

Νταξ δεν ειμαι και χούφταλο, αλλα ουτε και 20 χρονων! Ειμαι 40 κατι :mrgreen:

Εκτός συναγωνισμού: Conan The Barbarian που το καλοκαίρι του 1985 (ή 1986) τη νοίκιαζα από το video club επί δύο μήνες κάθε Σάββατο πρωί, την έβλεπα 2 φορές σερί το Σάββατο και 2 τη Κυριακή όπου και την επέστρεφα. Το επόμενο Σαββατοκύριακο πάλι το ίδιο. Τη συγκεκριμένη ταινία συνολικά πρέπει να την έχω δει πάνω από 30 φορές. Στο σινεμά βέβαια μόνο μία.

Συνολο 3 φρασεις δεν ελεγε ολες-κι-ολες ο Schwarzenegger;

Δημοσ.

Επίσης, καλύτερα να μην αρχίσουμε να κρίνουμε γιατί πήγε ο καθένας να δει 6 ή 7 φορές κάποια ταινία. Για να πήγε θα του άρεσε. Το αν το Avatar ήταν ωραία ταινία ή όχι το έχουμε εξαντλήσει στο αντίστοιχο topic. :-)

Δημοσ.

Επίσης, καλύτερα να μην αρχίσουμε να κρίνουμε γιατί πήγε ο καθένας να δει 6 ή 7 φορές κάποια ταινία. Για να πήγε θα του άρεσε. Το αν το Avatar ήταν ωραία ταινία ή όχι το έχουμε εξαντλήσει στο αντίστοιχο topic. :-)

Ναι αλλα εχει εξαφανιστεί το συγκεκριμενο τοπικ. Το εψαχνα και πριν απο καμια-δυο βδομαδες αλλα τζιφος.

Δημοσ.

Πάνω από μία φορά μόνο το avatar για να χαζέψω το 3d. Και συγκεκριμένα το είδα 3 φορές με διαφορετικές παρέες. Κοινώς ψηνόταν κόσμος να πάει να το δεί και πήγαινα και εγώ να το ξαναδώ. Την πρώτη καθόμασταν πολύ κάτω και πλάγια και ζαλίστηκα, την δεύτερη είπα να κάτσω πίσω πίσω να το απολαύσω, τελικά και αυτό είχε τα ψεγάδια του και την τρίτη έκατσα κέντρο στη μέση της αίθουσας και καραγούσταρα. Βέβαια κακό μου έκανε αυτό γιατί τώρα όποτε πάω να δω 3d ξενερώνω γιατί μου φαίνεται μάπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...