Προς το περιεχόμενο

Αγορά 32" τηλεόρασης

aitolos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 32" για εξοχικό, για χρήσης τηλεοπτικών καναλιών, ταινιών και παιχνιδιών από pc (π.χ. pro evolution). Τα χρήματα που διαθέτω είναι περίπου 420 ευρώ. Έχω δει αυτή, αυτή και αυτή. Τι προτείνετε; Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.

Επεξ/σία από aitolos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα! Επειδή προ λίγων ημερών ψάχτηκα για τηλεόραση, σε περίπτωση που δεν σε ενδιαφέρει το 3D, εγώ σου προτείνω με κλειστά μάτια την LG 32LV4500! Την έχω δει κιόλας σε μαγαζί κι έπαθα πλάκα! Δες κι εδώ απόψεις αγοραστών. Ελπίζω να βοήθησα... B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου. Κάτι άλλο να ρωτήσω,στα spec της panasonic διάβασα ότι έχει ips πάνελ έχω ακούσει οτι είναι καλύτερο ισχύει αυτό. το ρωτάω γιατί εκει που θα τοποθετηθεί λοξά απέναντι θα έχει μπαλκονόπορτα (αντανάκλαση).Συγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα είμαι άσχετος και μπερδεμένος :wacko: .

Επεξ/σία από aitolos

Εχεις δίκιο έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα :o "Αν βάλεις να παίξει ταινία με DTS ήχο δε θα παίζει καθόλου ήχος" σε προηγούμενο θερντ. Ευχαριστώ για την υπενθύμιση,σήμερα θα πάω να τις δω και απο κοντά. Οποιαδήποτε παρατήρηση, συμβουλή, άποψη δεκτή ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

LG 32LM611S σε άλλο site το συγκεκριμένο μοντέλο αναφέρεται οτι δεν παίζει dts "Η lg που ανεφερα πανω η 611 ειναι 100 hz αλλα dts οχι" Εαν κάποιος την έχει ας επιβεβαιώση.

Επεξ/σία από aitolos

Μπορεις να δεις αυτην http://www.skroutz.gr/s/441057/Panasonic-TX-L32E5E.html

Εγω την τεσταρα στα public και παιζει κανονικα και dts και εχει πολυ καλη εικονα

Το μονο θεμα ειναι οτι δεν υποστηριζει usb hdd αλα φλασακια δοκιμασα ενα σκληρο με ματροσκα dts ταινια στη μια θυρα δεν αναγνωριζε το σκληρο στην αλλη την αναγνωριζε αλλα επαιζε με διακοπες και μηνυμα στην οθονη οτι δεν υποστηριζεται αυτο το αρχειο!!!

Η LG 611 στανταρ δεν παιζει dts την δοκιμασα και αυτην ολα τα αλλα κανονικα και φλασιακια και σκληρους σε ntfs

Καλυτερη κατα τη γνωμη μου που παιζει τα παντα και εχει πολυ καλη εικονα ειναι αυτη http://www.skroutz.gr/s/448750/Samsung-UE32ES5500.html

Λιγο παραπανω σε λεφτα αλλα αξιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...