aitolos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 32" για εξοχικό, για χρήσης τηλεοπτικών καναλιών, ταινιών και παιχνιδιών από pc (π.χ. pro evolution). Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου 420 ευρώ. Έχω δει αυτή, αυτή και αυτή. Τι προτείνετε; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2012 από aitolos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos_vapor Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα! Επειδή προ λίγων ημερών ψάχτηκα για τηλεόραση, σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει το 3D, εγώ σου προτείνω με κλειστά μάτια την LG 32LV4500! Την έχω δει κιόλας σε μαγαζί κι έπαθα πλάκα! Δες κι εδώ απόψεις αγοραστών. Ελπίζω να βοήθησα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aitolos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Κάτι άλλο να ρωτήσω,στα spec της panasonic διάβασα ότι έχει ips πάνελ έχω ακούσει οτι είναι καλύτερο ισχύει αυτό. το ρωτάω γιατί εκει που θα τοποθετηθεί λοξά απέναντι θα έχει μπαλκονόπορτα (αντανάκλαση).Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα είμαι άσχετος και μπερδεμένος . Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2012 από aitolos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τελικά οι LG παίζουν DTS ήχο;; Γιατί είναι πολύ κρίμα να δώσεις 300-400 ευρώ και να μη μπορείς να ακούσεις ήχο σε μια ταινία που θα βάλεις στο usb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aitolos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Εχεις δίκιο έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα "Αν βάλεις να παίξει ταινία με DTS ήχο δε θα παίζει καθόλου ήχος" σε προηγούμενο θερντ. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση,σήμερα θα πάω να τις δω και απο κοντά. Οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή, άποψη δεκτή ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Υπάρχει σειρά της LG που έχει αναφερθεί ότι παίζει DTS. Τελευταία μοντέλα φαντάζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 τα μοντελα του 2012 παιζουν DTS ηχο! καρατσεκαρισμενο στη δικια μου (42LM620S). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Καλημέρα cabdik. Δεν θυμόμουν το μοντέλο που είχες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aitolos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) LG 32LM611S σε άλλο site το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρεται οτι δεν παίζει dts "Η lg που ανεφερα πανω η 611 ειναι 100 hz αλλα dts οχι" Εαν κάποιος την έχει ας επιβεβαιώση. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2012 από aitolos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oskroutz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Για την LG 37LS5600 τι λέτε? αξίζει για τα λεφτά της? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Κοίτα και αυτή http://www.skroutz.gr/s/322035/Panasonic-TX-L32E30E.html?from=autocomplete Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μπορεις να δεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/441057/Panasonic-TX-L32E5E.html Εγω την τεσταρα στα public και παιζει κανονικα και dts και εχει πολυ καλη εικονα Το μονο θεμα ειναι οτι δεν υποστηριζει usb hdd αλα φλασακια δοκιμασα ενα σκληρο με ματροσκα dts ταινια στη μια θυρα δεν αναγνωριζε το σκληρο στην αλλη την αναγνωριζε αλλα επαιζε με διακοπες και μηνυμα στην οθονη οτι δεν υποστηριζεται αυτο το αρχειο!!! Η LG 611 στανταρ δεν παιζει dts την δοκιμασα και αυτην ολα τα αλλα κανονικα και φλασιακια και σκληρους σε ntfs Καλυτερη κατα τη γνωμη μου που παιζει τα παντα και εχει πολυ καλη εικονα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/448750/Samsung-UE32ES5500.html Λιγο παραπανω σε λεφτα αλλα αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Συμφωνώ και γω για την Samsung. Έχει πολύ καλό player και ωραία εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα